Iepurasi in asteptarea lui Mos Nicolae (91)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

multumim pentru urari !!! ca de obicei sunteti dragute
uram si noi de asemeni Marei si lu'Geo, sa creasca mari si sanatosi, si mamicilor aferente, Rebianei spor la invatat si "succesuri", iar stimabilei doamne Ella, sa scape de problemutele alea cu dureri si sacaieli, alea sunt de pastrat pt perioada "soacra mare"...

De Ovi am scapat, daca-mi iese repejor si cu Alex revin...ca mai am de pupat pe ici pe colo... asta daca nu adorm eu prima ca sunt rupta franta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Ce ma distreaza titlul capitolului
Asa lenese suntem la scris ca o sa ne apuce anul nou tot cu titlul asta!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Alex doarme la buni...

so,
sa vedeti cu ce mi-am pierdut eu vremea azi...mai bine zis gandurile,..in timp ce mai dereticam prin casa...
Ma intrebam cum era Oviletu' mic, incercam sa-mi amintesc mutrita lui la 2, la 4 la 6 luni si nu reuseam...nu reuseam sa-mi amintesc plasul, ganguritul, zambetul de atunci, ..asta pt ca am intiparita in memorie si suflet fetisoara lui de acum si toate sunetele, strigatele, rasul lui de acum de parca ar fi cel mai frumos moment din bebelusenia lui !!! ma simt ciudat ca de fapt nu simt bucurie in faptul ca el creste...as vrea sa-l pastrez cat mai mult timp asa mic si neputincios, maimutica agatata de mine...cu ochisorii dati peste cap de placere cand il alaptez, cu strigatele lui de animalaut bucuros cand ma vede, cu manutele din care da in nestire ca o jucarie stricata cand se bucura...
mi-e drag de mor de atata drag !!! Mai ales ca il am si pe Alex, care la 4 ani si 8 luni e tot sufletul meu drag, ca si cum ,pe bune as avea doua, ca impartita intre ei nu ma simt deloc, dar e ...altfel...e mare...asa mic cum e ..
Na, nostalgie !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

andra am venit cu retetele

1. Mazare cu pui

Pun la "calit" o ceapa mica, cu un morcov si telina rasa , in 1 linguta ulei de masline si 2-3 linguri de apa. Adaug deja si putina sare. Dupa ce .In 10 minute sting totul cu putin bulion si adaug bucatelele de pupla de pui si le las si pe ele sase inabuse inca 10-15 minute, timp in care mai adaug apa. Apoi pun mazarea congelata si cimbru. cand totul este fiert, opresc focul si adaug patrunjel verde. Este deliciu!

2. Papricas de pui.

pun o ceapa mica la calit ca in reteta precedenta-cu apa. Apoi adaug morcov taiat cubulete si bucatele de carne si zdrobesc un usturoi fiert.cateodata mai pun si cateva ciupercute. Mai pun apa, dar nu multa si le las la fiert. Dupa 20-25 minute adaug 2-3 linguri de smantana pe care le mai fierb 20 minute. La sfasit inchid focul si adaug patrunjel verde. dau totul la blender si trebuie sa iasa un sos ca o smantana groasa, care combinata cu mamaliguta are consistenta perfecta!

3. Budinca de conopida

Fierb cu sare 1/2 conopida, 15 minute.
Pun intr-un vas termo rezistent un strat de mozzarella rasa, apoi conopida zdrobita in pumn. Peste ea, presar busuioc si putina branza de oaie , dupa care din nou mozzarella rasa. bat 1-2 galbenusedeou cu 2 linguri lapte si 2 linguri smantana si torn amestecul deasupra. Las la cuptor aprox 35 minute, sa fie evaporata toata zeama lasata si sa prinda crusta Este delicioasa si pt noi..doar ca noi o mancam cu multa branza de oaie(cas framantat sau branza de burduf) in loc de mozzarela

Merita sa incerci pt Ianis mic ,ca si pe el l-ai invatat cu tot felu' de specialitati!

Anca

In asteptarea si a

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

sa revin la subiect.
Oana si Oana, mie de mult imi dadeati impresia de "surori", asa sufletiste, sensibile, calde...mereu atente la cei din jur...
mesajele voastre au fost tare frumoase, emotionante...ce frumos exemplu de cum iti scoate viata in cale oameni deosebiti de care te atasezi chiar daca nu-i "cunosti"

Yaya tare frumos, edevarat si logic ce zici tu de hranitul bebeilor noaptea doar ca nici noua nu ne iese Eu imi recunosc vina...si, desi sunt incapatanata de felul meu, la capitolul asta cedez repede. Pe tine oricum eu te vad asa, ca o fire organizata si perseverenta, cu sfaturi utile si practice, multu' mult. Hai ca poate cu imbold asa, reusim si noi sa scoatem mesele de noapte, care sunt minim 2, de obicei 3, 4 sau vorba lu' Ramy ..fara numar...
mamica destoinica
Nafi, cum sa nu te plangila noi, da cui?
Oricum eu nu cred ca Riky e doar alintat...ceva probleme existentiale o fi avand..poate-s dintisorii vinovati ?? dar capcana obiceiurilor proaste exista, e drept, aici trebuie sa fim atente...sunt de acord cu Yaya, uneori trebuie sa-i "dresam", ma refer doar la perseverenta de care trebuie sa dam dovada in a creea bune obiceiuri...

nu am vazut inca poze...si acum nu mai stau, ca daca tot l-am scos pe Alex din circuitul de noapte, ma gandesc sa-l introduc pe sot

noapte buna, fara treziri...dese...

Mergi la inceput

da' eu insist...unde e miria cristina ???
stie cineva ceva??

Mergi la inceput

child
hai ca mai bag un mesaj sa ajut la inchiderea capitolului...
Anca, super retete !!!
mi-ai facut si mie o pofta...sa vad ce "aplic " maine...

Da' andira, ce o mai fi facand cu fetele cochetele? sper ca le-au trecut bolile si-s prinse doar in activitatile de sezon...

Denisa...mi-am amintit de tine !! pai cum tu draguto sa te ascunzi asa ?? ce e in capsorul tau?? hai nu mai fi ingandurata si scrie de Maya, artista mea preferata...

Mergi la inceput

si un mic raport..
s-a terminat cu linistea mea, de unde si oboseala accentuata...
Il tot "laudam" eu pe Oviletu' ca e lenes, ei...i-a trecut se rostogoleste pe toate partile, se ridica de pe spete in fundulet, fara se se ajute de maini !!! e mortal, pur si simplu isi incoarda muschii si se ridica. Bineinteles ca urmatoarea miscare ar fi in cap, asa ca trebuie sa stau linga el in permanenta. Daca gaseste sprijin se ridica in genunchi..incearca si in picioare dar nu-i iese. Pune pasi firavi cand e sustinut...si cam atat. da' e mult zic eu ca toate astea subt noutati de o saptamana.
Si zice MAMAAA...cand e necajit, efectiv ma cheama...mor de drag...
in continuare dragostea lui mare e Alex, trepideaza cand il aude dapoi cand il vede...si sunt tare incantata ca relatia e reciproca...mi-e teama doar sa nu-l raneasac Alex la cat il iubeste si dragaleste...bine, mai da in el si cu jucarii, ca piticu' nu stie altceva decat sa rada la ce face Alex

In rest,,papa bine, tzitzi e tot pe locul 1 ca favorita, azi l-am cantarit, are fix 10 kg. si e cel mai cuminte bebelus, zau ca nu am de ce sa ma plang...Si cel mai important inca nu s-au racit, virusat nici unul..Acu' sper as nu-mi faca vreo surpriza tocmai de sarbatori...bat in lemn

no, chiar va las ca altfel raman pe circuit inchis cu bebi in camera

Mergi la inceput

ce hlizit e ultimul meu mesaj parca-s drogata
zau, nu-s..!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

ce hlizit e ultimul meu mesaj parca-s drogata
zau, nu-s..!!!

Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010

lasa ca mai bine un mesaj cu 100 de decat cu o multime de sau !

Si Riccardo zice mama doar cand e suparat! in rest zice doar ba..ba..cate un pa...(de la papà) si multe baraieli, ploicica si pufaieli simpatice

L-am culcat cu chiu cu vai.

Sa stii ca nu spuneam ca e prost obisnuit ptr ca se mai trezeste de 1-2 ori pe noapte. ci ptr faptul ca e obisnuit sa adoarma doar la noi in brate. si daca nu e adormit f profund, cand il pun in patut se trezeste si drept in fund se ridica de zici ca-i pe arcuri si urla de zici ca l-am pus pe carbuni incinsi , nu intr-un patut confortabil si caldutz Problema asta o vom rezolva insa dupa ce trece perioada asta cand trebuie sa-i apara primul dintzisor si sufera suficient saracutul.

In seara asta i-am dat ptr prima oara mancare solida la cina Legume cu branzica si paste. si un pic de laptic asa ca sa nu-i duca dorul Oricum, ca sa fac si eu cra cra...trebuie sa spun ca, din pct de vedere al mancarii , Riccardo pana acum nu a facut mofturi niciodata , a mancat tot ce i-am dat , chiar daca erau mai cah la gust..stramba un pic din nasuc dar tot deschidea gurita sa-i mai dau

Gata cu laudatul ca e tarziu si ma duc si eu la culcare ca pe urma o sa aiba avans prea mare inaintea mea! bine ca maine vine babysittera

Ah...si eu ma intrebam pe unde a disparut Miria? si Vladi? s-o fi intors deja de la Paris cu Vladimir,nu?! sper ca s-au distrat bine!

Noapte buna fetelor!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput