Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (415)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Va dau dreptate in tot ce spuneti, chiar va multumesc ca va spuneti punctul de vedere, insa nu pot sa spun ce este in sufletul meu cand vine acasa si face/spune lucruri urate( ex o injuratura de mama)....si mai pui ca vad atat de multe in comportamentul adolescentilor de azi, ca vb aceea lucrez cu ei zilnic si cat de usor se lasa influentati negativ de un X sau Y coleg...incat nu pot sa nu ma gandesc, ca nu-mi doresc sa-mi vad copilul facand asa...este adevarat conteaza enorm mediul in care creste /traieste si educatia de acasa....posibil sa fiu eu mai sensibila la aceste lucruri...acum nu va ganditi ca imi terorizez copilul, dar nici nu pot trece nepasatoare azi in ideea ca maine nu mai spune/face....eu sunt pe conceptul ca, ce pot face azi nu las pe maine, normal ca ma comport adecvat posibilitatilor de intelegere ale lui Cristi si nu ii cer imposibilul.....am adoptat si varianta"ignor" dar nu tine la noi, tot varianta "explica, exemplifica si repeta" i se potriveste...poate gresesc, poate nu, dar asta cred eu acum...asa cum ma necajesc repede cand il aud, la fel de repede ii caut scuze cand actionez...asta gandesc acum si sper din tot sufletul sa nu gresesc.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, sanatate si pt Tudor . Mai zii de delfinashii tai... La noi au inceput sa iasa maselele .

Multumesc! L-am culcat si mi-am dat seama ca din 2 reprize de aerosoli pe care intentionam sa i le fac, nu i-am facut niciuna! Dar nu e asa grav la el, doar tuse, nu muci, nu febra, nimic altceva. Ii fac cand se trezeste, promit...de altfel, si le face singur, doar trebuie sa-i apas eu tare pe tubul de ventoline.
Mare lucru nu mai am de zis, Alexia se taraste pe coate ca un soldat pe front, zambeste tot timpul la oricine ii arunca o privire, e dulce si buna si a inceput sa pape bine si sa doarma noaptea, o adoram cu totii. Tudor e un neastamparat dulce, se joaca frumos si e bun, rareori ii mai da Alexiei cat un ghiont mai puternis si de cele mai multe ori e din dragoste, nu stie inca cum sa o arate altfel (asa ne face si noua, celor mari). Si el mamanca bine, cata toata ziua si incepe sa-si dea drumul binisor si cu finlandeza.
Eu ma rog in fiecare seara sa fie sanatosi si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat copii asa de buni si de dulci! Ii iubesc de nu mai pot!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
rochia mea mi-am uitat-o intr-o cafenea

O aveai pe tine inainte sa o uiti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, ce frumos trebuie sa fie la voi. Felicitari pentru dintisori. david are doar unul si vreo 3 pregatiti sa iasa.

La noi azi a nins. Din nou! Dar e frumos, totul e alb, luminite peste tot, copii sanatosi si voiosi. Super!
Tractorasul tocmai ne curata parcarea, probabil lopatim si noi aleea inainte de a pleca in centru.
La Alexia sta sa iasa numarul 5, se vede deja o duga alba unde o sa sparga. Ciudat la Alexia e ca dupa ce au iesit cei 2 centrali de jos, numarul 3 a spart incisivul lateral din stanga, sus. bine ca nu a crescut iute pana sa iasa si numarul 4, ca ar fi aratat taaare haios. Numarul patru e centralul stanga de sus si numarul 5 cred ca va fi centralul dreapta sus.
Si observ ca evolutia Alexiei e in mare cea pe care a avut-o si Tudor. Ar fi super sa fie la fel!

Mergi la inceput

Cecilia, nimeni nu a spus sa nu ii corectezi de pe acum comportamentul, problema e abordarea pe care o alegi si modul cum alegi sa actionezi. Personal, eu cred ca gressti spunandu-i 'Nu fa ca Dl. D'. Eu i-as spune 'Nu e frumos sa vorbesti urat, ii poti supara pe cei din jur.' Sau 'Nu e bine sa...pentru ca'. In felul asta, el pricepe ce e bine si ce nu, si poate transmite informatia asta si celuilalt copil, influentandu-l el pozitiv si nu percepe ca tu nu ii placi amicul de la gradinita sau ca amicul ar fi un copil rau. In plus, educatoarele trebuie sa afle de injuraturi, trebuie sa fie mai atente si sa corecteze si ele, inclusiv sa comunice parintilor celuilalt copil problema. Parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Yaia ppovestea cu Dl D v-am spus-o voua, lui nici prin gand nu-mi trece sa-i spun continuu asa ceva, i-am explicat ca nu este frumos sa-l imite de Dl D si atat legat de celalalt copil, in rest am insistat pe cuvinte/gesturi urate...mie imi este chiar simpatic baietelul respectiv, iar parinti lui par super ok, dar vocabularul lui ma surprinde...e clar ca undeva a auzit/vazut ceea ce el face...da, am vb ca mamica respectiva si ea era ingrijorata...dar spun eu ca lipsa de timp petrecuta cu el isi pune amprenta pe comportamentul lui negativist...dar sti cum este, nu poti vb cu oricine asta...copilul este o pb de cand mergea la cresa anul trecut, a recunoscut chiar ea.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani de Sf. Nicolae!

Ema,si Miru a mea a inceput cu tipetele si razvratirea in ultima vreme,luatul lui 'nu' in brate Cred ca si noi suntem de vina ca ii prea cautam in coarne,o prea rasfatam,ii luam prea multe..

Multa sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ce poze frumoase am vazut!

Elena, sunt minunati Daria si David! Cat de expresivi sunt!

Adi, sanatate si voua! Si multumiri de gandurile bune!

SabinaY, ce dulce a fost Erika! Of, biata Lisa

Iar m-am uitat la pozele cuscrei, ce gineri frumosi am. Si ce sexi e mama lor!

Mie mi s-au cam inecat corabiile azi, am fost la alt oftalmolog renumit care m-a cam certat ca am venit asa tarziu, ca si cum pana acum nu as fi fost, mi-a zis ca era mult mai simpla desfundarea de canal pana la 4-5 luni, acum verificarea si interventia necesita anestezie generala. Doamne iarta-ma, la varsta asta??? Si nici macar nu e o certitudine ca asta e, desi episoadele astea repetate tot la 2-3 luni, cam asta arata. Oricum, revin la dr initial, pentru o a doua parere. Numai ca abia cu N interventii am reusit o programare. Sper sa se termine cu bine totul

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Yaia, asa ma topesc si eu de dragostea fetelor, 3 zile cat a fost Sofi la buni, Sara a zis intruna ca ii e dor de ea si sa o aducem acasa. Si povestea cat e ziua de lunga cum se vor juca ele, cum ea o va ingriji, ii va da sa pape si tot asa...M-am emotiobat tare! Intr-adevar, e un miracol ce ni s-a intamplat

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, sanatate si pt Tudor . Mai zii de delfinashii tai... La noi au inceput sa iasa maselele .

Multumesc! L-am culcat si mi-am dat seama ca din 2 reprize de aerosoli pe care intentionam sa i le fac, nu i-am facut niciuna! Dar nu e asa grav la el, doar tuse, nu muci, nu febra, nimic altceva. Ii fac cand se trezeste, promit...de altfel, si le face singur, doar trebuie sa-i apas eu tare pe tubul de ventoline.
Mare lucru nu mai am de zis, Alexia se taraste pe coate ca un soldat pe front, zambeste tot timpul la oricine ii arunca o privire, e dulce si buna si a inceput sa pape bine si sa doarma noaptea, o adoram cu totii. Tudor e un neastamparat dulce, se joaca frumos si e bun, rareori ii mai da Alexiei cat un ghiont mai puternis si de cele mai multe ori e din dragoste, nu stie inca cum sa o arate altfel (asa ne face si noua, celor mari). Si el mamanca bine, cata toata ziua si incepe sa-si dea drumul binisor si cu finlandeza.
Eu ma rog in fiecare seara sa fie sanatosi si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat copii asa de buni si de dulci! Ii iubesc de nu mai pot!

Yaia, las ca ii faci tu aerosolii. Mai ales ca e mai bine...

Sper ca v-ati distrat frumos in centru si copiii au lopatzit cu sarg zapada din alee. Mi-e dor de zapada si de schi ...

Mergi la inceput