Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (415)
Raspunsuri - Pagina 7
Gabriela77 spune:
Nici nu ma gandeam altfel, Cecilia!
Sanatate lui Tudor! Ce bucurie pe capul vostru, Yaia!
Sper sa scape si Sofi de problemele cu ochisorii ca deja e prea mult, plus dintii care ies in draci...
Alina, ce mortala e Olivia!
Pa!!!!!!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Sanatate lui Tudor! Ce bucurie pe capul vostru, Yaia! Sper sa scape si Sofi de problemele cu ochisorii ca deja e prea mult, plus dintii care ies in draci... |
Multumim! La noi nu e grav, doar ceva tuse. Si da, mare bucurie, diseara merge si in centru sa vedem cum aprind bradul cel mare din piata centrala si sa ne uitam si la focurile de artificii! Tudor o sa fie in extaz!
Si la noi dintii tot ies, are deja 4, numarul 5 pare si el aproape de a erupe!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
SabinaY. spune:
Cecilia dar de ce ii spui unui copil "D-ul D"?![]()
Eu zic asa,Cristi iti demonstreaza ca este un copil cat se poate de normal pentru varsta lui.Ar fi culmea sa nu doreasca sa imite.Asta e varsta,il imita pe tati cand repara ceva,o imita pe mami si tot asa.Din asta invata.![]()
Si Erika se intoarce acasa cu fel de fel de cuvinte noi in vocabular.Acum cateva saptamani spunea tuturor:"Esti un mos ciudat!"...chiar necunoscutilor.Pe ea o distra tare mult,degeaba o mustram eu.La gradi,in grupa ei,majoritatea spuneau la fel.Pana la urma a trecut si a inceput cu altele.
Cred ca stii tu mai bine,ca doar esti pedagog.![]()
A venit mosul pe la patru dimineata cu febra 41 si vomat tot laptele baut pe asternuturi.Lisa s-a pricopsit cu RS virus,de aici febra ei asa mare.Azi la doctor,am facut perfuzii cu glucoza.
Erika e ok.
A venit si mosul in pantofi.Erika a fost incantata,dimineata m-a intrebat daca a venit oare!?
A adus doar cateva dulciuri si o agrafa de par mult dorita.In rest,de Craciun.Ce e mult strica
Lisa a adunat ce a avut in pantofi si a impartit la fiecare![]()
Erika dupa ce a venit de la gradi a fost tare dulce si sensibila.Lisa tusea tare si plangea: "Lisa ma ierti ca am fost la gradi si n-am stat sa ma joc cu tine!"
Luy,off Doamne prin cate ati trecut.Ma gandesc la voi,sanatate multa!
Defapt,sanatate tuturor,e perioada cea mai grea.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
adimercedes spune:
Ma tarasc si eu la raport: vineri de dimi am fost la dr de familie si a diagnosticat viroza la Adam si la Lisa, asta dupa ce joi noaptea am avut parte de 39* la dublu!!! Weekendul a trecut asa cum preconizam - cu febra intre 38.7 si 39.6* care mai de care, alergat intre siringi de Nurofen si Panadol, comprese cu apa pe frunte la Adam, dormit cu Lisa si sunt varza 10X. Inca tusim toti 3, dar suntem infinit mai bine, in sensul ca nu mai au avut nici unul febra (slava cerului ca eu nu am facut febra deloc!).
Vineri seara am instalat bradul si avem pe el asa: instalatia de becuri, steaua din varf si globuri "child friendly" raspandite prin casa (nici unul in brad, poate 1-2 pe sub brad!). Globurile de sticla argintii si albastre sunt frumos in cutii si vor ramane acolo pana cand Adam va mai creste si va fi mai bland cu ele - pe astea de polistiren le-am cam rontait si brutalizat, asa ca nu le pupa el pe alea de sticla :P Mai pun pe bradut beteala si voiala! ![]()
Ieri am avut petrecere de Craciun pe straduta din complex, au fost 8 familii si a fost ff placut. Am dus fiecare cate un platou cu gustare, am avut muzica de Craciun autohtona (cu red dust and leaves blown in the wind, kookaburras singing
), copiii s-au jucat cu mingea, baloane, trotinete, au sarit pe trampolina vecinilor, Adam s-a mazgalit pana la urechi ca s-a bagat pe sub un Jeep
...
Azi am fost cu ei intr-un shopping centre mai departisor de noi sa facem poze cu Mos Craciun (si la mallul nostru, care e mult mai mare, era Mos Craciun, dar in mallul asta mai departe aveau globuri personalizate si vroiam sa iau pt Adam, ca el nu a primit la primul lui Craciun). A fost ff cald azi, copiii obositi, Lisa nu a vrut poza cu mosul, dar a stat de povesti cu el si i-a aratat ca a primit azi o cordeluta fff frumoasa pe care si-a ales-o singura de la un stand de artizanate din mall.
Azi am luat o decizie in ce priveste Mos Craciun. Oricum stateam sa ma gandesc, nu reuseam sa decidem ce abordare avem, pt ca eu una nu pot sa ii privesc in ochi si sa le zic ca daca sunt cuminti Mosul le aduce asa-si-pe-dincolo
. Asa ca pt noi Mosul exista ca sa ne aduca aminte de spiritul Craciunului, sa fim mai buni, mai blanzi unii cu altii, sa ne ajutam mai mult si sa ne amintim de nasterea lui Isus. Asta va explica si de ce Mos Craciun din locul x arata altfel decat cel din locul y si de ce ii spui unuia ceva si celalalt habar nu are... Si ne scuteste si pe noi de minciuni, ascunzisuri etc. In plus, magia Craciunului va fi cu atat mai mare daca participa si ei, fac carduri pt prieteni, ajuta la pregatirea cadourilor pt prieteni si cunostinte etc. Iar sub brad vor fi cadouri surpriza, bineinteles, dar vor sti ca sunt de la noi...
adimercedes spune:
Fetelor, sa va fie de bine cadourile de Mos Niculash!!!
Luy, offf, ce ati tras
. Bine ca sunteti acasa si v-ati revenit!!! D-ne ajuta sa fie totul bine repede si sa isi revina complet micutza Irina si sa treaca si otita lui Me
.
Cecilia, fetele au dreptate, asta e perioada in care sunt influentabili si isi cauta personalitatea, fac teste cu tot ce vad de la altii, urmaresc, reproduc gesturi, cuvinte, emotii... Am avut si noi parte de matzaieli de la Natalie, cuvinte latrate de la Timmy, vorbit ragusit de la Shayan, dat ordine a la Miss Nikki etc etc. Le luam pe toate ca atare, ii spun ca nu inteleg ce zice si ca inteleg mai bine daca vorbeste cu vocea ei si isi foloseste propriile cuvinte, ca o iubesc pe ea si ca ea e fetita mea favorita
. Si trece. Nu le dau credit si nu identific gesturile, pt ca i se lipeste si mai tare de creier si incepe sa constientizeze copiatul gesturilor, cuvintelor etc si incepe sa simta dezaprobarea... Or eu nu vreau sa renunte la cautarile ei si formarea propriei persoane, nu vreau sa se ingrijoreze de copiat gesturi si cuvinte, pt ca vreau sa adopte ceea ce i se potriveste personalitatii ei, chiar daca provin de la altii din jurul ei (toti facem la fel si gasim inspiratie la cei din jur si exemple de "asa nu"). Dar tu deja stii toate astea ;)
Yaia, sanatate si pt Tudor
. Mai zii de delfinashii tai... La noi au inceput sa iasa maselele
.
Picio, sper ca si voi sunteti mai bine si intaririle de la Radu au ajuns la "tzanc". 
SabinaY, multa sanatate si la voi. Offf, ce nasol cand se imbolnavesc
. Cat despre D-l D., si noi mai ii zicem lui Adam, mai ales cand e cu tenta fff serioasa, Mr. Adam. Iar Lisa e Miss Lisa. Desi pe ea o amuza si detensioneaza situatia, ca ne buseste rasul si seriozitatea e luata fara crize ;) 
Gabriela, multa sanatate si sa iasa dintii repede si fara necaz mare si sa fie ok si ochii cat de rapid! 
Erina, felicitari pt decizia de emigrare. Imi dau seama ca nu a fost luata la repezeala si ca ati gandit-o bine. Acum aveti timp sa le pitrocotzi sa iasa cum si unde vreti voi
. Sper ca sunteti si voi mai bine...
Nooo, fug la ale mele, ca am peste 100 de mailuri pe firma sa vad ce si cum 

, ca de 1 sapt nu am reusit sa fac nimic...
Sanatate tuturor
.
ramonaiani spune:
Eliza alearga dupa Daniel prin toata casa strigand "Spagetti". Si asta de vreo 3-4 zile.
Abia azi mi-am dat seama ce se intampla. Avea un aparat foto de jucarie in mana si vroia sa il imortalizeze pe Daniel zambind. "Spagetti" e varianta nemteasca de la "Cheese!"
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Erina spune:
Buna, am citit, sa vad ce imi mai amintesc...
Ramasesem datoarea Ramonaianei cu Amelie. Si eu ador filmul.Il revazusem in ziua aceea. La vremea cind a aparut aveam tunsoarea Ameliei.
Gabriela iubita, multumim. Copiii tot pe tratament pina miine. Starea Dariei excelenta, David tot cu secretii. S-au bucurat si ei de carticelele si dulciurile de la Mos. Am trimis link pe e-mailul comun la poze de dimineata. Bafta sa iasa bine controlul la ochisori.
E bine cu, costumatia asigurata, i-am luat doar o maleta care are jabou si o pereche de ciorapi albi (rochia mea mi-am uitat-o intr-o cafenea
-ma uit sa vad daca e magazin in alt oras sa mi-o cumpar din nou).
Pupam fetele dulci, lasa sa fie Mosul bogat ca merita printesele dulci!
Adimercedes, Dariei chiar ii este frica de mosii astia. Parca vad ca va plinge la serbare desi si eu i-am spus ca e doar un barbat costumat...![]()
Si noi facem felicitari.
Cit despre decizie tot ne gindim de cind ne-am intors in Japonia acum 4 ani-am tot zis eu pe aici (o sa te intreb si pe tine una alta
). Acum a zis si sotul ca peste doi ani asa ca intre timp o sa lucram la asta si sa ne rugam sa avem si sansa. Urasc sa imi fie frica sa merg la spital in tara mea...
Cecilia greu cu expemplele negative dar eu zic ca corectat cu blindete iar cind e cazul chiar ignorat comportamentul va fi OK. Pupam frumosul.
Alinkav, super Olivia. Dar si Alex sensibil imi place.
Sabina Y. Nu am putut deschide linkul cu ultimul single Kobukuro. Multumesc ca mi-ai spus despre Padurea Norvegiana.
Zilele astea am vazut un film interesant Inception.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani Eliza alearga dupa Daniel prin toata casa strigand "Spagetti". Si asta de vreo 3-4 zile. Abia azi mi-am dat seama ce se intampla. Avea un aparat foto de jucarie in mana si vroia sa il imortalizeze pe Daniel zambind. "Spagetti" e varianta nemteasca de la "Cheese!" .Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |
Super!
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Sanatate Lisa, sanatate puiutilor din Australia. (mi-a placut pot lunch-ul vostru).
Sanatate tuturor bolnaviorilor.
Fug ca s-a trezit David, Daria abia de acum se culca. Imi amintesc de Ramonaiani.
Yaia, ce frumos trebuie sa fie la voi. Felicitari pentru dintisori. david are doar unul si vreo 3 pregatiti sa iasa.
La multi ani Nicolai si Nicolete!
mamica Dariei
si a lui David
Yaia spune:
| citat din mesajul lui SabinaY. A venit mosul pe la patru dimineata cu febra 41 si vomat tot laptele baut pe asternuturi.Lisa s-a pricopsit cu RS virus,de aici febra ei asa mare.Azi la doctor,am facut perfuzii cu glucoza. Erika dupa ce a venit de la gradi a fost tare dulce si sensibila.Lisa tusea tare si plangea: "Lisa ma ierti ca am fost la gradi si n-am stat sa ma joc cu tine!" |
Sanatate multa, Lisa! Brrr, imi amintesc cand a facut Tudor enterocolita, acum 2 ani, in prag de craciun...de groaza, cea mai urata boala pe care a avut-o! Sper sa ramana asa!
Lisa pe burtica, sa treaca repede!Ce dulce e Erika! Si Tudor a avut un episod similar, cred ca m-a auzit pe mine cu alta ocazie, spunand de la volan "Alexia, nu plange, mami e aici!" si acum cateva saptamani i-a spus Alexiei in masina "Gata, Alexia, nu mai planze, Tudol este aisi!"
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)