Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (415)
Raspunsuri - Pagina 10
Sabina spune:
da, e f posibil cum zice Yaia, sa nu fi fost depistata de prima data. Sau cine stie de cand.
Dar o si o contrazic un pic pe Yaia, Mycoplasma asta nu e sensibilitate la caile respiratorii, e pur si simplu un microb f nasol pe care poti avea ghinionul sa-l iei si sa te dea peste cap. E posibil sa il aiba demult si sa nu fi fost testata pt el?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
Sabina, eu nu ma refeream doar la situatia de fata, dar Puppi de vreo 2 ani tot trage ba cu bronsita, ba cu bronsiolita, ba cu pneumonie. La asta m-am referit cand am vorbit de sensibilitatea ei la caile respiratorii.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Sabina spune:
da, si eu cred ca de fapt are chestia asta de mai mult timp, pt ca mereu le-a facut f grav. Deci ca nu are atat o sensibilitate, cat un microb. Dar cine poate sti...ne dam cu presupusu.
in alta ordine de idei, am fost azi cu amandoi copiii la oftalmolog (Merci Teo!!)
Suprize surpize. Gh e perfect, nu are nimic.
Dar Sofia va fi o mica ochelarista. Are miopie -1.25, i-a dat ochelari -1.
Cica de cateva saptamani nu mai vede bine la tabla.
Miopia apare in urma unui soc psihic in primul rand...am citit o carte mai demult....deci clar a aparut din cauza mea.
Alta cauza e cresterea brusca in inatime, la ea nu a fost asa....
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Miopia apare in urma unui soc psihic in primul rand...am citit o carte mai demult....deci clar a aparut din cauza mea. Alta cauza e cresterea brusca in inatime, la ea nu a fost asa.... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
eu am citit ca si ereditatea are un rol principal.Am citit in sarcina fiindca soacra-mea are, a mostenit-o o nepoata, si nu era de mirare daca si Adi avea.
In alta ordine de idei, mie imi plac ochelaristii, deci pup frumoasa domnisoara viitoare ochelarista !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Sabina spune:
e clar ca ma mosteneste, dar la mine a aparut mai devreme decat la ea....
si da, ii statea tare bine cand a probat ramele;)
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Sabina Miopia apare in urma unui soc psihic in primul rand...am citit o carte mai demult....deci clar a aparut din cauza mea. |
Sper ca nu te culpabilizezi cu adevarat pentru miopia ei!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
bag seama ca am multe de citit, am inceput de la coada :)
noi bine, ce sa zic, incercam sa ne adaptam mereu. La gradi e bine, Adi s-a mai obisnuit in sensul ca n-o mai prea incaseaza, ca bate el inainte, preventiv :) Colegii lui vb porcos, am aflat la serbare, ca el nu mi-a zis inca nica.
turuie poezii si cantece, turuie non-stop, orice, de la povesti la zilele saptamanii, anotimpuri, roluri de la serbare, discutii cu prieteni imaginari, colegi, etc.
io, nauca de la job, e de munca in draci !
soata mea se rasfata, ba un curs de-o saptamana in Poiana, acum e la petrecerea de craciun. Imi pare rau ca nu s-a lasat fotografiat, au tematica in fiacare an, acum s-a costumat in conte de monte cristo, costum de recuzita, plus peruca
poate-l prind in poza cand se intoarce.
( 02.10.2007 )
Sabina spune:
Carpatina...e inevitabil, vina vine la pachet cu motherhoodul :P
apropos de Adi care turuie si stie tot, asta al meu e inapioat rau, nu stie sa numere, l-a intrebat dr cate stelute vede, elcica: 1, 3 8.
si s-a fixat la opt.
asa ca:
Gheogrhe,cate stelute vezi?
opt!
da ce culoare are steluta?
Opt!!
Si cercul ce culoare are?
opt!!!
eram cu totii pe jos de ras.
iar faza serii. i-a acoperit un ochi sa vada formele, le-a vazut perfect. I-a acoperit si celalalt ochi, l-a rugat sa spuna. El avea treaba cu o bomboana sa ca i-a spus dr-tei:
pai ti-am mai zis odata!!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
azi, inainte de ora de sport , la dulapuri, s-au distrat schimbandu-si hainele intre ei, asa ca erau imbracati fiecare cu alte tricouri-pantaloni :) le-au ametit pe ingrijitoare cica ziceau toti"al meu al meu" cand intrebau de vreun tricou.n-am recuperat hainele lui.
Sunt mari nazdravani, cica face parte din procesul de dezvoltare si bataia (intre ei) si prostiile spuse (ca habar n-au de rusine sau cuvinte urate) ! ei doar imita acum si pana au discernamant nu trebuie sa ne deranjeze foarte tare.
( 02.10.2007 )
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Sabina iar faza serii. i-a acoperit un ochi sa vada formele, le-a vazut perfect. I-a acoperit si celalalt ochi, l-a rugat sa spuna. El avea treaba cu o bomboana sa ca i-a spus dr-tei: pai ti-am mai zis odata!! |

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)