Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (415)
Raspunsuri - Pagina 11
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash io, nauca de la job, e de munca in draci ! soata mea se rasfata, ba un curs de-o saptamana in Poiana, acum e la petrecerea de craciun. |
pai unde-i democratia soro? unii cu munca si altii cu distractia?
Auzi, dar voi nu lucrati in acelasi loc? De ce numai el la petrecerea de Craciun?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia Si Tudor a avut un episod similar, cred ca m-a auzit pe mine cu alta ocazie, spunand de la volan "Alexia, nu plange, mami e aici!" si acum cateva saptamani i-a spus Alexiei in masina "Gata, Alexia, nu mai planze, Tudol este aisi!" |
Si el tot de la volan?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
pai unde-i democratia soro? unii cu munca si altii cu distractia? Auzi, dar voi nu lucrati in acelasi loc? De ce numai el la petrecerea de Craciun? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
nu acelasi loc, doar acelasi domeniu, in asigurari. petrecerea mea e pe 17, fara tematica, doar cu staif, adica exact cum nu-mi place.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
nu stiu daca mai apuc sa citesc si sa scriu ceva,ma solicita insistent copilul la desenat.
mi-e dor mult de voi, sper ca sunteti bine !
LA multi ani fericiti tuturor !
( 02.10.2007 )
papanash spune:
aseara la somn ( adoarme cu mime, stam mereu la taclale )
"mai mami, da mie imi place sa dormi cu mine, de ce dimineata esti in pat cu tati ?eu vreau sa ma trezesc cu tine in pat "
ce sa-i zic ? ba ca ma duc noaptea sa beau apa, sau la toaleta, si sa nu-l trezesc pe el ma culc cu tati.El cica "ba nu, ca nu ma deranjezi, ce daca ma trezesc un pic ? dormim la loc amandoi".
vad ca nu merge, asa ca-i explic, ca sotia doarme cu sotul ei, numai bebelusii dorm cu mami, iar el e deja baiat mare. Sta, se gandeste, se gandeste si-mi zice ' stii ceva, daca nu vrei sa dormi cu mine, sa-mi aduci un frate sa dorm cu el, ca eu nu vreau sa mai dorm singur "
Na belea ! deci, nu vrea sora, e musai frate. Nu vrea bebelus, vrea sa fie mare ca si el.Cine se ofera, ca la mine s-a inchis fabrica :)
( 02.10.2007 )
ANDREEA11 spune:
Hello!!
Va mai amintiti de noi!!
Suntem mari, crestem, ne luptam cu constipatia si cu problemele varstei...De vorbit colorat a inceput si Cris...Intr-o seara vorbeam la telefon si el imi zicie,,Mami, vorbesti singura?? Tu esti proasta?? Dar chiar esti proasta???" I-am explicat ca mamicile sunt cele mai destepte fiinte si am incheiat subiectul. Chestia e ca nu mi zice pe cine aude ca vorbeste asa.
Mi-am facut si eu azi analizele asa ca tineti mi pumnii.
sabina sanatate.
maruntika sanatate Energiei!
Va pupam apasat si ne e dor de voi insa tmpul nu ne lasa..
Sabina spune:
Andreea, dar doctoratul cand il sustii?
tin pumnii la analize!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
Aoleu, ce de belele pe biata Energia ! Multa sanatate si putere !
Luy, si voua multa sanatate, sper ca-s bine fetele acum !
Vad ca Rox a cam disparut, o fi la plaja pe undeva ?
Teo, eu la pat i-am cumparat o aparatoare de-aia pliabila
www.shopmania.ro/magazin~cauta-aparatoare-pat.html" target="_blank"> ceva de genul asta si n-am nici cea mai mica emotie la somn, iar in timpul zilei o mai foloseste pe post de poarta pt fotbal :)
( 02.10.2007 )
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Despre noi: Energia, din pacate a mai facut o pneumonie, la o saptamana dupa ce am iesit din spital, asa ca iar am fost inetrnate de data asta in alt oras, alt spital , deoarece dr pediatru nu i se parea in ordine ca la asa doze de cortizon primite pe vena, la atata adrenalina inhalata si perfuzii sa fie iar bolnava. In spital, dupa radiografie s-a dovedit a fi iar pneumonie , iar luat sange, vene sparte, vanatai, branule, mascuta de oxigen si antibiotic de data asta, fara cortizon. La testul de sange a iesit pozitiv la Mycoplasma pneumoniae asa ca a trebuit sa-i dam 10 zile antibioticul Clarithromycin (o scabosenie amaraaaa) dar la 2 zile de la externare a facut gastro-entero-colita, dupa ce ma distrasem eu cu o noapte inainte tot prin baie. Despre acest episod nu mai povestesc, a decurs cam ca la Piciulika, insa ea saraca era cu 2 copilasi. In spital, la prima pneumonie am observat ca incepe sa-i fuga ochiul stang si asta s-a dovedit ieri la control, dupa ce stiam ca are astigmatism. Deci, ieri am dus si reteta de ochelari +2,75 la stangul si +1,75 la dreptul, iar ocluzor inca nu punem, sa nu o stresa de la inceput cu totul, dar dupa programarea din ianuarie cred ca o sa trebuiasca sa recurgem la aceasta metoda. Explicatia a fost, ca de la boli repetate s-a ajuns la strabism si/sau ereditar ( soara sotului are strabism). Desi de la scoala de vedere au spus ca in iulie si septembrie era totul in regula tinde spre varianta bolilor repetate. Asa ca de saptamana viitoare am Energie cu ochelari, au fost alesi de ea mititica. Iar de saptamana viitoare o sa poarte si papi ochelarii lui abandonati de cca 2 ani iar eu am sa-mi fac unii sa fim exemplu bun pt copil Acum e totul ok si asa trebuie sa ramana! A venit si Mos Nicolae, s-a bucurat si-l asteptam acum pe Mos Craciun. Frigul si inghetul s-au asternut peste De dar cu cei 2cm de zapada miroase a sarbatori. |
Marunzika,offf, multa sanatate va doresc si recuperare extra-rapida, sa scapati de bacteria asta mizerabila si sa aveti sarbatori cu adevarat fericite! Pup si micutza ochelarista, abia astept sa vad pozele

adimercedes spune:
| citat din mesajul lui cecilia L adimercedes, sunt fff constienta ca mereu o sa fie influentat de cei din jur, dar sper sa nu il influenteze doar lucrurile negative, este adevarat ca la 3 ani nu diferenteaza ce este rau si ce este bun, poate si eu am gresit in prima faza, ma refer la reactia mea imediata, pana acum rezultatele se vad nu mai spune/face prostii majore acasa, mai avem de lucru inca,ieri o fetita l-a lovit( aceeasi care vineri i-a spart buza si i-a invinetit fruntea) cu jucaria si i-a spus "dute " eeeeeeeee, aici ce sa mai zic, normal ca l-am luat pe ocolite si am ajuns la subiect( el mi-a spus nu D-na)i-am explicat ce si...dar, concluzia lui a fost ca nu-i place de Ana pt ca mereu ii loveste si ca atare i-a spus sa plece...deci el foloseste expresiile in contextul in care considera el, nu ca ar sti ce inseamna...am preferat sa-l las in pace...o sa vedem ce iese.....oricum in vacanta cand nu o sa ne mai intalnim cu baietelul o sa pot sa-mi dau seama cum stam.D-nele nu mereu ii aud, am intrebat dimineata si nu a stiut sa-mi spuna daca intradevar i-a spus Cristi asa fetitei, dar mi-a spus ca este o expresie utilizata mereu de Dl. D (asa ii spun baietelul respectiv)...ma gandeam ca poate exagereaza Cristi, dar inclin sa cred ca nu....mai rau este ca acest baietel nu prea are cum sa fie corectat, le face cu intentie, cel putin momentan asa cred....astept sa prind un moment sa vb cu mamica mai pe "indelete"(nu am mai vazut-o de cateva zile)...cat despre d-ne nu ii lasa sa vb urat sau sa faca prostii,le vorbeste frumos si le explica cand gresesc chiar ii pedepseste....insa acest baietel, zilnic sta la colt sau pedepsit si nu-i pasa el mereu rade...eu ce pot sa zic mai ales daca si cu parintii face la fel..... Nu cred ca sunt singura care intampina astfel de dificultati cu copilul, probabil doar eu sunt mai "nebuna" si am luat "taurul de coarne" si ma bucur ca v-am spus, asa aflu parerile voastre. Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
Cecilia, bine faci ca incerci sa ii dai de capat. Nu cred in totala ignorare a problemei. Sunt sigura ca se poate rezolva, dar trebuie multa munca. Depinde mult si de problemele de comportament pe care vrei sa le "tratezi". Iti ziceam ca la noi spalatul superficial al mainilor l-al "tratat" cu "ce bine ar fi sa le arati si colegilor tai cum trebuie sa faca, pt ca sunt sigura ca ei nu stiu si de aceea nu se spala corect"
Uneori tine, alteori nu, dar repet mereu, pt ca vreau sa invete ca nu toti trebuie sa se poarte la fel, ca fiecare ia propria decizie si e ok sa fii altfel daca asa crezi tu ca e bine. Dar depinde asa de mult de situatie. Probabil la voi asta cu regulile va functiona cel mai bine. Pt ca tu de fapt nu poti rezolva problema altui copil, a altei familii, poti doar sa il extragi pe Cristi din mediul repsectiv, dar in alt mediu vor fi alte probleme si tot asa... Mereu va fi asa, la orice varsta, in orice mediu. E important sa invete sa ia propriile decizii. E fff greu la varsta asta, dar daca ii repeti mereu, pana la urma va invata si va fi sigur pe sine si confortabil sa fie altfel daca el considera ca e bine...O sa fie bine, sunt sigura ca veti gasi solutia potrivita pt voi!

, deoarece dr pediatru nu i se parea in ordine ca la asa doze de cortizon primite pe vena, la atata adrenalina inhalata si perfuzii sa fie iar bolnava. In spital, dupa radiografie s-a dovedit a fi iar pneumonie
, iar luat sange, vene sparte, vanatai, branule, mascuta de oxigen si antibiotic de data asta, fara cortizon. La testul de sange a iesit pozitiv la Mycoplasma pneumoniae asa ca a trebuit sa-i dam 10 zile antibioticul Clarithromycin (o scabosenie amaraaaa) dar la 2 zile de la externare a facut gastro-entero-colita, dupa ce ma distrasem eu cu o noapte inainte tot prin baie. Despre acest episod nu mai povestesc, a decurs cam ca la Piciulika, insa ea saraca era cu 2 copilasi. In spital, la prima pneumonie am observat ca incepe sa-i fuga ochiul stang si asta s-a dovedit ieri la control, dupa ce stiam ca are astigmatism. Deci, ieri am dus si reteta de ochelari +2,75 la stangul si +1,75 la dreptul, iar ocluzor inca nu punem, sa nu o stresa de la inceput cu totul, dar dupa programarea din ianuarie cred ca o sa trebuiasca sa recurgem la aceasta metoda. Explicatia a fost, ca de la boli repetate s-a ajuns la strabism si/sau ereditar ( soara sotului are strabism). Desi de la scoala de vedere au spus ca in iulie si septembrie era totul in regula tinde spre varianta bolilor repetate. Asa ca de saptamana viitoare am Energie cu ochelari, au fost alesi de ea mititica. Iar de saptamana viitoare o sa poarte si papi ochelarii lui abandonati de cca 2 ani iar eu am sa-mi fac unii sa fim exemplu bun pt copil
" eeeeeeeee, aici ce sa mai zic, normal ca l-am luat pe ocolite si am ajuns la subiect( el mi-a spus nu D-na)i-am explicat ce si...dar, concluzia lui a fost ca nu-i place de Ana pt ca mereu ii loveste si ca atare i-a spus sa plece...deci el foloseste expresiile in contextul in care considera el, nu ca ar sti ce inseamna...am preferat sa-l las in pace...o sa vedem ce iese.....oricum in vacanta cand nu o sa ne mai intalnim cu baietelul o sa pot sa-mi dau seama cum stam.