Mamici si Gravidute Italia ***(87)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Elisa, spune-mi, e rog, de cine e scrisa cartea aceea cu dormitul

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Danangie-doamne ajuta sa reusesti sa faci asa
cum au ramas la gradi? mai linistiti?
Abramburika-eu mi-am inchipuit-o pe S cum ai descris-o si mi-a venit in minte poza de la inceput de gradi,toata suparici
macar s-a luat cu zapada si i-a mai trecut
iara zucca la iveala?
e simpla reteta?
eu vreau sa fac niste rustici zilele astea
daca cunoasteti reteta tot cu pasta sfoglia
vai ce ciuda am,am pus masina sa spele si se impaleaza
zici ca-i nebuna,suna cum merge in gol nu raspunde la comenzi,ia apa si o scoate imediat
si mi-a mai facut chestia asta,atunci era in garantie,a schimbat la placuta ceva
mi-a zis atunci cum s-o resetez la memorie ca ramine blocata dar nu-mi raspunde la comenzi,daca o pun pe stop si tin apasat 1 minut ar trebui sa-si reseteze memoria dupa cum mi-a explicat de la asistenza data trecuta si pina la urma tot a venit tehcnicul si dupa ce ca avea garantie tot a trebuit sa-l platesc pe ala ca s-a deplasat
nooo nici ca-mi lipsea asta acum sa sestrice din senin ca fac urit

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dana, ioana - oooff, numai simplu nu e cu inserimento asta la gradi. Pare asa o c....a, da' e greu sa iti lasi puiul cu lacrimi in ochi si cine stie ce ganduri ii trec prin capsor.

Eu i-am facut S. mesaj de la Mosu' (al doilea link) si tare incantata a fost sa isi vada pozele acolo, in cartea Mosului, sa il auda ca vb cu ea etc. Mai mai ca ii dadeau lacrimile si statea ff concentrata . Ma si induiosa, ma si facea sa rad.

mamma bis - o fetita si 37s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

ioana - e simpla reteta de placinta. Pasta sfoglia, iar umplutura: dai prin razatoarea mare zucca, o calesti cu putin unt si o cescuta de lapte, 3 linguri de zahar, un pic de scortisoara (cannella) ... dai la racit si apoi pui peste foile de pasta. Faci sul si bagi la cuptor, 180°, ca timp vezi tu, cand e rumenita pasta ... apoi rece pudrezi cu zahar e voilą, pofta buna .

Ca si cantitati ... 2 pachete de pasta sfoglia (4 suluri adica) si jumate de zucca medie.

Mie mi-a placut tare mult.

la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Am vazut poze cu NAFI la cina , unde sotul nu pare asa obosit.Sunteti frumosi amandoi.am vazut poze cu ALESSANDRO foarte frumos si pozitiile de dormti la fel , am vazut poze cu coronita lui YOANA, ma complimenti.Vai ce brava esti. Foarte frumoasa si originala a iesit. Si vroiam sa vad poze cu presepe PETRO dar le-ai scos deja? Si am vazut cele 3 poze cu S , dar ce multicica zapada s-a asezat la voi! La noi a nins da.....dar s-a asezat doar pe masini si prin iarba putin.

Ok , baietii i-am lasat ca de obicei Alessio linistit, dar Mattia plangand. Alessio se linisteste cand il are pe MAttia ca tot timpul inainte de a intra intreaba asa panicat Mattia? Adica de parca ar vrea sa-mi zica sa intre si Mattia si cand vede ca il dau pe MAttia in brate la maestra fuge repede si incepe sa ii aduca jucarii ca sa nu mai planga. Azi la pranz l-am gasit pe Mattia extrem de bine.Se juca acolo si avea fata senina.Atata ca atunci cand ne vede incepe sa planga si nu stie cum sa ajunga mai repede la noi. Mi-au zis maestrele ca azi s-a jucat mult si a ras. Infatti ca maestra Lucia il gadila cat era in brate la mine si Mattia chiar radea in hohote. Cum vedea ca Lucia se apropie sa-l gadile cum incepea sa rada. Si efectiv m-am topit toata sa vad ca e bine dispus. Deci sunt bine copilasi mei cei dragi. Ceea ce doresc tuturor copiilor din lume.

Acum beau un pahar de cola si ma pun sa fac ptr diseara o peperonata ptr noi iar ptr baieti fac coniglio al latte al forno. Va pup si sa aveti o zi buna.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(13 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

dana - da, o stersesem poza. Am pus-o iar.

Nu mai ninge nici la noi acum.

Sunt mai bine, merci de intrebare. Adica nu ma mai doare urechea, dar aud mai infundat. Tusea si mucii s-au redus considerabil la amandoua. Da, augmentin am luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

La multi ani tuturor romanilor!!
Si la noi ningeee, acum chiar simt ca se apropie Craciunul.
Zilele astea nu prea am fost in apele mele, sper sa imi revin. A avut Loris niste nopti mai rele, asa ca l-am luat sa doarma cu noi in pat. Dupa 2 zile de asemenea tratament, ce credeti?!!!A inceput iar sa planga cand l-am pus in patutul lui. Maaaare smecher!
danangie, nu stiu cum sa te sfatuiesc, doar sa ai multa rabdare...Mamicile cu 2 copii poate iti dau un sfat pertinent. Eu ti-am zis cum am facut, l-am pus pe Loris in patut de atatea ori cat a fost nevoie ca sa nu planga. Ma bucur ca a inceput si Mattia sa se adapteze la gradi si sper sa va iasa metoda de adormire.
yoana, cred ca pitzi a ta se indragosteste
abramburika, m-au luat emotiile cand am vazut semnatura ta
Termele cred ca au sarit...am analizat locurile/bugetul familiei si am ajuns la concluzia ca ne putem lipsi . Inca ma zbat sa gasesc ceva de facut mai deosebit...

Si mie mi-ar fi placut sa petrec acasa de sarbatori.... Totusi, de cand sunt in Italia nu mai traiesc sarbatorile ca inainte...

Am de vazut poze, verificat pm-uri

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti,

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!

Mergi la inceput

Azi am facut poze la zapada, cu gandul la voi Mai vreti sa arat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Azi am facut poze la zapada, cu gandul la voi Mai vreti sa arat?

Sigur, sigur!!!

Iesi la o bulgareala cu Loris si ai sa vezi ca iti revine buna dispozitie.

Mergi la inceput

LAlexandra, cum ai facut cu pozele?

Mergi la inceput