Mamici si Gravidute Italia ***(87)***
Raspunsuri - Pagina 7
LAlexandra spune:
La multi ani!
...eu nu prea mai traiesc ziua nationala, de cand cu guvernele astea...dupa Revolutie am trait la maxim...dar acum...bleah.
In schimb sarbatorile de iarna imi plac la nebunieeeee. Din pacate, asa a fost anul asta, si ajungem abia dupa Craciun. Bogdan e incantat, ca el vrea sa ne petrecem prin locuri noi, dar mie imi place mai mult acasa, la tara, unde se colinda, se fac cozonaci in cuptor...etc.
sa nu uit , asta e siteul http://imikimi.com
eu am cont pe facebook si asa am intrat. Sunt o multime de variante de facut...eu m-am pierdut prin atatea. Daca nu va descurcati, ma intrebati ce si cum
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
abramburika spune:
kemsy - mi-a adus aminte alexandra acum ... de ce vrei sa mergi la terme? De nevoie sau de placere?? Ca daca e numai de placere, eu as cauta alte locuri, nu terme. Vino la Miradolo Terme (unde s-a nascut Gerry Scotti ), ca e mai aproape.
Cat sunt eu de ne-patrioata, sarbatorile de iarna imi plac si mie in Ro. Exact cum zice ale, la tara, colinde, cozonaci, zapada etc. Si daca nu era cu nasterea anul asta, ne facusem planuri sa mergem de sarbatori in Ro. Dar ma sare si anul asta, peste vreo 2 ani cand o creste si flacaul un pic.
mamma bis - o fetita si 37s de
la mare sau pe drumuri de munte ...
yoanag spune:
Alina(D) - grande grande
pai hai sa ne urnim,tu esti cu restaurantul,eu cu decorurile di natale
hai sa mai deschidem o gradi si ne adunam toate si ne facem socci in affari
Alexandra-ma bucur ca ti-a iesit reteta si v-a placut
ce a zis B cind a vazut pastravii lui?
Georgy-ti-as veni incontro cu niste nume...da asa greu am gasit cind nu stiam inca ce o sa avem
am avut pe lista Cristian si cam atit iar de pe aici Fabio imi place dar nu ma convinge nic ala,mai imi place mult Leonardo numai ca e prea lung si mai ales il prescurteaza toata lumea in Leo
daca vrei cautam fiecare cite-un nume si poate zaresti vreunu-l care iti merge la suflet
deseara am in plan spaghetti si mai vad eu ce pe linga ;)
Danangie-chiar vroiam sa-ti zic de pozele de la mare,asa apa pe aici nici poveste....f curata...iti vine cheful sa stai in apa aia toata ziua
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
eheiiii si mie imi place craciunul in tara
stai asa ca nu sinteti numai voi intru si eu in club
imi place la colindat,risete si distractii toata noaptea la neamuri si prieteni
alta atmosfera
apoi sa nu mai pomenesc de orasul tot impodobit
Vivi e lascia vivere!
abramburika spune:
ioana - iti dai seama ca eu am si visat apa aia din Sardegna . Sunt superbe peisajele.
Apropo de mancaruri ... eu cu pestele nu bat, de aia nici nu mi-a declansat vreo pofta. Insa pozele arata tare bine ... hahahhaaaa.
Ieri am facut (mama adica ) placinta de dovleac. Zucca se intoarce ... a iesit o bunatate!! Si e simpla tare, ca e facuta cu pasta sfoglia.
abramburika spune:
Vreau sa va dau 2 link-uri dragute ... tot in tema de Craciun, da' mi-e greu sa trimit la fiecare in parte PM. Deci, cum fac? Cine e interesat sa imi trimita PM si mi-e mai usor asa, sa raspund.
abramburika spune:
Gata, am trimis totusi PM. Daca am sarit pe careva, sa ma trageti de maneca.
LAlexandra spune:
PETROOOOOOOO, EU VREAU.
Imi trimiti PM?
IOANA, el e incantat de orice mancare, satisfactia mai mare e cand e la pescuit
LAlexandra spune:
Petro, am rimit. Mersi, merg sa vad despre ce e vorba
danangie spune:
Buna ziua,
Sa nu uit....ce mila mi s-a facut PETRO cand ai scris ca S avea ochii luciosi si-i tremura buza....aproape ca-mi vin lacrimile.Bine ca acum sunt foarte sensibila la orisice. Tu cum te mai simti cu otita,cu raceala? Augmentin ai luat? Sau mai este si alt antibiotic permis in sarcina? Ma duc si eu acusi sa vad pozele cu presepele. Si noi am facut un presepe in 2006 a fost super. De atunci nu am mai facut.
Multumesc de mesaje. Nu e vorba de sange rece fetelor...problema e ca atunci cand ai 2 e cam dificil. Nu se aplica ca atunci cand ai doar 1 copil. V-am spus cu Alessio stateam si 40 - 45 min sa adoarma....dar aveam rabdare, aveam cum ca nu deranja pe nimeni.Si diferenta e ca pe el nu-l enerva chestia asta.Se foia pana adormea. Mattia in schimb dupa 3 min incepe sa planga. Ma rog.
Am luat deicizia sa-i pun pe amandoi in aceeasi camera.Practic ducem patutul lui Mattia in camera lui Alessio.Asa poate daca Alessio vede ca Mattia e cu el in camera, si ca deci nu e singur poate nu va mai avea crizele astea de plans isteric si Mattia poate se va obisnui si el acolo.....vom vedea ce va fi.
Ma duc sa vad poze.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(13 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .
Pozici cu noi