Mamici si Gravidute Italia ***(87)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

La multi ani de Sf Andrei!!
La multi ani Andreea, sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti,

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata, las doar , ca deja s-a trezit piciul.
V-am lasat o surpriza pe picassa...noua mea descoperire
Va

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

hi!
harnicute harnicute azi ce planuri aveti?
Abramburika-mersi de info ;)
bafta la toate
Nafi-ti amo
nu degeaba m-am declarat eu mai demult
esti bestiala ce mai

stiti ce-mi place la voi fetelor? ca mai folositi/folosim cite-o perla,cite-o batuta de ne face sa zimbim
toate imi sinteti dragi(non essageriamo eeeee) toate din minuta asta de fete care sintem,fiecare aveti ceva frumos ce mi-ati transmis,de fapt va iubesc pe toate

Nafi-ti-a reusit ei?
ai gasit perdele?
facci sapere il tavolo come va?
Alexandra-ce poze faine ai facut! super!
se vede ca am intrat in atmosfera de craciun

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Cris-nu poti cere marime mai mare la tinuta?
bafta cu practica
Georgy-ti-ai mai revenit cu stomacul?
Danangie-imi pare rau ca nu am cum sa-ti dau niciun sfat....nu m-am lovit de chestii deastea dar iti doresc sa gasesti solutia potrivita si sa reusesti cumva sa ii obisnuiesti cu dormitul
te cred ca e noapte horror,of saraca te tine,pot sa-ti spun rabdare si putere multa
nu stiu cum as reactiona zau...poate fetele cu 2 copii te pot ajuta mai mult cu vreun sfat
Alina(D) -vai ce surpriza am gasit la commenti
crede-ma ca m-ai facut sa zimbesc si mi-a cazut asa de bine
Ionica imi spunea patroana mea de la tipografie unde am lucrat in tara,asa bine ne-am inteles si ea e singura care imi spune asa
ce amintiri frumoase mi-ai rascolit asa pe neasteptate
Abramburika-mi dispiace per S.
cine stie mititica ce simte,mai stii poate chiar incepe sa simta ceva schimbari
grazie per i commenti la foto,ma bucur ca v-a placut
am pus si luminite la ea ca am gasit o instaltie mica care e cu baterii si asa nici nu se vede nimic,poate ati observat

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Andreea-La multi ani! pt onomastica
ati reusit sa iesiti la restaurant?
fa pozici multe acasa
Stefi-imi pare rau...:(
e nasol ca va da asa peste cap munca asta.... cu drag si forza
Alina(D)-pina n-am avut-o pe Giulia mereu cind era perioada sta ma intristam,nu aveam chef de sarbataori,imi placea sa fac bradutul si atit
acum parca alt chef am,abia astept sa ma apuc de impodobit,sa pregatesc cine stie ce mincaruri
anul trecut am facut curcan a iesit bestial si vrem sa facem si anul asta
eiii daca vreti caut poza cu curcanul

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Kemsy-vezi ca te trag de mineca
ia vino la o poveste

fata mea fericita tare ca de ieri i-a venit amichetto la gradi,toate radiaza
cum imi povesteste ca-i da bacio si e incintata
azidimineata iar mi-a zis ca ea nu-i da bacio numai el ca el e baiat

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

LA MULTI ANI ROMANIA,LA MULTI ANI NOUA,TUTUROR!!
neatza fetelor,azi parca e asa,o atmosfera speciala cu ziua asta a ro,e un program tare fain la tv.
de la noi,vesti bune,d a facut scaun normal si ieri si azi,doar ca sun pediatra dar nu raspunde nimeni.treaba e ca eu nu pot sa ies am orarul de stat in casa ptr controlul medical.incerc sa dau o fuga azi dupa ce se trezeste piticelul,poate prind pe cineva akolo ptr certificat.aseara am facut alta tura de biscuiti,dar astia cu nuca si lipiti cu gem de portocale,o sa pun poze dar as fi vrut si sa-i glazurez....
ALEXANDRA-da-ne si noua linku sa ne tragem poze faine na....cum esti cu oboseala??doarme alessa??
IONICA-na ma bucur ca te-am facut sa zambesti.da n-ai zis niik de afacerea cu coronitze si restaurant romanesc.si,ce e mai important,si tu ne esti tare draga noua si atunci cand lipsesti,se simte.asa ca te asteptam mereu cu veselia,sfaturile,sinceritatea,retetele,pozele faine si ...tot ce ai tu mai bun.intanto,un grande.
DANANGIE-chiar nu stiu ce sa zic,davide a dormit mereu in patut,cum zice si nafi e nevoie de putin sange rece,dar am reusit,asta de cand avea el 2 luni.mult succes si rabdare..
NAFI-super tare,ai grija ce perdelutze ei, eu asa lua perdele,poate chiar niste draperii avand in vedere scopul...oricum asteptam detalii de pe masa..
gata,acum merg sa fac tocanita de cartofi,romaneasca,vine papa la pranz acasa.
va .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

1 Dicembre con in fiocchi ... di neve!! Ninge ca-n povesti, iar S. super-fericita in drum spre gradinita. Chiuia si radea la zapada, o bucurie asa de molipsitoare ... hahahhaaa.

Ma duc sa vad poze si creatii ...

mamma bis - o fetita si 37s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

IOANA, am ramas datoare...am facut pestele, tare bun a fost.
De trasnai, mai nou si Alessa e un mare smecher, eu ii spun ca nu are voie si el de aia face, iar cand ajunge unde nu are voie, merge repede, repede sa nu il ajung.
Am citit despre nazbatiile copilasilor vostri, tari frate...sa vezi cand imi vine si mie randul

Foarte frumoasa coronita, ce fel de luminite ai pus? ca nu am inteles exact. E tare, tare faina si cand e si de mana lucrata cu suflet e si mai frumoasa.

PETRO, frumos presepele, ati muncit nu gluma. Sa ne anunti cand e pe venite bebele, ca s ascot motatele!!!
RALUCA, sper sa fie cumintele fetele si sa te poti odihni si tu.

GEORGIANA, ca intrebai, nu, nu vrem sa mergem acasa, ci tot in Italia, dar in Nord, ca ea lucreaza acolo (soacra). Dar, momentan stam inca pe curul nostru.
Cu numele...da-ne eventual niste variante, ca sa te ajutam. La noi era clar ca va fi Alexandru sau Alexandra.

GIANI, v-ati hotarat ce faceti de sarbatori?

ALI, ma bucur ca esti bine, sper ca si davide e bine acum

STEFI, offf, offf, hai mai, ca se rezolva toate. Noi de sarbatori mergem la Roma, o sa ne plimbam, atat facem, asa ca sunteti bineveniti la o plimbareala prin oras.

ELISA, tare esti cum povestesti. Ce bine de voi, ca reusiti sa faceti atatea. Lasa ca mergem si noi acasa si atunci plasez copilul si noi ne facem de cap.

MONICA, DANA
...dupa cum vedeti si noi acum incercam sa facem program de somn...am avut program, dar s-a dat peste cap cand am fost acasa, apoi a fost racit...si tot asa. Acum trebuie sa il fac sa doarma la ore fixe si sa doarma singurel. Pana acum e bine, sa vedem cum evoluam.
Dana, vezi tu, la tine e greu ca sunt doi...asa e si la cumnata mea...si nu reuseste pe nepotel nicicum sa doarma singur sau sa doarma fara treziri...Nu stiu ce sfat sa iti dau, ca ce fac eu nu se aplica la tine, unde sunt doi copilasi. Vezi intreaba eventual pe forum la un subiect.

CRIS, lasa ca nu se supara nimeni daca nu iti vine chiar bine hainele. Lasa ca trebuie sa fie si pt tine.

ANDREEA
, , asa cu intarziere. Sper ca ati luat o cina pe cinste si ca v-ati simtit bine

ce semnaturi faine v-ati tras

trimit, sa nu pierd mesajul

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

alexandra - faineeeeeee!! Cu imikimi m-am distrat si eu anul trecut, acum m-am lasat .

Asa ... ieri am avut sedinta cu parintii, individual, cu parintii celor mici. Numai vorbe de lauda, e cuminte, participa la activitati, comunica bine in italiana, mananca bine, doarme si se trezeste odihnita, ce mai, numai de bine (cra-cra-cra)!!! Iar explicatia pt. plansul de dimineata poate fi doar asta, se apropie necunoscutul nasterii, sosirea fratiorului. La gradi nu au fost incidente care sa o marcheze, sa o traumatizeze. Nici cu maestra, nici cu copiii. Rabdare si coccole. Azi dimineata, poate pt. ca era prea bucuroasa de zapada si ninsoare, nu a mai plans, dar ii tremura putin buzita si avea ochiii luciosi.

mamma bis - o fetita si 37s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput