Mamici si Gravidute Italia ***(87)***
Raspunsuri - Pagina 9
monica2008 spune:
LA MULTI ANI ROMANIA!!!!!!!!!!!!!
CF fetele....eu nu prea am avut timp ca DENIS e cam marait cred de la dintisori,am sinti ca vrea sa ii iese o masea si un canin.in rest suntem bine,ne pregatim pt vacanta...adevarul e ca sunt un pic stresata,ma tot gandesc ca o sa ii dau programul lui DENIS peste cap si nu o sa mai vrea sa doarma si sa manance....ufff asta e om trai si_om vedea
vazut pozici frumoase cu brunetel frumos si veselsupe pozele ALE
fetele cand va aud ca puiuti plang cand ii lasti la nido....deja imi este frica pt ca stiu sigur ca dENIS o sa planga(e super dependent de mine,daca ii este sete si i da tasu apa bea o gura si dupa aia ia paharul si mi_l aduce sa ii dau eu)si eu nu suport sa ii vad ca plange
KEMSY poate iti revine buna dispozitie
DANA ma bucur ca l_ai gasit mai bine pe MATTIA poate usosr usor se obisnuieste.e misto ideea sa ii pui in aceiasi camera poate functioneaza
ABRAMBURIKA ms de reteta,execut si eu diseara
va pupacesc ma duc sa fac un pic ded ordine acum mcat doarme gogoselul
monica mami fericita de DENIS STEFAN 8.07.2009
kemsy spune:
Abramburika, mergeti la fiera dell'artigianato?
Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti,
Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!
monica2008 spune:
AHA am uitatNAFI ....cred ca sotul a fost tare incantat de.bv tie
DAVIDUCA bine ca si_a revenit DAVIDE
gata plec
monica mami fericita de DENIS STEFAN 8.07.2009
LAlexandra spune:
GIANI, ai gasit mesajul cu adresa, e mai inainte. Acolo pe site si apoi le-am salvat in calculator.
azi am mai facut cateva...imi caut de lucru ca nu am destul cu Alessa
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Abramburika, mergeti la fiera dell'artigianato? |
Nu cred ca merg pe nicaieri ... din 3 motive: din cauza de sarcina avansata, eventual imi pastrez fortele pt. Gardaland (daca om mai merge si pe-acolo), din cauza de sot super-extra muncitor ca au mult de lucru si e sf de an si pt. ca in per. 8-12 dec. sunt aici in sat bancarelle de tot felu', cu de toate (alimente, imbracaminte, jucarii etc.), tot un fel de fiera dell'inverno parca. Pana acum nu era decat pe 12 pt. Santa Lucia, anul asta vad ca au mai lungit-o cu ceva zile.
Unde e fiera asta?
mamma bis - o fetita si 37s de
abramburika spune:
monica - pregateste-te pt. ce-i mai rau cu nido/asilo. Ca nu-i tocmai una passeggiata. Bine, poate sa fie si totul ok, meglio per te (e per lui). Insa pregateste-te sufleteste pt. lacrimi de crocodil. Ooofff!!
nafi spune:
LA MULTI ANI fetelor!
Eu am sarbatorit ziua mergand la sala! (pana sa trec la exercitii pe masa trebuie sa-mi intaresc posteriorul..sa fie mai gen cuscino ca sa stau confortabil)
Yoanag - pupici zulufatei tale si sper sa-si revina masina de spalat. bafta con il tecnico! la noi cand a venit sa verifice caldaia , l-am intrebat pe sot cum arata tipu'. ca aia de la parchet erau varza si daca tot umbla toti cu patalonii in vine cand lucreaza de le vezi ms dos-ul macar sa fie unul care merita atentie Sotul mi-a zis ca arata bine tipul cu caldaia, ca e genul la care viseaza toate casalingele Dar ..nu prea era genul meu asa ca data viitoare nu-l mai las pe sot sa aleaga technicul
Da mai fete...pai mai glumim si noi ca sa ne descretim fruntile!
Kemsy - imi pare rau ca ati renuntat la terme. sa dea Domnu' la anul sa fie bugetul baban si sa mergeti unde va place!
Abramburika - for pm. o sa ma uit pe ele mai incolo...
Alexandra - Eduard Estevill si Silvia de Bejar . o sa intru mai tarziu sa vad pozicile alea faine
Danangie - sper sa gasesti formula potrivita ptr puiul tau si sa doarma in patut! Cat despre sotul meu, ma bucur ca nu ti s-a parut asa de obosit. atunci trebuia sa-l vezi dupa violul de la 3 am!
Fug sa mai fac cate ceva prin casa , caci acusica face ochi veve si trebuie sa incepem joaca joaca!
Va pupic cu drag pe toate!
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
abramburika spune:
Asa, neuronul ala gravid care inca mai functioneste la mine m-a facut sa imi amintesc neshte chestii si trebuie musai sa spui:
1. neliaCris e suparata pe noi, pe sb de nu mai da pe-aici, dar o mai zaresc pe ici pe colo pe la alte sb? Cine ma pune la curent? Sau poate chiar ea ma lamureste ...
2. cristina (cris85) - stiu ca esti super-ocupata cu multe, da' is curioasa si eu sa o mai vad pe Giulia ta, daca nu-i cu suparare. Deci, asteptam pozici.
Gata, atat am avut de zis, ma pregatesc sa imi iau fulgul de nea de la gradi.
LAlexandra spune:
am mai pus cateva la inceput.
scuzati si de cele nereusite sau daca se repeta, eu le-am pus pe toate ca nu am avut timp sa selectez.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
slimatei spune:
am trecut sa va salut si sa-mi beau o cu voi,ca nu ma pot lipsi, scurta inca din pacate..
si sa nu uit sa-i urez Andreei chiar daca mai tarziu de onomastica La multi ani fericiti si numai bucurii in viata iti doresc!
si La multi ani Romanilor de pretutindeni!
va pup!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de Stefania (22.12.07)
Steluta stralucitoare de Craciun