Mamici si Gravidute Italia ***(87)***
Raspunsuri - Pagina 10
cris85 spune:
salut fetelor, imi dati si mie adresa de mail unde sa trimit foto si pasword?
--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 21+
abramburika spune:
cristina - activeaza-ti mesajele private ca sa trimitem parola si adresa. Du-te in meniul din stanga, la mesaje private, apoi options (meniul de sus), alege de-acolo activeaza mesaje private. Si apoi tre' sa iti apara la nick-ul tau iconita rosie PM, atunci sunt activate mesajele private.
mamma bis - o fetita si 37s de
georgyiuly spune:
va salut si eu acum maispre seara!Giulia abia acum a adormit!!!Sa vedem ce facem la noapte.Aseara a adormit la 9 si s-a trezit la 5!Am avut o dimineata luuunga!
Ieri am bolit toata ziua,de mult nu m-am mai simtit atat de daramata.Probabilvreun virus intestinalsi nicidecum mancarica mea ca si Giulia a vomitat de 4 ori si a fost si ea fara vlaga toata ziua.Dar a recuperat azi plina de energie si abia s-a lasat adormita!
Danangie eu nu stiu ce sfat sa-ti dau.Giulia de cand am intarcat-o am invatat-o sa doarma in patut,asistata de mine,bineinteles.Dar de 2 luni ne confruntam cu aceiasi problema"frica"(ii zic eu asa) de patut si am avut parte de urlete ingrozitoare.Asa ca am renuntat si adoarme pe unde apuca,pe canapea in salon,pe covor...oriunde.numai in patut nu.O transport in patut adormita.Daca se trezeste noaptea ne intoarcemin salon si readoarme si o luamde la capat!
Asta e situatia acum....nu stiu ce voi face cand va veni si bebe dar momentan am nevoie sa fim linistite amandoua ca dupa 1 luna jumate de urlete mi s-a modificat colul si nu vreau sa risc!
Sper sa gasesti solutia cea mai buna pentru toti,sa fie si cel mic linistit dar si tu ca si lucrul acesta este la fel de important!
Si daca ai timp da-ne reteta de coniglio,ca suna !
Abramburica ce-mi place mie semnatura ta!
celei mici,sa-i treaca supararile legate de gadinita!Desi uneori nu credem dar ei simt toate schimbarile prin care trecem si noi parintii,stres,agitatie si se descarca si eu cum pot!
Nafi ce-mi place mie de tine ca desi ai un bebe mic iti faci mereu timp de tine si de sotul tau!Eu ma chinui de 2 saptamani sa ma pensez ,nu mai vorbesc de organizarea de seri romantice cu sotul!
Asa de dor imi este si mie de o iesire in 2 la restaurant sau cinema!
Kemsyfruntea sus mamico!
Nu mai stiu cui vroiam sa-i raspund!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si 25+
Giulia!
georgyiuly spune:
Gata am admirat si pozele.
Alexandra foarte frumoase pozele cu cel mic!
Si am vazut-o si pe S.jucandu-se cu zapada!!
La noi doar ploie si frig...n-am mai iesit din casa la o plimbare de multisor!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si 25+
Giulia!
kemsy spune:
Seara buna!
Am disparut azi pe motiv de cedere de retea Am pus poze cu peisajele de iarna vazute din gradina mea
Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti,
Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!
kemsy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
Nu cred ca merg pe nicaieri ... din 3 motive: din cauza de sarcina avansata, eventual imi pastrez fortele pt. Gardaland (daca om mai merge si pe-acolo), din cauza de sot super-extra muncitor ca au mult de lucru si e sf de an si pt. ca in per. 8-12 dec. sunt aici in sat bancarelle de tot felu', cu de toate (alimente, imbracaminte, jucarii etc.), tot un fel de fiera dell'inverno parca. Pana acum nu era decat pe 12 pt. Santa Lucia, anul asta vad ca au mai lungit-o cu ceva zile. Unde e fiera asta? mamma bis - o fetita si 37s de |
E la Rho Fiera, tine de pe 4 pe 12 dec si sunt vreo 4 pavilioane: cu standuri internationale si din toata Italia, pe zone. E frumos si foarte obositor
kemsy spune:
nafi, esti belea cu tecnicul![:))]
giorgy, luati ceva ca sa scapati de virus? Cred ca va este greu cu Giulia si cu adormitul...Sanatate multa!
danangie spune:
Buna dimineata,
Ca sa nu uit,STEF nustiu retete cu broccoli...parca broccoli nu? Noi mancam foarte dar foarte putin broccoli. ALE coniglio al latte al forno e foarte simplu. Nu e o reteta deochiata. Eu pun bucatelele de carne intr-o tigaie cu o jumatate de lingurita de unt.Las asa cateva minute sa se omoginizeze carnea....adaung 2, 3 frunze de salvie.....mai las 1min 2......pe urma pun bucatile de carne intr-un vas special de cuptor.....pun o cana de lapte, putina sare....si las acolo sa se faca pana scade laptele. Eu fac doar ptr baieti.Iese foarte frageda si buna.
PETRO am vazut presepele si imi veni sa rad ptr ce fel de presepe facui eu. Era superrrrrr mare de om nebun. PErsonajele sunt din hartie nu? A participat si S la confectionarea lui? Ca ma bate un gand sa fac si eu cu Alessio sa vad daca e interesat. Ca daca a fi sa pun personaje din statuiete sigur nu ar sta acolo nici 3 secunde. Frumos.
Deci,aseara am pregatit camera ptr amandoi.A iesit chiar frumos si parca mai spatioasa. Alessio nu prea a bagat de seama patutul lui Mattia si faptul ca de acum M va dormi cu el. Dar M pana a adormit i-a luat ceva timp deoarece ii girau ochii incontinuu...a la lustra....a la personajelede pe pereti.....ba la steluta veioza.....ma rog pana la urma a adormti.In brate of course. Oricum lucram inca la asta.Partea buna e ca e prima noapte dupa multeeeee nopti ca a dormit doar in patutul lui. Ptiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sa nu fie de deochiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! L-am luat de 2 ori in brate dar l-am pus in patut cand inca era treaz. Diferenta e ca stateam aplecata deasupra lui si miscam putin salteaua....il inveleam si se linistea. Dar miscarea asta mi-a rupt spatele in mii de bucati.De fapt acum va scriu din picioare ca nu reusesc sa stau jos de durere.
Alessio a fost destul de linistit.Fetelor ca de obicei....intre 4,00 si 5,00 are moment de criza si urlete.De ce???????I-am zis Tatal nostru, Crezu, Ingerasul de nu stiu cate ori............l-am dat si cu mir si cu aghiazma.....nu inteleg de ce nu reusim sa-l linistim la aceea ora......Duminica mergem la biserica sa-l impartasim.....ca nu mai stiu ce sa -i fac cu urletele astea in timpul somnului.............si ce e cullo!!!!E ca fetelor....la cat a tipat Alessio atunci......Mattia nu s-a miscat deloc.....
In dimineata asta am program de curatenie....si cu spatele asta efectiv nu stiu cum voi face......ca sambata vrem sa facem bradul!!Si nu mai am cand sa fac curatenie.....si alin azi e la munca toata ziua.........macar ine ca duc copiii la gradi.
Ok, va pup,o zi buna sa aveti si NAFI super ce povestesti si tu acolo cu "violul" Putina energie si mie??
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(13 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .
Pozici cu noi
Roxali spune:
Neata!
Aveam net, dar am ramas in pana de computer, aseara " avenit baiatul" cu el , dar imi cazuse netul...dupa ce mi la repristinat etc nereusind sa incarce alte programe si.a dat seama ca de fapt bateria e buba, nu o puteam folosi dar imi bloca cam tot ce incepeam
Pe aici ploua si iar ploua...
Am avut si niste sedinte individiuale la scoala si gradi...Sonia si.a tras o prietena la fel ca ea , cu acelas caracter, dar sant tare multumita(cra, cra) ca e f independenta si hotarata in ceea ce face...are si un amic care e negrotei(e indragostita de parul lui cret)
am de descarcat si mesul + ... promit ca activez si contul de pozici
o zi buna tuturor
monica2008 spune:
neata fetili
DANA ce bine ca MATTIA adormit,ai sa vezi ca o sa se obisnuiasca amandoi si sa vezi ce bine o sa doarma.cat despre crizele de plans ale lui ALESSIO ...buu dul la biseric la impartasit si roaga preotul sa ii spuna si o rugaciune
ROXALI as deci printesa mica indragostita eee.asteptam pozici
noi bine,azi e frumos mai tarziu il scot in parc pe gogosel.acum ma duc sa_mi beau cafeaua
monica mami fericita de DENIS STEFAN 8.07.2009