Mamici si Gravidute Italia ***(87)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata!
va las eu
ELISA, am uitat sa iti spun de poza cu Ricky cu mancarea...Alessa a apucat si el odata la blid, tot l-a varsat pe masauta de la scaun, a murdarit tot in jur...si asta pret de cateva secunde cat m-am intors eu. Si acum vrea sa apuce de farfurioara, dar de il las iasa cu multa, multa murdarie. Ricky e un gentleman.

Am uitat sa va spun ca de o saptaman Alessa ne tine doar in ta-ta, ta-ti, cate o ba-ba si un ga-ga. Moare Bogdan de dragul lui cand il aude cu ta-ta.

DANA, Doamne ajuta sa fie bine cu dormitul baieteilor. Offf, Alessa cum aude cel mai mic zgomot in casa se trezeste instantaneu...nu stiu ce ne vom face cand o sa-l avem pe al doilea

IOAN, sper ca e totul bine cu masina. Stiu si eu cand ni s-a stricat cealalta, rau a fost. Acum ne-am luat una noua...alta viata nene!

Va las, ca nu merge netul prea bine si sa nu pierd mesajul.

O ZI MINUNATA!

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Imi schimbai si eu semnatura.
sa vad cum arata

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

gata adormit gogosel si am mancat,acuma ma duc sa strang niste haine de pe sarma si daca am chefle si calc
ALE si DENIS a spus tata prima oara era lesinat tasu.se zice ca daca spune tata primul cuvant urmatorul copil e baiat si dacaq spune mama e fata...
va las ma duc la treaba ca nu se stie cat doarme printul
va pupacesc pe toate

monica mami fericita de DENIS STEFAN 8.07.2009

Mergi la inceput

Stiu, Monica, stiu...dar eu stau relax pt ca prima data a zis mama, acum de vreo luna, doar ca de atunci a luat pauza la povestit.
A fost un mama mai scurt, dar eu trag speranta ca urmatorul va fi fata.

imi merge tare greu netul...

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

eu sice tot baiat as vrea.....asta din cauza ca is mai mamosi.ma uiot la nepoatamea numai lui tasu ii da voie sa o pupe si sa o alinte pe masa o impinge si cu mnainile si cu picioarele(bine nu toate fetele sunt la fel)dar eu vreau 2 baieti
mmmmmmmmmmai calc ceva si revin

monica mami fericita de DENIS STEFAN 8.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!

Semnez si eu condica sa nu ma dati disparuta ... sau pe cale de nastere . Inca nu.

Sunt suparata iar cu S. si gradi ei ... iar lacrimi si azi. Mai rau ca ziele trecute. Oooff.

Fetele, cu mama si tata, da' daca ii zice mama si lui tata, ce e urmatorul? Ca Silvia asa a facut ... hahahhaaa. Mult timp a tinut-o numai cu mama la amandoi, iar eu ii mai spuneam in gluma tac-tu si asa a inceput sa ii spuna tatuuu . Si mai apoi tata.

Iar despre mamosi .. ori am eu un copil pe invers, asa stiam si eu ca fetele is mai apropiate de tati, da' ea, nu. Mamoasa pana in maduva oaselor.

Pt. ca m-am gazat de la comentariile voastre despre presepe , am inceput sa fac felicitari personalizate de Craciun, pt. cei dragi. O sa arat, inca sunt in proces de fabricatie.

dana - am sa fac si eu Bocanila ala al latte.
Contributia S. la presepe a fost strict coloratul (nici ala cap-coada, ca se plictisea) si pus iarba (muschio) in cutie, pardon capanna. Am stampat personajele de pe net, lipit pe carton si apoi amplasat in cutie. As fi vrut eu ceva mai elaborat (gen personaje din plastilina), da' nu-s chiar asa de priceputa. Iar cu stauine gata cumparate era si mai usor, da' am zis totusi sa-mi pun si eu osu' la treaba, minimul necesar.
Am vazut insa un presepe din paste (fainoase) ... superb!!

mamma bis - o fetita si 37s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am pus cateva pozici ... cu diverse.

Fug sa imi iau pitica de la gradi ...

mamma bis - o fetita si 37s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

ALE si Mattia e foarte sensibil la somn...nu stiu ce s-a intamplat azi noapte ca nu l-a auzit pe Alessio.Drept urmare, in dupa amiaza asta, Alessio iar a tipat prin somn si s-a trezit imediat.

Offf nu mai stiu ce sa fac cu tipetele astea din timpul somnului lui Alessio.

Chestia cu zisul lui mama si tata sunt doar povesti. Ca uite Alessio a zis mama si am avut baiat.....Mattia la fel a zis mama si voi avea baiat...deci nu prea coincinde.

PETRO am vazut pozele si initial crezusem ca ai facut un alt presepe. Ala din paste....dar tu iti faci brad? As vrea sa fac si eu presepe dar cred ca ma leg la cap degeaba. Eu sunt mai lenesa si as fi optat ptr personaje statuiete.

Eu de la curatenia de dimineata sunt blocata. La 15,25 e trezise Mattia si nu reuseam sa ma ridic din pat si pana am ajuns la Mattia au trecut cam 10 min de plangea intr-un hal ca nu mai avea aer. Sunt tare necajita ptr treaba asta. Daca nu fac curatenie nu-i bine.Daca fac la fel nu-i bine.Cum sa mai procedez? Acum de la 13,40 am niste coontractii si destul de dureroase. Chiar fetele gravidute voi stiti la cat timp pot lua un alt no-spa??? Atunci la 13,40 am luat 2 si acum a vrea sa mai iau altul ca vad ca nu-mi trec contractiile si chiar sunt preocupata.Va rog daca stiti sa-mi spuneti.Nu prea le am cu No-spa-ul.....

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(13 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

eccomi..
am activat PM si astept adresa de mail si pasword unde sa trimit foto
M-am intors acum de la scoala, as avea ceva treaba pe aici dar nu mai pot ma dor picioarele parca as fi alergat, si maine e o zi lunga
voi cum va petreceti sarbatoriile, mergeti acasa in ro? va-ti gandit ce le luati copiilor de craciun? Giulia e plina de papusi, caruciare, pelush, pentoline..ecc ma gandeam sa-i cumpar un joc cu forme a incastro, ptr ca o prietena i-a cumparat baietelului si Giuliei i-a placut mult
De craciun de obicei fac niste biscuiti ca sa ornez bradul ptr c nu se pot manca, sunt prea duri, ramai fara dinti, dar ma mai joc asa cu Giulia ce se distreaza foarte mult

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

fetelor haideti trimite-ti si mie adresa de e-mail ptr ca sunt obosita si nu mai pot sta la pc sa vreau sa ma pun in pat putin si vroiam sa trimit e-mailul inainte sa inchid

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 22+

Mergi la inceput