Iepurasi de martie - aprilie 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 9
dayanara spune:
child piticut , ce dulce ai fost
selina a mea cel mai bine mananca mango , il combin cu banana si mar si para sau papaya cu bananaca si mar
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selina-d Andira imi ploua in gura la ora asta ca m-am uitat pe blogul pus de tine. Mi l-am mai pus o data la bookmarks si am uitat de el. Ma bucur ca sunt sanatoase pisicutele Si la noi e liniste mare in sectorul asta ca nu a mai adus Victor nimic de la gradi de vreo luna - Parca merg pe sarma ca mi frica sa nu pateasca ceva ca sunt singura casa cu amandoi 2 saptamani si am ff mult de lucru pt profu meu Nu imi raspunde si mie cineva la intrebareea cu fructele? Ce as mai putea sa incerc sa fie usor de digerat si sa nu faca diaree? E destul de slaba activitatea aici azi, nu stiu daca s-a intamplat iar ceva. Nici parola nu am primit Eu ma relaxez acum ca imi dorm baietii si barbatu e plecat, am aici un morman de hartii de calcule langa mine si nici nu ma uit spre ele desi luni trebuie sa le am gata. Noapte buna Mami Stefan (13.04.2010 si Victor (31.08.2007) |
hi,
eu iau gata facute la portii in capacele de plastic de la hipp; banane cu mar, piersici cu mar cred ,nu-ti plac? eu zic ca-s bune si sunt multe feluri si la borcanel, ai incercat deja? am facut si eu cu beabe cook, da n-am timp mult si nici nu tin asa mult... si nu-i dau prea mult, cam 50 g plus cereale.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
Delia13 spune:
Ce fac fetele?
Eu mai rarut pe aici ca nu stiu cum fac ca nu-mi ajunge timpul. Ma tot gandesc la ELA si nu inteleg cum are ea timp de facut curat, casa luna, gatit, calcat si stat pe forumeala ca mie nu-mi iese.
Davidutu e bine, ii apare al 3lea dintisor.
MULTUMIM pt complimentele de la poze.Acum ca mi-a facut BABYANGEl album o sa pun mai des.
Am intrat azi in mod special ca sa va trimit un articol din libertatea care pe mine m-a socat.,despre alaptatul in public,cum ca este un lucru scarbos ,rusinos. Ma ingrozesc cand vad atata prostie.
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articol&screen=index&id=312057&page=4
CITITI SI VOI SI MINUNATI-VA.LINKU-UL E MAI SUS.
Delia13 spune:
STANUCEL- felicitari pt MMMMMMAMAAAAAA. Cred ca te-ai topit toata.
DAvid zice un fel de MAMAAAAAAMAMAA doar cand plange si-l frec la gingii cu gel, in rest,nik, nici mamamam, nici tatatta,nici kkkkkaaa.POATE pana de Anul Nou imi face si el un cado si zice 'mama'
Yaia spune:
citat din mesajul lui briza_marii Kossir mersi mult. Eu l-am fiert ca asa scria pe pachet. O sa iau alta punga sa incerc cum ai zis tu, desi va trebuii sa fac o improvizatie ca oala de aia nu am. |
Hai sa et invat eu cum m-a invatat colegul meu algerian sa fac cus-cus, fara oala speciala: pui la fiert o cana si jumatate de apa cu putina sare si vreo 2-3 linguri de ulei de masline. Cand apa fierbe, o iei de pe foc, pui 1 cana de cus-cus, amesteci si acoperi cu un capac. Lasi sa se faca, cam 10-15 minute, dupa care amesteci bine cu furculita si pui unt dupa gust, eu pun cam 1 lingura. amestec si e gata cus-cusul. Il poti servi cu carne cu legume sau doar cu legume simple.
Eu tai piept de pui bucatele mici, cam cat degetul, le calesc, pun ardei taiati fasii si pasta de rosii, felii de usturoi, piper, sare si boia si le fierb pana se face sos fain pentru carne. Apoi pun totul pe farfurie, peste sau langa cus-cus, dupa preferinta.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
citat din mesajul lui selina-d Nu imi raspunde si mie cineva la intrebareea cu fructele? Ce as mai putea sa incerc sa fie usor de digerat si sa nu faca diaree? |
Seli, nu ti-am raspuns ca nu stiu. Eu i-am dat Alexiei kiwi, dar pasat pulpa fara seminte, ieri i-am dat zmeura. Sa nu crezi ca a mea mananca fruncte. 2-3 gurite de fruct si gata. Marul si banana au mai mult succes. La noi problema e ca nu papa pasat, vrea bucatele. Probabil o sa-i pasez cu furculita si fructele, sa le pape. Ma gandeam sa-i fac merele compot, dar fara zahar parca e cah...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Rebiana27 spune:
Am citit tot-tot.. am retinut 0 barat. Revin cand ma debarasez de oboseala. Aaaa, tot mi-a ramas ceva in cap:
STANUCEL felicitari pentru primul "mama" rostit de Adelina! Ti-a umplut sufletul de bucurie sunt convinsa.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
dayanara spune:
delia fata tu ce miri de ella, ferma ca a ta in frontville n.are nimeni :))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Delia13 spune:
DAYANARA- fata, tu n-ai vazut ca nici n-am mai facut vizite la vecini de ceva vreme, am ramas in urma, n-am mai facut puncte, mai e putin si ma ajunge Miria.Azi de ex, inca nu am jucat
briza_marii spune:
Yaia mmmm suna bunbun ce zici tu acolo. Dar din ce zici tu si Kossir, vad ca ceea ce am luat eu nu e ceea ce aveti voi. Astea erau asa ca un fel de spaghete taiate micut cam de dimensiunea unui bob de orez. Deci cus cus "made in romanica"..O sa caut si eu un magazin arabesc.
Stanucel ohoho..cum sa nu ai voie sa plangi de bucurie?!!! Sa insemnezi ziua in calendar ca e intr-adevar o zi mare!! Adelina
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)