Iepurasi de martie - aprilie 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Ella, Briza cred ca in primul rand e vorba sa gasiti Cus Cus adevarat, pentru ca eu in Romania cunosteam sub denumirea asta un fel de paste mici mici. Aici arata cu totul altfel, adica e ca un gris mai mare si care se poate pregati si punand apa clocotita pe el sa il lasi sa isi traga umezeala. Nu stiu nici asta daca e cel adevarat, oricum nu are nimic de a face cu ce cunosteam eu. In tarile arabe se manaca foarte mult din cate am citit.

Mami Stefan (13.04.2010 si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

La mine s-a dus cu boieria

Daca pana acum mai reuseam sa citesc, sa scriu pe aici, chiar sa vad si cate un episod din DHW, GATA!, imi face Albert program, fuge prin casa cu o viteza ametitoare si eu dupa el, normal, sa nu cada, sa nu manance toate scamele, cablurile, etc...

ELLA eu in vasul-barcuta fac legumele lui fiu-meu, se fac foarte fain, le las cam 30-40 minute.
Deci cred ca si orezul si alte fainoase merg acolo.
Voi de care orez folositi?
Imi spui si mie cum alegi swittie-ul?
Ca azi mi-au cazut ochii pe el in carre4, dar mi s-a parut cam verde, e ok asa?

Cum tot nu mai am timp, am reusit sa-l ocup si cu altele, adica sa tot dizolv remedii homeopate pentru Albert.
Ne-am apucat de un tratament homeopat pentru cresterea imunitatii si practic la fiecare ora trebuie sa-i dau cate ceva, ca am si incurc in atatea remedii
Numai sa-l vad eu ca e bine, ca inca ne mai luptam cu mucisori, acum muuult mai putini decat zilele trecute, cand nici dormita nu eram, ca sforaia si se agita in somn asta micu de m-o bolunzit.

Trebuie sa-mi cumpar si eu higrometru, sa vad ce umiditate am prin casa, eu banuiesc ca e cam mica si ca ar trebui un umidificator.

Pe mine ma omorati cu meniurile voastre, eu tot acelasi meniu il practic, dar vreau sa incep sa mai variez, ca s-o fi plictisit si baiatul de aceleasi chestii...

OANKA eu cand am buzele uscate pun miere, asa cum zicea cineva pe aici, las asa cat pot de mult si apoi am buze numai faine de sarutat.
Si mai e un strugurel fain de la forever, cu aloe, chiar e bun.

ERINA eu tot cu monti inainte si ar trebui sa nu mai fiu asa lenesa si, cand doarme asta micu, sa fac pilates.
Spor la revenit in forma maxima (sau minima?).
Si eu tot pe la kg alea ma invart , dupa ce, acum vreo 4 luni aveam 55 kg, nu stiu cum am pus asa rapid inapoi.
Eu sunt si piticut, de doar 162 cm...

Va pup!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Selina asa e .Dar am un magazin cu produse arabesti si o sa trag un ochi acolo.Cat despre fructe....incearca piersica,mango,avocado combinat cu banana,portocala(Geo nu se deranjeaza la burtica de la ea) suc sau si cu PULPA,mandarina,pomelo,afine.treaba e ca Geo nu se strica la burta indiferent ce i-as da si in ce combinatie.Am citit ca banana constipa.Nu este adevarat.Constipa doar daca este necoapta.De para am citit ca face purgatie.La noi nu a mers intr-o perioada "necacacioasa".Cred ca depinde de fiecare om in parte.Eu combin fructele cu cereale sau biscuiti si fiind mai conssitente...Zic si eu.
Meniul de maine
dimi=ou fiert+branzica+iaurt+putina painica
pranz=supa de galuste si piure de legume(cartof+ciuperci+morcov+telina+ceapa fiarta) cu curcan
cina=paste cu branzica
fructe o sa dau ca desert la pranz si dimi in feeder.O sa fie un sfert de banana sau o felie de mar.
Va pup./Somn usor

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

ELLA eu in vasul-barcuta fac legumele lui fiu-meu, se fac foarte fain, le las cam 30-40 minute.
Deci cred ca si orezul si alte fainoase merg acolo.
Voi de care orez folositi?
Imi spui si mie cum alegi swittie-ul?
Ca azi mi-au cazut ochii pe el in carre4, dar mi s-a parut cam verde, e ok asa?

Diana da sweetie trebuie sa fie verde ca limes si mai moale dar este sezonul citricelor deci e usor sa nimeresti copt.
Eu folosesc si orez cu bob lung si basmati(doar la noi) si lui Geo i-am facut o data orez brun care e un deliciu pt mine(eu am niste ciudatenii la capitolul mancare asa ca nu lua de bun ce spun eu).Nu stiam ca pot face si legumele in vasul ala.Mai bine ca e mai mic si nu trebuie sa curat ditamai vasul pt trei lulele.Dar se fac?????Si orezul ????Nu am facut niciodata.Mie orezul imi place cel prefiert si facut salata cu legume si maioneza facuta din iaurt+mustar (light).Deja o sa adorm cu gandul la mancare iar.Si sunt la cura.Adica nu mannac mai nimic!!!
Pupici lui Albertino sa se faca bine.Pt mucisori eu i-am dat COLARGOL de 3 ori pe zi cate 2 picaturi in fiecare nara dar nu mai mult de 7 zile.Diana,crede-ma este super.Si eu am folosit si usuca mucii rapid fara sa usuce mucoasa.Singurul dezavantaj e ca are o culoare...de kkt ....serios...la propriu.Bine ca face bine!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

http://fr. wikipedia.org/wiki/Couscoussier uite aici Ella un model de cuscusier clasic.
Da se poate da copiilor cu mare incredere. Se pun multe legume, carne de care vrei, nu se face prajeala, e super bun, sanatos.
Daca ai magazin arabesc prin preajma poate gasesti pastele care trebuie. Arata ca un gris mai mare in bob. Si merge foarte bine in steamer, nu neaparat in vasul acela. Il lasi inainte in putina apa sa se inmoaie si isi mareste dimensiunile cat sa nu mai cada prin gaurile alea. Daca ai steamerul cum cred eu.
Pup Geo frumusel si dulce cum zice masa(mama lui )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata va invit la o
nu este nimieni pe aici? dorm mamicile??

la multe lunite Sarah Maria de Juni_h multa sanatate si fericire alaturi de parintii ei

Ina_3040 super dragute bancurile cu copii....mi-au placut....:))

adelina a dormit ceva mai bine cu treziri dese,dar numai pentru a bea ceai...fetelor am stat la serial pana la ora 03.00 azi-noapte...
de ce se numeste neveste disperate? nu par a fi femei disperate...
supeer dragut serialul,imi place foarte mult..imi place foarte mult de gabrile...aveti o nevasta preferata???

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

fetelor in timp ce scriam pe aici,adelina mea tot maraie pe langa mine,sta in premergator ma trage de pantalon,si maraind ea tot asa,eu am lasat-o nu o bagam in seama,dar cu ochii pe ea mai pe furis,iaar deodata,a tras mai tare de mine si a zis MMMMMMMAAAAAAMMMMAA dar cu multi de m si cu un of asa din sufletelul ei micut....m-a topit toata,pot sa plang de emotii?

plec sa ii fac fructele...
revin

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Oana, Michelle multumesc pentru parola.

Ella incerc sa vad ce fructe mai pot gasi. E destul de slabuta oferta in perioada asta. Piersici nu am mai vazut. Am sa incerc si mango sa vedem daca ii place.

Stanucel cred ca esti foarte fericita. Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna dimineata fetelor!

Am reusit aseara sa vad cateva poze cu iepurasii nostri. sunt din ce in ce mai frumosi! Azi trebuie sa mai vad o tura ca nu am reusit sa vad toate pozele noi.

3 zile sunt singura ca e sotul la munca ( dupa 3 saptamani acasa , azi dimineata nici nu mai stia cum e sa plece la servici ).

Maine vine babysittera , asa o sa pot sa mai fac si eu una alta fara Ricky pe cap care in ultima vreme e f marait. sta sa-i iasa un dinte dar vad ca nu mai sparge gingia odata si e f greu sa-i intri in voie zilele astea!

I-am luat si box sa se joace in el dar nu prea se omoara. se tine de inelele prinse de marginea superioara si sta in picioare si cate 15 minute! ii place sa stea asa acolo si sa priveasca in jur.iar cand se satura incepe sa planga dar tot nu-si da drumul in funduletz, ramane in continuare in picioare si se balambane in toate directiile e f simpatic!

Dimineata cand se trezeste isi spune repertoriul de ba ba...ba..ptiu..pfuuu..heii...hei...Dar eu tot astept sa zica mama

Gata am fugit ca deja s-a plictisit sa se joace singur. cred ca ii este si somn un pic. nu stiu ai vostri cum fac dar Ricky observ ca dupa cate o repriza de joaca de 2 ore trebuie sa doarma jumatate de ora caci altfel nu ma mai inteleg cu el!

Un weekend placut tututor!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Fetelor vo ati innebunit cu cozonacul, unde citesc numai cozo, cozo, cozo, am culcat piciul si fug sa-mi cumpar, stiu o patiserie unde este fff bun si cu muuulta nuca si cacao

Stanucel intrebai de peste, eu i-am dat salau, ideea este sa fie un peste slab si i l-am fiert si apoi amestecat cu sos de rosii cu paste sau mamaliguta, dar cel mai bun a fost cand i l-am facut la cuptor, pe capac (am pus capacul invers peste o oala cu apa), asta e demential, si poti face pt toata familia

Ela mie fosta pediatra mi-a recomandat pt Ianis de la 6 luni Colostrul cu probiotice. Aaa,a cum vad ca ti-a scris si Rebi

Selina intrebai de fructe ... uite poate te ajuta tabelul asta, cu toate ca s-ar putea sa-l fii consultat deja, ca a tot fost folosit pe aici, in ultima coloana sunt si cateva precizari si e poti orienta ce sa alegi pt iepu

Child sweetie asa trebuie sa fie, verde, este copt, chiar daca n-ai crede am luat si eu ieri, nu-s incantata de el, dar merge ...
mai Child cum sa ai 162 cm??? juram ca te invarti pe la 170 cm, pari mai inalta in poze

Ce mai papam azi:
- mar, sweetie, banana, cereale
- orez cu legume si ficat de pui cu unt la cuptor
- cred ca budinca a la Ella

Week-end placut gagici

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput