Iepurasi de martie - aprilie 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
andira spune:
Ella - normal ca la masina de paine, eu nu ma apuc sa framant la cozonac ca ma plictisesc in secunda 2.
Intrebare: aveti idee unde pot vedea prima parte din Millenium - "Barbati care urasc femeile"?
Tocmai am vazut din intamplare ca partea a 3-a e acum la AFI, si habar n-aveam ca in vara a avut loc premiera primei parti. So... pls help, daca stiti.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
ami_84 spune:
Am intrat sa va salut si sa nu ma dati disparuta , ca vorba Dianei (ca nu pot sa spun Child-ei ), toata ziua stau dupa Irinuca, plus papica si alte celea... insa v-am citit printre picaturi si nu am retinut mare lucru, ca sa nu zic branza!
In primul rand multumesc frumos Lara pentru raspuns!
Mi-a ramas gandul la meniurile puse de Andra, , si am vazut ca Ella a precizat ca ii da lui Geo fructele ca desert si intre mese.
Rebiana am vazut printesuca! Pe o prietena de-a mea tot asa a tuns-o mama ei cand era mica, insa sa stii ca nu s-a indesit parul, i-a ramas la fel. Da sa nu te superi ca ti-am scris. Da?
Selina-d la noi e aceeasi problema cu fructele. De la citrice se deranjeaza imediat la burtica. Si mai nou, ii combin mar sau banana (ca astea constipa), cu strugure, para, pruna, citrice (care cum am scris ne deranjeaza la burtica). I-am mai dat si kiwi, insa dat prin sita sa nu ramana simburii aceia mici...
Roxana si voua.
I-am facut ieri biscuiti in care am pus nuci macinate, stafide si zeama de la o portocala.
Nu stiu cand mai reusesc sa intru ca saptamana viitoare intru in petrecarit si tb sa ma pregatesc... sufleteste.
Cam atat...
Mami de fetita cuminte...
in asteptarea mosului!!
dayanara spune:
ami, rebiana si pe mine tundea mama, chiar zero, nu de indesit e vorba, dar s.a mai inasprit sau intarit firul, nu stiu daca e adevart spun si eu ce zice ea :)
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
mi-a placut mult de tot pelerina marei!
in zara pusesem si eu ochii pe www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ic/es/zara-sales/11083/187509/CAPA%2BESTRUCTURA" target="_blank">asta pt la anu
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
bluekidoo spune:
buna mamici .. si eu o sa o tund pe Tanya 0 dar dupa turta si nu pentru indesire sau intarirea parului ci pentru a creste egal.. cand a inceput sa i se schimbe puful cu par i-a cazut pe portiuni, la botez i-a taiat si preotul, asa ca la un moment dat avea numai goluri in par.. si am inteles ca la turta taie nasa din 4 locuri in forma crucii (adica alte goluri) drept urmare in primavara o rad in cap
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
selina-d spune:
Andra, Roxana, Yaia multumesc de pareri incerc sa vad cum mai merge si altceva.
Cristina tu zici de paharele alea de plastic care seamana cu cele de iaurt, legate cate 4 in pachet? Victor manca ff bine din alea cand era mic, mai ales in deplasare. O sa incerc si din alea.
Sunteti niste dragute si va multumesc si de parola - am pus cateva pozici si eu
bluekidoo spune:
Ne jucam mai devrme cu Tanya "Hai la groapa cu furnici" si nu mai eram siguri daca stim versurile bine asa ca am cautat pe net si am descoperit site-ul asta tare interesant http://www.activitaticopii.ro/home
tot aici am redescoperit poezia Gandacelul de Elena Farago si Invata de la toate..
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
child spune:
Meniul de azi:
- para, banana, cereale
- brocoli+cartof+morcov+pastarnac+galbenus ou
- finger-food: paine cu magiun topoloveni
- cereale cu lapte
Ii mai dau un suc recomandat de homeopata, pentru cresterea imunitatii, care a costat de m-a indoit, dar cica e foarte vitaminizant, ii zice g3, dar lui Albert nu prea ii place, ca e un pic acrisor.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara mi-a placut mult de tot pelerina marei! in zara pusesem si eu ochii pe www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ic/es/zara-sales/11083/187509/CAPA%2BESTRUCTURA" target="_blank">asta pt la anu roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Faina... si pretul pe masura. In Ro inseamna cam 120 ron...
Mami de fetita cuminte...
in asteptarea mosului!!
2anke spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selina-d Andra, Roxana, Yaia multumesc de pareri incerc sa vad cum mai merge si altceva. Cristina tu zici de paharele alea de plastic care seamana cu cele de iaurt, legate cate 4 in pachet? Victor manca ff bine din alea cand era mic, mai ales in deplasare. O sa incerc si din alea. Sunteti niste dragute si va multumesc si de parola - am pus cateva pozici si eu Mami, Stefan (13.04.2010) si Victor (31.08.2007) |
cred ca Cristina se refera la Alete Natures sau Hipp Früchte im Becher (http://www.windeln.de/hipp-fruechte-im-becher.html) sunt f multe sortimente acuma. Si eu folosesc pt ca fata mea nu prea ii plac fructele facute de mine, cred ca s-a obisnuit cu cele cumparate, in schimp la mancarea mea nu face fitze.
Cine imi arunca si mie parola sa vad si eu iepuasi crescuti.
Anca cu
Melina Isabel (28 Martie) si Lucas