Iepurasi de martie - aprilie 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
A se citi "responsabil" mai sus
Mami de doua minuni: Luca si
Mara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ami_84/ami_84.jpg)
ami_84 spune:
La multi ani Bianka1!
Sa dau si buna ziua!
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Ami ai citit meniul.Expre am scris asa ca oricum nu citeste nimeni cu atentie decat daca e rost de scandal.RushinicA!Ala era meniul meu.Azi am reusit doar dimi sa pap si seara un iaurt.Toata ziua! Mamica de ![]() 7 Martie 2010 Doamne ajuta! ![]() |
Pai chiar vroiam sa te intreb cum de ii dai cascaval, sau curcan la gratar.. Si rusinica era pentru mine?
Meniul
- banana (i-am dat-o sa pape asa direct, fara sa o pasez);
- conopida cu morcov, gogosar si carnita de curcan;
- iaurt cu cereale.
Revin ca s-a trezit puiul si tb sa ii dau papica.
Mami de fetita cuminte...
in asteptarea mosului!!
![](kerstinkopen.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiacovita/oanaiacovita.jpg)
oanaiacovita spune:
Fetele multumesc de griji, dar eu nu imi fac probleme cu chistul . Am mai avut eu din alea, au trecut. Nici nu am intrebat cat de mare e, daca dra nu s-a stresat, nici eu.
Am vazut poze muuulte si frumoase, lasat commenturi acolo.
Avem si noi un filmulet:
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
![](al9leacer.gif)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
![](rugaciune.gif)
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
honeybaby spune:
Asa am revinit .
Am facut mancare , pt noi, Maya , Honey .
Nu mai stiu ce vroiam sa scriu. nimic nou la mine.
Aparat de aerosoli vreau si eu. nu pot sa ma decid de care . In farmacii vad cel mai des omron.
Roxana - eu nu am timp , ca nu am timp. am impresia ca s-a miscorat minutul....
Il ultimul timp numai 2-3 ma culc si ziua nu sunt buna de nimic. In shimb seara dupa 12 incep si eu activitatile.
Rebiana - nu prea e vina FB la mine... am neglijat total ferma de cateva zile de cand nu mai e LM. Stam pe FB cand pompam acum nu prea mai stau
Eu nu as pune spirt pe copil, nu vad logica. Otel nu stiu... la mine nu are efect, ba din contra . Ultima daca am incercat in dec anul trecut, de la 38,5 a sarit in 20 de min la 39 ,5. . Era sa mor de spaima , in ziua de craciun cu burta mare unde sa ma duc ???
Noroc ca a scazut cu nurofen.
Sare nu stiu..... cred ca desfunda nasul nu ? ar merge si pusa undeva fff aprope nu pe piept.
Sanatate multa la puiutii raciti. Eu nu ma simt deloc pregatita pt raceli , nu stiu de ce mi-e asa frica de ele. La Maya ma refer pt mine nu-mi fac griji
Denisa, de bebe roz
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
honeybaby spune:
Am fost azi la dr pt ca bebeluna nu manca bine de cate zile sau chiar mai mult...
Nu a gasit nimic suspect. A verificat-o in urechii, in gat , a ascultat plamanii.
I-a mai descoperit un dintuc jos. Acum avem doi si 2 pe drum se pare.
Pediatra a dat vina pe dinti....
Am trims si kk la lab. pt analiza sa fiu sigura ca nu are nimic.
Denisa, de bebe roz
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
![](images/user_woman.png)
Bumbitza spune:
Seara buna!
Am fost si noi la dr, fata e bine, n-a mai facut febra si oricum dr asta a zis ca asta n-a fost febra la ea, ca daca avea spre 39 atunci era cazul sa ma agit. Mi-a spus sa nu-i mai administrez atatea antitermice, s-o las cu nurofen la 8 ore si daca nu scade sau ceva s-o sun. Si mi-a mai zis si de impachetarile in scutec ud.
Anyway, plamanii-s bine, gatul un pic rosu. In rest...dintii nenica Ma gandeam azi daca asa face la dinti, la canini si masele o luam razna de tot...
Denisa ma bucur ca e Maya bine. Sa stii ca nici Ilinca nu prea mai papa, deci se poate sa fie dintii si la Maya.
Va pup si va multumesc inca o data pentru sfaturi
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
Yaia spune:
citat din mesajul lui dayanara yaia da am glumit :))) stiam de agocalmin, eu dau doar paracetamol si nurofen, nurofen doar daca e nevoie, prefer paracetamol si clar ca in caz de altceva la spital denisa nici eu n.am timp, tu de ce n.ai? :))) |
Pai zi-mi care-i gluma, ca-s cam obosita si nu mi-a picat fisa. Si vreau sa rad!
![](icon_smile_big.gif)
Si ia spune, te cunosc aia de la urgenta de la poarta?
Si de ce tu nu ai? Stai pe FB?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
citat din mesajul lui briza_marii dar nu prea iese bugetul. Of...vreu si scaun de masina si premergator.. |
Eu as renunta la premergator, de as fi in locul tau. Medicii sunt total impotriva lui si copilul invata sa mearga si fara el. Mai bine ii iei o masinuta de aia de impins cu picioarele care poate fi si antemergator si e si un bun cadou de Craciun.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
asteropipan spune:
salutare fetele...
HONEY si eu simt la fel in privinta timpului...nu stiu cum zboara, imi propun sa fac atatea si abia reusesc sa fac un sfert din cat vreau:( de cand am o "cataratoare mica" , nu mai reusesc sa fac nimik, non stop sunt cu ochii pe ea..
de aceea nici nu prea am intrat zilele astea pe DC...cand m-ati mai vz online pe mess , era sotul la butoane:))
sanatate multa puiutilor bolnaviori
vz filmulete ccu Eric si Denis si Robinutu....niste minunatii de puiuti draguti
fiimea nu stiu ce are, in ultimele zile da trezirea la 7
si se culca la 10-11 noaptea, iar la 12-1 se trezeste iar pt ultimul bibe , s-au ii dau eu in somn sa pape....si totusi se trezeste asa devreme
ea care imi dormea inainte de la 11-12 pana la 9-9:30 si fara multa foiala....acum ma scol de 4-5 ori pe noapte ca asa se foieste si isi da paturica jos sau isi pierde suzeta prin pat, nu o poate gasi sa o bage singurica in gura si incepe scandalul cu plansete
ma gandeam sa o mut singura in camera ei, ca e deja fetita "mare" , dar cand ma gandesc ca va trebuie la 2-3 ore sa ma scol din pat si sa ma duc sa ii caut suzeta ei, cand nu o gaseste....m-am lasat pagubasa, o tinem tot la noi in camera langa patul nosstru..
altceva, ce sa va mai zic...a invatat sa faca "bravo", sa faca cu manuta "iasou"(sa salute)...zice non stop "ia ia ia" sau "bu bu ba" sau "aia ia ia" ,"a beaa bea" iar mie imi salta inima de bucurie cand o aud, e o mica geloasa..am fost in vizita la Maria lui NIKY si am tinut-o un pic sprijinita in picioare de canapea pe Maria....vaiii, cand m-a vz fiimea(care era pe paturica in mijl sufragerie)...,a bagat o viteza de-a busilea, maraind pe lb ei:))) si hop pe mine, catarandu-se efectiv , la mine in brate
...geloasa lu' mama mica...
aaa, a spart si dintisorul nr 5 de jos ,partea dreapta, l-am simtit azi la degetel..
in rest multumim lui DUMNEZEU suntem bine...
va pupik si sa stiti ca eu incerc sa recuperez si sa va citesc , dar de scris, rareori ma lasa fiimea
OANA sanatate multa...eu stiu ca daca e mic chistul, se dau niste pastile si dupa trece , se retrage...in orice caz, bafta , sa fie totul ok.pup
pupici CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
dayanara spune:
yaia, una a raspuns unuia cu uica-tu si habib si pe mine m.a amuzat mult si am retinut.o, de o tot zic:))
cu ivan am facut poteca la urgenta, dar nu.mi pare rau, mai bine sa ma ia de nebuna si sa nu aibe nimic :)
oana haios filmuletul , sunteti tare simpatici cum va jucati! si lui eric se vede cat de mult ii place
yaia n.am timp ca nu l.am dus pe ivan la gradinita...si un pic de fb :)
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE