Iepurasi de martie - aprilie 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

oana este o minune de copil ericutu...cat de frumos rade si in hohote...doamne lesina de ras nu alta....il pupam

dayanara nu esti singura care merge la urgente din nimica toata....ma trec pe lista,si eu ma duceam cu baiatul cand era mic,ba cum cadea,ba ca avea putina febra,etc din nimica toata eram la grigore alexandrescu...si cu adelina m-am dus intr-o seara ca plangea prea mult,iar pediatrul de acolo mi-a spus sa ma duc atunci cand bebelusul plange mai mult de o ora incontinuu,copilul nu avea nimic,dar eu zic mai bine degeaba decat prea tarziu...sunt micuti si nu pot spune ce au...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

OANA foarte fain va jucati voi si tare scump Eric razand!
BUMBITZA sanatate Ilincai.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

DENISA, Mara a fost teribil de maraita si mofturoasa in perioada premergatoare aparitiei dentare. Nu-i intram in voie cu mare lucru. Plus ca refuza sa pape si asta ma dezamagea cel mai tare. Acum e ok; dar are 6 dinti si am impresia ca mai se mai anunta unul-doi...

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ami, rebiana

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

hop si noi...\imi pare rau sa aud de iepurasi bolnaviori, la sfaturi nu ma bag ca habar nu am...incerc sa mai retin din ce discutati pe aici legat de febra, antitermice, etc...sper sa n-avem nevoie dar iarna e lunga,...si mai e teoria aia care zice ce asa capata imunitate, inbolnavindu-se da zic si eu ca Denisa, ca nu ma simt pregatita sa-l vad bolnavior of, of, mai mai...
Denisa, intradevar si Ovi a papat rau cand au iesit dintisorii, cateva zile a mancat ff putin cu lingurita, si nu la primii doi, ci la 3.4.
Nu fi necajita ca nu-i mai dai LM, 8 luni e deja o perioada excelenta in care a beneficiat de lapticul tau, iar cand ma gandesc cat te-ai straduit tu in privinta asta, ...zau ca meriti statuie
Se simte ca esti cam ingrijorata, dar eu zic ca nu are rost, Maya e un copil super sanatos si bine dezvoltat, plus ca e frumoasa si cu charisma Cunosc atat de multe fete, fetite, mai mititele, asa,...inclusiv eu dar sanatoase tun !!!
cu drag
child, asteptam vesti bune, cum ca sunteti complet refacuti !!!
Bumbita bine ca nu e nimic grav... Ilincutza
Andra, voi cum mai sunteti? Ianisu' refuza deliciu de meniu??
nu-i nici o tragedie, numa' semn de boala sa nu fie
michelle, asa bine ti se potriveste ariciu' ala de bebel neastamparat si sugubat !!!
Ina, multu' de of topic
gazica, n-am nici un sfat ca si eu caut...adica mi-e in plan sa achizitionez unul dar tot aman...sa dai de stire daca te-ai hotarat la ceva. Si multa sanatate puiului !!! sa nu mai faceti vizite la spital.chhh...
mihaela, si mi-emi suna a gripa, viroza... ce zici tu !!sa-ti treaca repejor, sa fii egoista sa nu dai fetelor
freedelia, sa-si revina complet mititica
Oana, ce fain va distrati voi... da' pe mine mereu ma faceti sa-mi amintesc de Alex mic si devin nostalgica...
Rebiana vrem dovezi, ...poze !!!
Adriana baietii !!! am dat un ochi la poze in graba, da revin !!
cu comentarii pt toata lume c-am vazut muuuulti iepu dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Andranebulizatorul ala no-name de unde l-ai luat si cam cat a costat? Ca tot imi fac calcule sa iau si eu unul..dar nu prea iese bugetul.

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Este luat din italia de soacra-mea, m-am uitat pe cutie, Atomo Safety se cheama, parca a dat pe el vreo 35 de euro ...

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Am luat rezultatul de la examenul copropara, nu avem nimic

Ma asteptam sa nu fie nimic pt ca azi a mancat f bine, dupa ce aproape intrase in greva foamei in ultimele 2 zile si de vreo sapt portia lui era de max 100 ml, azi a rupt castronul in doua

Fetelor vorbeati de legatura dintre febra si dinti, eu ma gandeam ca de la agitatia lor, de la atata plans si nervi de la durere se poate face febra, sau nu??? Intreb asa pt cultura mea generala ca Ianis are alt arsenal pt durerea de dinti Eu imi aduc aminte cand eram mai mica maica-mea mereu cand plangeam ma linistea rapid ca nu cumva sa fac febra de la agitatie, ca am avut niste convulsii febrile pe la 9 ani si ii era frica ...

Rebiana asteptam poze cu Mara tunsulica

Oana ce zambet zglobiu are Ericutu, auzi dar si sughita, nu? ca si lui Ianis i se intampla sa il ia sughitul de atata ras

Alina imi pare tare rau, dar trebuie sa te anunt ca Asteropi vorbeste cu Ianis pe mess si el a invata-o sa te scoale noaptea il ierti,asa=i?

Ioana suntem mai bine, nu mai tuseste, dar l-au napadit mucii, in rest e vesel si botzogash

va las, fug sa-l imbaiez

aaa, meniul:

- piersica, para, portocala, branzica si biscuite
- supa crema de legume cu galbenus, asta imi ramasese de ieri, nu am avut chef sa fac spanacul de la Ami, dar il am la favorite
- budinca aia rapida tot de la Ami, a halpait ca un dulau

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna seara,
Tot am vrut sa scriu dar si eu am fost ocupata . Am avut intalnire cu sotul in oras. Am mers la un restaurant chinezesc , a stat sora-mea cu fetele. Am zis sa mai iesim si noi putin.

Sa stiti ca nu-i chiar asa mare branza cu raceala, viroza mea. Azi ma doare rau gatul si imi curge putin nasul, atat. Cred ca aseara eram tare obosita si de aia s-a manifestat asa. Azi am reusit sa dorm juma de ora la amiaz si vad ca sunt bine.

Multa sanatate tutror bolnaviorilor. Noapte buna, merg poate ma uit la un episod si apoi nani.
Dormiti fetelor nu mai pierdeti noptile, ca apoi cand sunt raciti si asa nu puteti dormi si apoi se acumuleaza oboseala. Cel putin asa e la mine. Si dupa oboseala cad in butoi din nimic.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Oana, am descoperit de unde atata nostalgie pe mine...Pe langa faptul ca Ericutzu' are carlointei si gene lunigi la fel ca Alex bebe,... avem tarcuri identice !!! de aia filmuletu- mi s-a parut atat de familiar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Seara buna fete dragi,

vad ca doar laore de noapte reusesc sa intru..dar nu stau nici pe FB..am inceput sa mai invat cate ceva pt master si sunt cam busy cand doarme pishpirelu'

din cat am apucat sa citesc spun Mihaelei ca eu combin placintarul cu iaurt sau cu branza de vaci...in ambele cazuri adaug scortisoara e delicios!

Ina tare rau chestia cu capitalismul si vacile

La multe lunite veronica Joy si Petru!!Si celorlalti iepurasi cu mamici mai putin active-Loriangi si Miruna79! Sa fie sanatosi si zglobii!

Bumbitza, sanatate multa Iepuricei Ilinca! Nu stiu ce sfat sa-ti dau ca almeu iepuras cand a fost racit nu a facut febra,iar tusea a trecut in 2-3 zile. Nu i-am dat nimika!

Child la nas infundat i-am facut spalaturi nazale cu apa de mare..dar de multe ori pe zi, cu multa apa si jet puternic. Pupic la Albert!

Ioana28 imi imaginez ce "revelion"frumos ai avut , daca sotiorul ti-a plecat pt 2 saptamani Pupicei la Alex,sa treaca supararea!

Sensibila nu am putut vedea filmuletul cu Gia S-a schimbat inca o data parola???? Ca eu o primisem de la oana! dar nu mai merge

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput