Iepurasi de martie - aprilie 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyangel/babyangel.jpg)
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle_sf Buna seara, gagici! Iaca cum stim noi sa inaintam: in 4 labe si-o burtica ![]() Mamica lui ![]() POZE |
Michelle este de senzatie Andrei
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Anca
_
mami de
![](copilas.gif)
de
![](cavaler.gif)
Codrin luna a 7 -a
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyangel/babyangel.jpg)
babyangel spune:
neata,
am zis sa mai dau si eu o cafea sa nu-i uitati gustul
Iepurasul meu s-a trezit doar d 2 ori, si acum e linistit si pot scrie cate ceva!
Oanadeci e super molipsitor rasul piticuluiEste delicios!
Mi-am propus sa mai pun si eu niste poze, dar vad ca s-a schimbat din nou parola...vou pune pe contul meu de webshots.. Va anunt cand sa le vizionati
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
![](images/user_woman.png)
stefimic spune:
buna dimi si de la noi,
astazi va servim cu o feliuta de tort, am fetita mare deja, nici nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul.
OANA ce bine ati invatat voi sa va distrati, sa vedeti mai tarziu ce distractie veti avea.
MIHAELA bravo voua pentru momentele in doi, e bina ca aveti cu cine lasa fetele, cred ca deja esti mai bine acum, nu?
cu IOANA sincer nu stiu ce sa mai fac, este tot o maraiala, nu-i convine nimic, inca mai are mucisori, de tusit doar foarte rar, dar ma dispera ca nu mananca, ah ce as vrea sa ne iasa si noua dintisorii, ca innebunesc eu pana ies, cred ca o deranjeaza si gingia pentru roade tot ce prinde, i-an dat si calciu la sfatul pediatrului.
MAI SUNT IEPURASI FARA DINTISORI?
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ami_84/ami_84.jpg)
ami_84 spune:
Neara!
Am citit si eu capitolul asta,
Anca multumesc de cafea. Parola e aceeasi, la mine merge.
Michelle am vazut pozicile si filmuletul. E scump tare Andrei! Pe 30 nov facem aici petrecere mare.
Sensibila am vazut-o pe Gia cum bate din palme. SI Irina face la fel.
Andra cum mai sunteti? Ma bucur ca i-a placut lui Ianis budinca.
Bumbitza multumim. Multa sanatate Ilincai.
Roxana multa sanatate si voua. Cum se mai simte Ivan? Silvana e bine?
Briza eu asi renunta la premergator. Si sotul ma batea la cap dar i-am zis ferm ca nu vreau. Din ce am citit, e mai bine sa ii lasam pe ei sa parcurga etapele pana la mers singur si dauneaza coloanei. Mai degraba ii cumperi o jucarie de mos.
Rebiana dar de ce ai tunso pe Mara?
Oana am vazut filmuletul. Ce frumos va distrati voi acolo. Iti las azi mesaj pe mes sa nu spui ca sunt nesi' dar am tot fost ocupata zilele astea.
Denisa sper sa fie bine Maya si sa aiba doar o pasa mai proasta din cauza dintilor si de asta sa refuze papica.
Alina felicitari pentru progresele Asteropii. (Am articulat corect? )
Stefimic stiu ca ultima data cand a scris Oanka, tot asa intreba daca mai sunt iepurasi fara dinti, fiindca Maria inca nu avea.. saptamana trecuta. Poate i-a iesit intre timp.
O zi buna va doresc!
Mami de fetita cuminte...
in asteptarea mosului!!
ate_09 spune:
neata fetele!!!
haideti la o cafeluta aburinda!!!
pfuu ce liniste pe aici..unde sunteti fetelor?? Dormiti langa iepurasii vostri?
stefimic sa-ti traiasca minunea sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!!! multumim pt tort!! de Theodor Stefan (05.03.2010)
THEO la 7 lunite
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ami_84/ami_84.jpg)
ami_84 spune:
Cateva bancuri poate, poate se mai inveseleste pe aici:
La un bal, se duce unu' la o tipa:
- Papusa, dansezi?
- Da, sigur.
- Pai, atunci lasa-ma pe mine sa stau pe scaun.
-Alo,alo?
-Ce-i?
-Esti pe fir?
-Da!
-Atunci da-te jos!!!
Aud turistii din lumea intreaga de Marele Canion si se hotarasc sa-l viziteze, sa admire ecoul.
Se duce prima data englezu si striga:
I LOVE YOU!
Ecoul : I LOVE YOU
Se duce si francezul:
Je t'aime'!
Ecoul : JE T'AIME !
Romanu': TE IUBESC
Ecoul: TE IUBESC
si, in sfarsit de duce si chinezul:
striga : HOAN TING TONG TO HUI
Ecoul: CE, MA?
Mami de fetita cuminte...
in asteptarea mosului!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle_sf/michelle_sf.jpg)
michelle_sf spune:
Neata, mandrelor!!
Multumim mult pentru urari si vizionarea pozicilor si filmuletului Promitem ca pe 30 dam si de baut, nu numai clatite,
o bere cu cirese (delicioasa, bestiala
) Dam si azi un rachiu, da mai tarziu bre, ca va imbatati, ca e ziua mamei mele... Am planuit o surpriza mica pentru ea, am trimis bani si i-a facut cineva o cana personalizata cu Andrei spunandu-i "La multi ani, bunicuto!" si o rama digitala plina cu pozele noastre... Imi pare rau ca nu pot sa ii vad fata cand se trezeste cu gasca de baieti in birou, cu flori si cadou
Oana simpatic Ericutu ca de obicei Si eu il gadil pe Andrei si rad de rasul lui, ca e tare dulce... Ii place mult si jocul cu cucu/bau... rade de se prapadeste...
Cand adoarme bestiuta ma bag la vizionat si poze ca nu am apucat de ceva vreme, sa mai vad eu cum a crescut iepurimea...
Mai, va intrebam eu cu ce ati inceput la papica neblenduita... Cred ca a citit andrei pe forum si s-a rusinat, ca dintr-o data a acceptat si el branzica doar pasata... fara pic de strambatura... Ieri a papat dovleacul tot pasat si i-a placut. Gata, am barbat adevarat
Aici ninge de dimineata cu fulgi cand mai mari, cand mai mici, e o placere sa te uiti (in sus, ca in jos deja s-a facut fleasca...) deci e clar, VINE CRACIUNUUUUL!!!!!
Sanatate multa piticuti si mamicute bolnavioare Sa aveti o zi minunata
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
andra_s spune:
citat din mesajul lui ami_84 Andra cum mai sunteti? Ma bucur ca i-a placut lui Ianis budinca. ![]() Mami de fetita cuminte... in asteptarea mosului!! ![]() Lasati fetitele sa fie fetite/www.mumsnet.com/campaigns/let-girls-be-girls" target="_blank">Let Girls be Girls campaign |
Suntem mai bine, muci la greu, dar e f bine, fara alte simptome
![](punk.gif)
pup fetele grijulii
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica
![](buggy.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
andra_s spune:
citat din mesajul lui ami_84 Cateva bancuri poate, poate se mai inveseleste pe aici: La un bal, se duce unu' la o tipa: - Papusa, dansezi? - Da, sigur. - Pai, atunci lasa-ma pe mine sa stau pe scaun. -Alo,alo? -Ce-i? -Esti pe fir? -Da! -Atunci da-te jos!!! Aud turistii din lumea intreaga de Marele Canion si se hotarasc sa-l viziteze, sa admire ecoul. Se duce prima data englezu si striga: I LOVE YOU! Ecoul : I LOVE YOU Se duce si francezul: Je t'aime'! Ecoul : JE T'AIME ! Romanu': TE IUBESC Ecoul: TE IUBESC si, in sfarsit de duce si chinezul: striga : HOAN TING TONG TO HUI Ecoul: CE, MA? ![]() Mami de fetita cuminte... in asteptarea mosului!! ![]() Lasati fetitele sa fie fetite/www.mumsnet.com/campaigns/let-girls-be-girls" target="_blank">Let Girls be Girls campaign |
ffff faine, primul e mortal
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica
![](buggy.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle_sf/michelle_sf.jpg)
michelle_sf spune:
Pfiu, am vazut postul Andrei si mi-am adus aminte...
Meniu
- compot de gutuie si mar cu cereale
- orez cu brocoli si carnita de pui
- dovleac placintar cu iaurt
Pentru mami rabdari prajite ca e la cura... Da greu e bre, ca a facut al meu barbat aseara niste tuuuurteee si am primit si pachet de acasa, am frigiderul plin de bunatati... si eu sunt pofticioasa rau... Poate mai rezist oleaca, macar 5 kg sa dau jos sa ma pot apuca linistita de proiectul surioare/fratiori
Na, oricum tre sa mai las sa treaca vreo 2 luni dar pana atunci tre sa exersam,nu?
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE