Iepurasi de martie - aprilie 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 15
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bumbitza Am bagat-o pe nurofen si panadol alternativ, la 4 ore si va ca-i ok acum. Yaia, care-i faza cu algocalminul si novocalminul? Sunt puternice, au contraindicatii multe? |
Mada, uite aici:
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=1499
Imi amintesc un medic care spunea ca avem ibuprofen si paracetamol sa scadem febra, de ce sa folosim algocalmin? Ca algocamnimul e mai mult pentru convulsii febrile. Dar acum serios, daca dupa nurofen si panadol alternat la 4 ore febra nu scade si ramane tot mare, cand apar si pericolele de convulsii febrile, pai nu mai stau eu acasa sa-i dau algocalmin sau novocalmin, direct la urgenta ajung cu copilul. Stiu medicii mai bine ce sa-i dea apoi, chiar daca ii dau algocalmin, macar i-l dau ei.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
dayanara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Mada, uite aici: http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=1499 Imi amintesc un medic care spunea ca avem ibuprofen si paracetamol sa scadem febra, de ce sa folosim algocalmin? Ca algocamnimul e mai mult pentru convulsii. Dar acum serios, daca dupa nurofen si panadol alternat la 4 ore febra nu scade si ramane tot mare, cand apar si pericolele de convu;sii febrile, pai nu mai stau eu acasa sa-i dau algocalmin sau novocalmin, direct la urgenta ajung cu copilul. Stiu medicii mai bine ce sa-i deaapoi, chiar daca ii dau algocalmin, macar i-l dau ei. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
zise uica-miu si habib sa transleiti ca nu pricep nimic :))))))))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Yaia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui dayanara
zise uica-miu si habib sa transleiti ca nu pricep nimic :)))))))))) roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Ha? Cine sunt Uicu si Habib?
Hai ca mi-am editat si mesajul si am corectat unele greseli.
Ideea e: nu algocalmin si novocalmin, scadem febra cu nurofen (ibuprofen) si panadol (paracetamol) si cand nu scade cu astea si e mare, peste 39, mergem la medic sau la prietenii de la urgenta.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
honeybaby spune:
Azi promit ca scriu pe forum.... dar nu acum ca nu am timp
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
atb spune:
Ina, multumesc! Credeam ca am doar lipsa de calciu...
Eu tocmai am luat un algocalmin ca ma doare cumplit capul...
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
dayanara spune:
yaia da am glumit :))) stiam de agocalmin, eu dau doar paracetamol si nurofen, nurofen doar daca e nevoie, prefer paracetamol si clar ca in caz de altceva la spital
denisa nici eu n.am timp, tu de ce n.ai? :)))
ma duc sa vad pozele
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
atb spune:
Stanucel, stefimic, multumim pt comentariile la poze!
Mi-am culcat baietul, celalat e la cresa, fug sa fac o baie si sa ascult niste muzica la casti in cada, poate-mi trece durerea de cap.
A, sa mentionez, copilul (Denis) nu e singur, doarme cu tac-su in pat.
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
carmickey spune:
atb nu ai pentru ce... imi place foarte mult sa ma uit la poze cu bebii nostri...
eu am trimis-o pe adelina afara cu mamaie (sa o plimbe mamaie pe adelina,adelina pe mamaie) gatesc spanac,dar imi fac timp sa arunc un ochi si la forum
sanatate multa la toti bebelusii bolnaviori...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993
briza_marii spune:
Si al meu copchil e in parc cu bunicii, si eu sunt ingropata intr-un malder de hartii si incerc sa termin un raport. Am baut deja 2 cafele, sunt zombi, am avut o noapte mai mult zi decat noapte ca Ericutu nu a vrut sa doarma si pace.
Andranebulizatorul ala no-name de unde l-ai luat si cam cat a costat? Ca tot imi fac calcule sa iau si eu unul..dar nu prea iese bugetul. Of...vreu si scaun de masina si premergator..si in decembrie e si comisionul de administrare cont..sau cum nabii i-o zice..asa ca pe langa rata de la apartam mai am inca 180E de plata...Asa m-am saturat sa fac bugete de astea de criza. Nu imi mai amintesc vreodata sa mai fii fost intr-o situatie asa naspa cu banii
Fetelor, eu Eurespalul il puneam in biberon. Altfel nu era chip sa i-l dau, ca il scuipa
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Rebiana27 spune:
LA MULTI ANI BIANKA!
OANA sper sa nu fie nimic grav in legatura cu chistul. E bine sa-l ti sub observatie.
FREEDELIA sanatate lui Jane! Happy Thanskgiving day, for tomorrow!
ELLA eram sigura ca acela era meniul tau (cel putin asa a gandit neuronul meu cel pofticios din cale afara cand vine vorba de dulciuri)… ce era sa mai comentez? Am dat fuguta la magazin sa-mi iau napolitane Joe
ROXI, DENISA tot FB e responasil pt lipsa de timp?
Am chelit Mara mica. I-au ramas doi ochi negri pe un fond albbbb, draga lu' mama, asa mi se pare de scumpa!
Mami de doua minuni: Luca si Mara