PEPENASII de 2008 in asteptarea Craciunului! (201)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mona, sanatate multa lui Codi

Noi ne-am simtit foarte bine la munte, am fost la Dragoslavele si ne-am plimbat pe cheile Dambovicioarei, a fost si zapada
Ia priviti aici: cum se joaca biliard
Tot in albumul cu pricina sunt si poze de la munte din weekendul asta.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hei gagici
ia cititi aici peripetiile noastre din saptamana care a trecut:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158873

ce ziceti?

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina13+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina's blog

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Marina, socant de-a dreptul ce ai patit la gradinita aia! Chiar nu m-asi fi asteptat la una ca asta de la o gradinita particulara

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Vai Marina, prin ce ati trecut!

Didi, super vacanta!

Noi suntem necajiti. Ieri a murit hamsterul, Stefan a plans aproape toata ziua. Matei dupa el.L-au ingropat in gradina, in timp ce eu eram la piata. Cand am ajuns acasa plangeau care pe unde...

Azi am iesit in padure, la o plimbare, sa mai uitam si spre seara Stefi a vomat de 2 ori, e si usor febril, 37,4.

Maine nu mergem la gradinita. El zice ca a vomat pentru ca doamna educatoare insista sa manance tot la felul 2.
Eu zic ca e din cauza hamsterului. Este foarte sensibil, am mai patit asa, sa vomite pe fond de stres/suparare. Deocamdata nu am zis nimic, sa vedem maine cum suntem. Nu-l doare burtica.

Mona, sanatate lui Cris!

blog
proud

Clipe de vara 2010: ana-1 si ana-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

LA multi ani Iriss!

Ana sa treceti cu bine peste pierderea hamsterului. Un alt hamster nu ar rezolva cat de cat situatia?

Marina wow . De acum Sofia va sta acasa sau cauti alta gradi?

Mona eu nu am auzit de suspect de otita, ori ai ori nu ai. Personal am batut recordul cu 5 la activ si tin minte ca ma trezeam noaptea cu o durere insuportabila de ureche si plangeam tare si maica-mea imi punea o punguta cu malai incalzit in cuptor ca sa pot adormi pana dimineata cand mergeam la dr. Si pofta de mancare aveam 0 in perioada aia. Sper ca ti-am fost de folos.

Eu am lipsit multisor dar nu am mai vazut nimic postat de gravidutele Anaxena si Violeta. Pe unde umblati ?????

Domnisoara mea e bine ocupata cu gradinita si se pregateste de serbare. Prevad deja ca nu va scoate nici un sunet cand va vedea parintii celorlalti copilasi In rest e bine sanatoasa, vorbicioasa si nemancacioasa ca de obicei

la toata lumea!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Marina .

Ana .

Didi frumoase pozele de vacantza.

Noi am lenevit tot wk-end-ul. Sambata am iesit un pic cu Maya in oras si i-am luat un calendar de Avent, foarte fain din lemn in care pui tu ce vrei (daca nu-i cuminte intr-o zi nu pui nimic ). Initial ziceam ca nu-i iau ca e prea mica, dar asta cum e din lemn, o sa-m avem multi ani, e foarte frumos. Initial ziceam ca nu-i iau din alea de carton pre-umplute.
Seara am fost intr-o vizita din care ne-am intors f tarziu, ceea ce a facut ca ieri am dormit toata ziua :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mona sanatate lui Codi. Mai, cu otita, orice doctor de familie trebuie sa aiba un otoscop sa se uite in urechea copilului. Noi de cate ori mergem la vizita, urechile sunt controlate. La ORL am fost o data, ca la doctor i s-a parut timpanul f urat si dorea sa se asigure ca dupa tratament totul e ok.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mona multa sanatate.
Ana imi pare rau de hamster, pupam baietii sa treaca supararea. Cumperi altul?
Marina e strigator la cer ce am citit. De ce nu faci reclamatie? Astea stau linistite pe fundul lor ca stiu ca nimeni nu le face nimic. Eu as reclama. Tocmai astazi imi spunea o mamica in cartier ca si-a mutat copilasul ca l-a pedepsit educatoarea pe baietelul ei pt ca nu a spus "te rog" si l-a lasat intr-un colt toata ziua fara sa aibavoie sa se joace cu copiii. Si cik e treaba ei ce face in gradinita, de park lucreaza cu cartofi.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

bujo, unde sa o reclam?
luna aceasta o sa stea acasa Sofia pt ca in ziua plecarii a luat o viroza. pana ne tratam, pana facem iar analize vin sarbatorile.... dupa sarbatori vedem ce facem

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

Marina13+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina's blog

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salutare!

Da, binenteles ca o sa cumparam altul, astazi sper sa ajunga tati la magazinul de animalute si sa gaseasca unul "fix la fel" ...

Mai... nu stiu ce au patit ai mei, nu cred ca voma de aseara e asa cum credeam eu, aseara tarziu a vomat si mezinul putin, si a facut si un kk moale in pampi.
Acu stau amandoi cuminti in pat...suspect de cuminti. Au baut ceai de menta cu painica prajita si sunt linistiti...

Ce sa zic... vineri stranutau, nasul usor infundat, acu virozele astea mai toate debuteaza cu entero-viroze. Eu la spital nu merg cu asa ceva ca astia sunt in stare sa ne retina acolo, le-am dat hydrasec si biotics, par a fi ok, doar usor apatici, cred ca slabiti. Dar vor ceai/apa si ar si manca daca i-ar lasa stomacelul.
Nu se plang de burtica, nu se plang de nimic, doar stau cuminti si se uita la desene...( si is bucurosi ca nu merg la gradi/cresa)

Cam asta ar fi despre noi.Daca lucrurile nu se complica, nu mai ies cu ei pe la doctor.

blog
proud

Clipe de vara 2010: ana-1 si ana-2

Mergi la inceput