PEPENASII de 2008 in asteptarea Craciunului! (201)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Marina la inspectorat. Ca doar astia privati nu sunt ai nimanui. Chiar a avut tupeu gagica.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ana dar tu nu incepusei lucrul? Cum de stai cu copilasii?

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

bujo, nu, eu sunt tot somera . Mai dau cate un interviu, dar deocamdata nu am gasit postul potrivit . Nici nu mai cred ca gasesc ceva pana in ianuarie-februarie.

Pruncii au adormit. E si vreme urata, ploua marunt, azi noapte au avut un somn agitat, s-au trezit foarte devreme. Ma gandesc ca daca nu a mai vomat nici unul din ei, Matei kk na mai facut deocamdata, trag sperante ca suntem bine, cine stie ce o fi fost, a trecut.
Le-am facut o supica dulce cu putin orez, sa vad daca o sa manance cand se trezesc, daca nu, mai vedem.

blog
proud

Clipe de vara 2010: ana-1 si ana-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

MARINA...nu-mi vine sa cred!!! ce nesimtita...are dreptate BUJO,poate ca ar trebui reclamata!

DIDI...sa va fie de bine vacanta!!

ANA
...
imi pare rau pentru baieti. Am plans si eu cand mi-a murit papagalul si aveam peste 20 de ani...Si eu l-am ingropat,dar altul nu mi-am mai cumparat

MONA...imi pare rau..sper s ii treaca lui Codi...

Am la treaba la munca...e sfarsit de luna si am de munca.
Va pup

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Marina eu maturam cu ea pe jos, sincer...cand e vorba de copii eu nu mai gandescTrebuie reclamata neaparat.Pupam draga de Sofia sa-i treaca viroza.

MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

multumesc pt sfaturi.din pacate,cu tot antibioticul[cedax si sumetrolim],codrin continua sa faca febra.nu mai are dureri,dar face pusee de febra...
o sa astept sa termin antibioticul si daca continua sa faca febra o sa ma duc cu el la budimex.
din pacate n am tp sa fac nimic,decat luandu mi concediu medical,dar asta inseamna sa fiu platita 75 la suta,dintr un salariu de mizerie.

plec la 10 20 de acasa[la 10 45 am microbuz]si ajung seara la 17 30-18 acasa.teoretic,vineri sunt libera,dar de ex,vinerea asta tb sa ma duc dimineata pt un concurs.
marti intru la 14,dar mereu plec mai de vreme,ba ca e consiliu,ba ca tb sa asist la nu stiu ce lectie,ba ca,de ex maine ,avem serbare de 1 dec.
g se mai duce si in alta parte la serv[la carrefour],practic pleaca o zi si o noapte,vine acasa o zi si o noapte,apoi pleaca iar si tot asa...
mi e ciuda ca nu reusesc sa l duc pe cris la gradinita pt ca n are cine sa mi l ia,i am luat poezia de la gradinita, a invatat o,dar....

cat despre otoscop,nu numai ca n are medicul de familie,dar eu am fost la spitalul de urgenta[sg din giurgiu]si niciun pediatru n are.
sa vad cum reuseste g maine sa se duca la orlist cu el[desi o sa i fie f greu,ca vine super obosit de la serv].

asta e,muncim pt niste salarii mizere,insa stam extrem de prost cu banii....

marina,nasoala experienta,din pacate oameni din astia sunt peste tot....

va pup pe toate,nu mai scriu ca s cu codrin in brate...ma doare sufletul sa l vad asa,cu febra,in starea asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

LA MULTI ANI CELOR CE-SI SARBATORESC ZIUA NUMELUI!

MONA, sanatate lui Codi!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

La multi ani Andreilor si Andreelor!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mona, uite un leac naturist care da roade : dai pe razatoare o ceapa, o pui intr-un saculez si i-l pui la ureche. Trebuie sa stea cu el cam juma de ora. Faci asta in fiecare seara. Am o colega care la otite nu-i da antibiotic, asa isi trateaza copiii. Eu nu as merge asa de departe, dar as face in paralel .

Am si eu o Andree si un Andrei, asa ca merci de urari.

La Multi Ani Sarbatoritzilor!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE SF.ANDREI!!!

Mergi la inceput