PEPENASII de 2008 in asteptarea Craciunului! (201)
Raspunsuri - Pagina 12
bujo spune:
Marina la inspectorat. Ca doar astia privati nu sunt ai nimanui. Chiar a avut tupeu gagica.
bujo mami de Filip
ana_a spune:
bujo, nu, eu sunt tot somera
. Mai dau cate un interviu, dar deocamdata nu am gasit postul potrivit
. Nici nu mai cred ca gasesc ceva pana in ianuarie-februarie.
Pruncii au adormit. E si vreme urata, ploua marunt, azi noapte au avut un somn agitat, s-au trezit foarte devreme. Ma gandesc ca daca nu a mai vomat nici unul din ei, Matei kk na mai facut deocamdata, trag sperante ca suntem bine, cine stie ce o fi fost, a trecut.
Le-am facut o supica dulce cu putin orez, sa vad daca o sa manance cand se trezesc, daca nu, mai vedem.
blog
proud
Clipe de vara 2010: ana-1 si ana-2
bobitamica spune:
MARINA...nu-mi vine sa cred!!! ce nesimtita...are dreptate BUJO,poate ca ar trebui reclamata!
DIDI...sa va fie de bine vacanta!!
ANA...imi pare rau pentru baieti. Am plans si eu cand mi-a murit papagalul si aveam peste 20 de ani...Si eu l-am ingropat,dar altul nu mi-am mai cumparat
MONA...imi pare rau..sper s ii treaca lui Codi...
Am la treaba la munca...e sfarsit de luna si am de munca.
Va pup
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
dana81 spune:
Marina eu maturam cu ea pe jos, sincer...cand e vorba de copii eu nu mai gandesc
Trebuie reclamata neaparat.Pupam draga de Sofia sa-i treaca viroza.
MAMI de
CLARA (2008) si
RIANA (2010)
monalac spune:
multumesc pt sfaturi.din pacate,cu tot antibioticul[cedax si sumetrolim],codrin continua sa faca febra.nu mai are dureri,dar face pusee de febra...
o sa astept sa termin antibioticul si daca continua sa faca febra o sa ma duc cu el la budimex.
din pacate n am tp sa fac nimic,decat luandu mi concediu medical,dar asta inseamna sa fiu platita 75 la suta,dintr un salariu de mizerie.
plec la 10 20 de acasa[la 10 45 am microbuz]si ajung seara la 17 30-18 acasa.teoretic,vineri sunt libera,dar de ex,vinerea asta tb sa ma duc dimineata pt un concurs.
marti intru la 14,dar mereu plec mai de vreme,ba ca e consiliu,ba ca tb sa asist la nu stiu ce lectie,ba ca,de ex maine ,avem serbare de 1 dec.
g se mai duce si in alta parte la serv[la carrefour],practic pleaca o zi si o noapte,vine acasa o zi si o noapte,apoi pleaca iar si tot asa...
mi e ciuda ca nu reusesc sa l duc pe cris la gradinita pt ca n are cine sa mi l ia,i am luat poezia de la gradinita, a invatat o,dar....
cat despre otoscop,nu numai ca n are medicul de familie,dar eu am fost la spitalul de urgenta[sg din giurgiu]si niciun pediatru n are.
sa vad cum reuseste g maine sa se duca la orlist cu el[desi o sa i fie f greu,ca vine super obosit de la serv].
asta e,muncim pt niste salarii mizere,insa stam extrem de prost cu banii....
marina,nasoala experienta,din pacate oameni din astia sunt peste tot....
va pup pe toate,nu mai scriu ca s cu codrin in brate...ma doare sufletul sa l vad asa,cu febra,in starea asta....
moni_or spune:
LA MULTI ANI CELOR CE-SI SARBATORESC ZIUA NUMELUI!
MONA, sanatate lui Codi!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
mcoca spune:
Mona, uite un leac naturist care da roade : dai pe razatoare o ceapa, o pui intr-un saculez si i-l pui la ureche. Trebuie sa stea cu el cam juma de ora. Faci asta in fiecare seara. Am o colega care la otite nu-i da antibiotic, asa isi trateaza copiii. Eu nu as merge asa de departe, dar as face in paralel
.
Am si eu o Andree si un Andrei, asa ca merci de urari.
La Multi Ani Sarbatoritzilor! 
Vicky si Printzesone

Stef's blog
de