PEPENASII de 2008 in asteptarea Craciunului! (201)
Raspunsuri - Pagina 13
Caprioara spune:
La multi ani Andreelor si Andreilor!
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
monalac spune:
la multi ani pt andrei si andreea!
si noi suntem azi sarbatoriti,dar suntem bolnavi.
am fost azi la orl cu el,are timpanul inflamat f tare si mi a spus ca e posibil sa faca puroi.
monalac spune:
azi mi am bgat picioarele si nu m am dus la serbare.
plec imediat la scoala,ca am ore de la 14.
mcoca spune:
Mona, ce ti-a dat? ai primit corticoizi sa-l dezinflameze? Nu te stresa foarte tare. Luati si antibiotic? Maya la otite lua cate 10 zile. Incearca si cu ceapa, aia trage tot puroiul. Sanatate multa!
Vicky si Printzesone
moni_or spune:
Off, MONA, pupam urechiusa bolnava, multa sanatate, sa-i treaca repede!
Fetelor, ma ajutati cu un sfat? Voi le mai dati pepenasilor legume aburite? Si daca da, cum le condimentati sau ce le faceti sa aiba un gust? Le puneti doar sare?
Uitandu-ma acum la Alex ce bine mananca legumele aburite, pur si simplu, fara nimic altceva, mi-e ciuda ca Luca nu manca asa nici cand era bebe si mi se pare ca nu mananca destule legume (ca varietate, nu neaparat cantitativ). As vrea masa de seara sa fie macar o data la 2-3 zile legume la abur, fara ulei sau alte feluri de gatit, care poate nu sunt nici asa sanatoase si mai si iau mult timp. Dar el e cam mofturos la gusturi si nu stiu daca le va manca doar asa, cu putina sare.
Voi ce le mai gatiti copiilor la cina?
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
mcoca spune:
Moni, eu nu cred ca il mai poti intoarce pe Luca la legume la abur, fara gust. Cand sunt mici, gustul lor nu e dezvoltat, de aia accepte toate dubioseniile. Apoi gustul lor se dezvolta, trebuie sa fie bun si pentru ei. Eu zic sa nu te stresezi asa de tare. Daca chiar vrei legume la abur, fa-le supa, sar pune si un pic de sare.
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Moni, vezi ca si la alex trebuie sa-i pui un pic de grasime ; ulei sau unt (numai stiu exact cantitatile, dar daca te intereseaza ma uit si iti spun).
Vicky si Printzesone
moni_or spune:
VICKY, da ai dreptate, vezi ca de asta am uitat (e drept ca n-au trecut nici 2 sapt. de cand am inceput diversificarea). Daca poti sa te uiti la unt cat scrie ca si cantitate. Eu am gasit doar ulei de masline, o lingurita la 100 ml, dar cred ca inclin spre unt, ca e mai gustos.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
mcoca spune:
Moni, unt cat o aluna. Dar trebuie sa schimbi : adica are nevoie si de uleiuri vegetale (masline, floarea soarelui), cat si de unt, smantana.
Vicky si Printzesone
Marina_1609 spune:
dana, ziceai ca ai fi maturat cu ea pe jos. sincer abia m-am abtinut sa nu fac asta dar lasand la o parte faptul ca e o batoza de 5 ori mai mare decat mine si nu as fi reusit
, mai erau de fata toti copii gradinitei si mai mult decat atat era copilul meu de fata. nu mi-am permis sa cobor la acelasi nivel cu ea avand in vedere numarul de spectatori.
Am mai dat de o mamica cu copil ceva mai maricel si spune ca da din conflict in conflict....
se pare ca nu sunt eu aia nebuna....
uite ma apuc de cautat sa vad unde o pot reclama
eu ma simt ca dracu. iar am raacit. ieri credeam ca deja imi trece si azi m-am trezit cu gatul in pioneze
ma doare capul si mi-e si o greata de imi vine sa ma urc pe pereti
Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2
----------------------------------------
Marina
14+ &
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi