PEPENASII de 2008 in asteptarea Craciunului! (201)
Raspunsuri - Pagina 10
bobitamica spune:
Gata...am terminat treaba astazi...
Am intrat sa va citesc un pic si vad ca e liniste.
Irina e la mama si noi mergem la un party in seara asta...suntem 3 cupluri si gatim impreuna
ca si asa imi place tare. Dar e interesant...ne distram.
MCOCA...zapada...eu sper ca in Bucuresti sa nu ninga prea curand...nu de alta,dar se va da tot traficul peste cap.
Imi place zapada,dar la munte...in oras daca ninge putin,e haos..
Sa aveti o seara frumoasa...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
moni_or spune:
LA MULTI ANI, IRISS!!! SANATATE, FERICIRE, NOROC SI TOT BINELE DIN LUME, MAMICA SARITOARE!!!

Eu n-am mai vazut asa ceva, de cate ori il laud pe Luca la cineva ca e cuminte, o ia razna... Are o perioada acum ca ma face cu capul, atata de plangacios, de iritabil, miorlait si indispus e, ceva de groaza... Stau mai mult cu el in brate decat cu bebe
Tocmai cand ma laudam ca pentru varsta lui e extrem de cuminte, nu face crize etc.
Aici e un vant si o vreme mizerabila de sa nu lasi nici cainii afara, cred ca si de aia am o stare de imi vine sa ma impusc...
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
monalac spune:
LA MULTI ANI,IRISS!
are cineva idee cum se manifesta otita?
codrin a facut febra 3 zile[de vinerea trecuta pana duminica,am fost cu el la urgenta si mi a dat sa i dau augumentin.i am dat pana la urma,dupa 4 zile de febra].totul a fost ok, a tusit,dar i am facut inhalatii,iar ieri am terminat ult doza de augumentin.
de ieri dupa amiaza a incep sa aiba o stare nasoala, a plans mult,i am dat paracetamol si s a calmat.de azi noapte insa plange continuu,n a plans niciodata asa,nici macar cand era bebelus.si de azi dim face febra.imi arata ca l doare ba tampla,ba capul,ba urechea.
am fost cu el la urgenta si ne a prescris cedax,ca i suspect de otita.insa nu e niciun orlist in spital in wekeend sa i verifice timpanul.
bobitamica spune:
La multi ani,Irina!!!! sa fii fericita si sanatoasa!
La Bucuresti a fost soare astazi si au fost 7 grade.
MONA...ce aiurea mi se pare sa nu fie nici un orelist in spital...Doamne, ce oribil!!
Si eu sunt un pic data peste cap. O prietena,fosta colega de serviciu a nascut la Ploiesti pe 22. DAr am inteles ca i-au foerat nasterea si copilul a fost adus de urgenta cu elicopterul la Budimex dupa o zi pentru ca se invintetea. Au zis ca are probleme cardiace,dar se pare ca nu sunt pr. la inima si ca plamanii sunt cauza. Nu poate respira. L-au intubat si i-au dat 2 saptamani. Am zis ca nu e adevarat. Pe ea nu o lasa sa stea cu el,ba mai mult au trimis-o acasa.Mie mi se pare inuman sa o dea afara din spital. Ea mai are o fetita de 1 an si 8 luni...E oribil ce se intampla!!
MONI...si Irina e agitata,miorlaita,tipa ayunci cand vrea sa faca ceva si nu-i iese din prima. Nici nu aceepta ajutor,sau macar un sfat pentru rezolvarea problemelor ei.Eu o las si ii spun cu calm ca nu va primi mereu ce-si doreste....ca daca are putina rabdare si facem impreuna poate reusim...Cateodata accepta,dar alteori urla dupa taicas-u...de zici ca eu o tai si ii pun sare
Uneori nici nu stiu cum sa reactionez. Dar am observat ca trebuie sa o las in pace sa vina ea la mine. Nu sa ma bag eu in sugletul ei. O las sa se calmeze si sa ma caute ea. Atunci eu ii raspund frumos pentru ca ea schimba subiectul,ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic inainte cu 10 minute.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Caprioara spune:
Helau,
La multi ani fericiti Iris
!!!
Sa te bucuri de minunile tale si sa fi iubita!
Am facut o pauza de invatat si am zis sa trec pe la voi, sa vad care ce mai faceti.
Mona, imi pare rau dar nu stiu cum e cu otita, noi nu am patit nici la Matei nici la Ilinca. Sanatate puiului!
Moni, mai toti copiii cred ca au toane. Daca iti vine sa crezi, si Matei se miorlaie cateodata, cat e el de mare; de ex. pentru ca vrea sa dorm cu el si nu cu fata. Cred ca de fapt e modul lor de a ne cere atentie, dar o atentie neimpartita cu fratele/sora. Cat despre Ilinca, are si ea reactii asemanatoare cu cele descrise de Bobita la Irina ei.
Bobita, e cumplit ce povestesti! Sa-l aiba Dumnezeu in paza pe bb si sa le dea putere parintilor!
Anka, cum mai, nu-i zapada la voi inca?
Teck, cum e la gradi? Scuza-ma daca ai povestit deja, dar eu nu prea am citit in ultima perioada... O iei si pe Ralu cu tine in fiecare zi? Daca da, sta in clasa unde esti tu educatoare? Cum reactioneaza cand te ocupi de alti copii?
Vicky, inteleg ca voi puteti deja sa faceti oameni de zapada
?
Bujo, cred ca si la voi va fi curand zapada multa.
Gini, vacanta placuta!
Didi, sper ca va distrati de minune la munte
!
Gata pauza, fug la studiat.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
Tecky spune:
Caprioara am renuntat la gradinita unde am fost si cu Ralu pt ca nu s-au tinut de cuvant cu salariul promis...
Acum ma duc la o gradinita doar 4 ore,profa engleza si nu o mai iau pe Ralu pt ca sunt la inceput si nu am deschis subiectul.La prima gradinita nu ma intelegeam cu Ralu pt ca nu ma asculta,se rasfata in prezenta mea.Din martie o dau sigur la o gradinita de langa casa noastra.
Ce vreme urata....e si frig mai si picura...