PEPENASII de 2008 in asteptarea Craciunului! (201)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Anka sau care ati notat vreau si eu reteta aia de tort cu piscoturi si iaurt cu fructe.Parea usurel
EDIT Gata l-am gasit la retetele de la pepenasi.

MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Dana, tortul de care vorbesti este pe pagina reteletor mamicilor de pepenasi. Intri la pepensi pe prima pagina, apoi la retete, deserturi si gasesti tort fara foc. Si eu vreau sa-l fac.

Mergi la inceput

Bobita, costume traditionale pentru copii vazusem, mai demult, intr-un magazin din galeria Auchan Titan. Acelasi magazin este si in Titan (magazinul mare), parca la etajul 3.

Irinuca la serbarea de Craciun o sa fie fulg de nea. Cica o sa aiba si un rol. Abia astept s-o vad. Ati vazut pe undeva rochita alba, potrivita pentru un fulgulet de nea?

Noi am reusit sa ne luam o saptamana de concediu si plecam sambata intr-o vacanta, la mare si soare. Sper sa-si mai revina si Irinuc dupa numeroasele viroze luate de la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

GINI...merci!.
Si eu am fost la gradi fulg de nea:)). Am avut o rochita de balerina si mi-a cusut mama pe margine niste paiete. Iar pe cap imi aduc aaminte ca nu a gasit ceva cu fulgi si a improvizat o coronita din beteala de la brad. Tot aceeasi rochita am purtat-o cu un an mai tarziu in rolul de randunica. Mi-am pus peste o vestuta neagra:))
GINI...concediu placut si relaxant!!!!

Nenedent am foslost si noi de cand i-au dat dintisorii. Dar fiind asa scumpa,am zis ca de luna asta sa schimbam.

MCOCA
...eu am inteles ca florul este foarte nociv ata pentru copii,cat si pentru adulti...acum vorba ta....cu bordeiele.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

GINI - pe iancu de Hunedoara, sau cum ii zice bucatii aleia INTRE Dorobanti si Colentina, exact pe colt la aleea care duce spre circ, este un magazin cu accesorii de balet. Ii poti lua de acolo un tu-tu alb, si i-l pui peste un costumas de balet (sau gimnastica) alb, se gasesc si acolo, si in obor, si la decathlon, cu ciorapei albi si papuci de balet - se gasesc in Obor.
Rochita alba se pune la ingerasi, si se adauga aripioare.
Parerea mea

Noi am avut -7 grade azi dimineata la 7, noroc ca dormeam la ora aia! E senin lacrima, insa azi ramanem la minus.
Ma duc sa continui lucrarea aia nesuferita, fir-ar sa fie de lucrare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gini un tutu si bluzita alba sau de ala de balet si decupezi fulgi din hartie ii colorezi argintii cu spray sii aplici pe tutu. Nu dureaza f mult si arata f frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Da, sau faci niste cocoloase cat mingile de ping-pong, din metal de-ala alimentar, si le "cosi". Musai si o coronita, vezi ca la mercerii exista niste ghirlande de fulgi. Sau poti face din beteala argintie.

Noi maine avem pyjama party la gradinita

Mergi la inceput

Bobita, Anka, Mada, multumesc. Ce de idei aveti, fetelor!
Anka, stiu magazinul ala de pe Stefan cel Mare, de langa Circ, bine ca mi-ai amintit de el, chiar o sa ma duc acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ningee, ningeee.

Gini, vacata placuta!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Vreau si eu zapada!!!! Ne ducem la munte weekendul asta

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput