Fluturasi de martie-aprilie 2011 (76)
Raspunsuri - Pagina 6
anaxena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catank roxy sa va fie de bine! Ma bucur ca ai papat mult si bine al mama soacra. Ce sa spun de capitolul "pisalogeala" ?! fiecare isi exprima pct de vd., important este sa trecem prin filtrul mintii doar ceea ce ne ofera o stare de bine, restu.... strumphy fain ca poti gati atit de mult si des in primul rind... eu nu pic decit in week si ...inca intr-o alta zi din saptamina, ..depinde de program. Dar de slata mi-ai facut pofta...atit ca ma abtiin stiind ca are maioneze. Refuz sa pap cit sunt gravida, na, fiecare cu pasarica lui. happiness foarte misto prajiturica? ...cum ai procedat? doua blaturi separat de pandispan (unu colorat si altul alb?) si intre crema...?! Asai? foarte misto..... Te felicit!!! Burtici de fetite cu fundite cind le perforati urechiusele micutelor pt cercelusi? in spital...imediat dupa nastere, ..sau in timp.... dupa citeva luni? cum o fi mai bine?! Pina una alta ma intind si eu pic... am dormit dar..mai vreau. Cind ma gindesc ca acus incepe iar saptamina...birrrrr Pup si noapte buna! Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+ |
eu i=am pus cerceii Mariei in maternitate,nici nu am fost de fata la momentul x,mi-au dat-o direct cercelata
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 23+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
am verificat...nu ti-am trimis parola...aveai album inainte de schimbarea parolei..pana imi raspunzi verific si asta
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
nu ai album deci nu ma consider vinovata ca nu ti-am trimis parola,eu am trimis strict fetelor care aveau deja album
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
madutza_bra spune:
Hello!
Am revenit si noi de la cumparaturi..ceva mai devreme. sunt destul de obosita, dar incantata de achizitii. I-am luat pat lui Cristi din ikea, dar fara saltea, pe care o vom lua luni de la un alt magazin. In ikea era 10 mil . I-am luat si pernuta si 2 asternuturi din Cora Dupa ce montam patutul va arat si poze + multe lingurite, castroane, bavetele,etc
Pentru buburuza am luat 2 ornamente de agatat pe mobila sau pereti cu multe buzunarase si 2 plusuri. Mi-am facut stoc de lumanari parfumate astea de la Ikea sunt cele mai tari
Multumesc pentru aprecierile la adresa "bulanosului" meu . Imi e asa doooooor de el... maine mergem sa-l luam
Viss, Deea, ma intrebati de cum a fost nasterea la Giulesti. Din ce am vb cu prietena mea la tel, dr-ita ei nu a vrut sa vina la operatie, abia s-a indurat Ion Ionut sa o opereze, dar a lasat pe alcineva sa faca cusaturile la final... Operatia a durat cam 50 min, bebe a fost aspirat, aratat mamei si apoi dus repede la terapie intensiva unde a fost cantarit, etc. Dupa op se sta 24 h la terapie intensiva, apoi se trece mamica pe salon. Salon care e destul de naspa, multe paturi(peste 4 paturi), nu au baie in camera, terapia intensiva bebelusi e la alt etaj...mai multe amanunte cred ca o sa va spun maine, ca merg in vizita la ea.
Intreba cineva de cercelusi, eu am de gand sa-i pun din maternitate.
Altcineva intreba de nervii cred ca sunt normali, eu insa acum am o stare euforica
Am mi vrut sa cumpar asternut cu aparatori pentru bebita si nu am mai gasit magazinul din care am luat pt Cristi, site-ul e "in reconstructie"...cred ca au disparut de pe piata
Unde sa ma duc sa gasesc aparatori din alea groase, nu din alea subtirele? Aveti idee?
Strumphi, fa si tu mamica niste poze cu luminitele din londra si pune sa se bucure si ochiul nostru de asa frumuseti, iar sapt viitoare cand o da zapada, mai fa si atunci niste pozici, ca asta e cea mai frumoasa combinatie: zapada + luminite
M-a luat somnul pana am terminat de scris mesajul
Va pupic!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
Maine schimbam semnatura (dar am sa o fac in seara asta) in 27+, adik ultima sapt din trimII, ce repede trece timpul
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana
Poze
ama22 spune:
am revenit si eu dupa o zi epuizanta. de fapt mi-a fost mai groaza de ea decat s-a dovedit in realitate. am avut in jur de 80 de oameni, adica s-au facut vreo 80 de cozonaci, copilasi o gramada (si asa de dulci!).
si vreau sa zic ca din toata lumea aia, o gramada de mamici, toata lumea era cu "ce face bebe?" si nimeni nici nu a avut tendinta sa puna mana pe burtica. si vine nu stiu ce reporter de la nu stiu ce ziar si nu ca ma mangaie pe burta, dar ma smotoceste de-a dreptul! asa pe nepregatite m-a luat ca nu am apucat nici sa ma dau in spate, sa ma feresc. mie asa nu-mi place cand oameni straini ma ating pe burta!
am ajuns acasa, am papat si am tras un pui de somn si acum incerc sa prind din urma :D
vad ca se vorbea de cercei. si eu vreau sa ii fac din maternitate si am cercelusii mei lasati mostenire de la mama - micuti, in forma de inimioara. Eu i-am purtat pana pe la 12 ani, apoi mi-au ramas mici ;)
19+ Natalia
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
madutza_bra spune:
Mai vroiam sa spun...
Happi, arata delicios prajiturile tale . Sti ca la prima intalnire pe care o vom face, daca vei veni si tu, va tb sa te prezinti cu prajituri!!!
Miki, nu stiu daca ti-am mai zis, arata demential lucrusoarele bebelinei. la vara o sa fie mortala imbracata in rochitele alea
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 27+ cuCatalina Ioana
Poze
madutza_bra spune:
ama, da si eu am putat mult timp cerecelusii din copilarie.
Vroiam sa va mai zic ca era o aglomeratie in Ikea ceva de speriat. niciodata nu am mai nimerit asa inghesuiala . Zici ca nu are luma bani..dar era full. Si mai erau si o gramada de gravidute , ne masuram din priviri burticile unelele altora si zambeam
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 27+ cuCatalina Ioana
Poze
miki1979 spune:
citat din mesajul lui dyadyazuza strumphitza da asa ma gandeam si eu la o fetita dar sa stii ca de cand mi-a zis ca e baietel am un zambet larg de ma dor falcile. am ramas zambind iar muschii fetei nu isi mai revin iar daca imi zicea ca e fetita asteptandu-ma la asta nu ar fi fost o surpriza. la mine in familie sunt numai fete nimeni de la mine din familie nu a facut baietei decat sora mea iar la iubi meu in familie nu e nici o fetita, sunt numai baieti, de asta ne doream noi fetita voiam sa il fac pe el si pe soacra-mea fericiti dar...o sa fie un bietel cuminte ca o fetita. v-as arata si poze dar s-a schimbat parola iar cand am cerut-o sa pun si eu poze nu ma bagat nimeni in seama asa ca m-am suparat si nici nu mai vreau sa mai pun intreba cineva de durei ca atunci cand ar trebui sa vina ciclu vad ca azi am avut si eu astfel de dureri si am chear si acum dar nu sunt durei mari doar un disconfort. nu stiu daca sunt normale. de 2 zile tot caut nume de baietei si am gasit cateva care imi plac dar nu ma pot hotari. voua care va place din urmatoarele: nicolas, michael, dylan, ayan, luca, mihnea, nick am uitat sa schimb semnatura. avem 24 de sapt si 4 zile va pe toate si astept raspuns in legatura cu numele 23 http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw |
cu numele..nu stiu ce sa zic.. mie imi plac numele romanesti
mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu
miki1979 spune:
citat din mesajul lui madutza_bra Maine schimbam semnatura (dar am sa o fac in seara asta) in 27+, adik ultima sapt din trimII, ce repede trece timpul Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
27+ nu inseamna sapt 28 ? asta nu e deja din trim III ? ca eu asa credeam...
mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu