Fluturasi de martie-aprilie 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor am si eu o intrebare sunt normale durerile gen menstruatie ,nu ma doare rau dar e o senzatie parca trebui sa imi vina
cine a mai patit asa???

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

fetelor am si eu o intrebare sunt normale durerile gen menstruatie ,nu ma doare rau dar e o senzatie parca trebui sa imi vina
cine a mai patit asa???

_

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

eu am de vreo 7 zile,poate si mai mult...nu stiu daca sunt normale,dar nu stiu cum se face ca nu m-am speriat.....am mai avut pe la 3 luni si atunci am intrat in panica..am fost la dr si mi-a dat magneziu, a spus ca sunt crampe ale uterului,se si vedea la eco..dar a zis sa nu imi fac griji...
acum(la 24 sapt) nu stiu din ce cauza sunt,cred ca acceasi ca am inceput sa am si contractii nedureroase(4-5-6 pe zi),dar incerc sa nu ma sperii..astept pana pe 3 si am sa-i zic dr-ului

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

ailed, strumph mercic de incurajari

nici eu nu ma pot tine chiar atat de riguros de un regim ... doar ca de cand e si delia parca e mai bine .... mananc mai putin ... si ma straduiesc .... sA NU BAG DULCIURI DESI IMI MAI SCAPA .... si ieri de exemplu am comis-o .... am mancat 3/4 dintr-o piza cu branza ... restul antonia ...

chiar stie cineva o reteta de casa de pizza cu feluri variate de branza?

desi manac indeosebi post mai ma scap ... si ieri nu a fost cu vointa mea .... s-a terminat butelia si nu aveam nimic preparat .... ca eu prepar zilnic cate ceva ....

miki da nu mi-ai rasp de unde esti?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+

cami, bucuresti..doar ca momentan, de vreo 9 luni si mai dureaza vreo 2, suntem in deplasare la parintii mei, in ploiesti.. pana ne rezolvam cu casa..

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

stefyapostmersi de raspuns

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

stefy, si eu am pacatuit acum cu 2 prajituri de cofetarie..d'alea super gretoase..dar mi-era o pofta de duuulceee.. cu ceara poti sa te faci, nu e contraindicat in sarcina, doar ca depinde de tine daca rezisti..eu n-as rezista, mai ales acum in sarcina..mai ales daca nu te-ai mai facut de mult, s-ar putea sa fie mai dureros..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

stefy, si eu am pacatuit acum cu 2 prajituri de cofetarie..d'alea super gretoase..dar mi-era o pofta de duuulceee.. cu ceara poti sa te faci, nu e contraindicat in sarcina, doar ca depinde de tine daca rezisti..eu n-as rezista, mai ales acum in sarcina..mai ales daca nu te-ai mai facut de mult, s-ar putea sa fie mai dureros..

decat sa fac vre-un harakiri sau sa imi tai "motul" singura...mai bine stranf=g din dinti

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

strumphitza da asa ma gandeam si eu la o fetita dar sa stii ca de cand mi-a zis ca e baietel am un zambet larg de ma dor falcile. am ramas zambind iar muschii fetei nu isi mai revin iar daca imi zicea ca e fetita asteptandu-ma la asta nu ar fi fost o surpriza. la mine in familie sunt numai fete nimeni de la mine din familie nu a facut baietei decat sora mea iar la iubi meu in familie nu e nici o fetita, sunt numai baieti, de asta ne doream noi fetita voiam sa il fac pe el si pe soacra-mea fericiti dar...o sa fie un bietel cuminte ca o fetita.
v-as arata si poze dar s-a schimbat parola iar cand am cerut-o sa pun si eu poze nu ma bagat nimeni in seama asa ca m-am suparat si nici nu mai vreau sa mai pun
intreba cineva de durei ca atunci cand ar trebui sa vina ciclu vad ca azi am avut si eu astfel de dureri si am chear si acum dar nu sunt durei mari doar un disconfort. nu stiu daca sunt normale.
de 2 zile tot caut nume de baietei si am gasit cateva care imi plac dar nu ma pot hotari. voua care va place din urmatoarele: nicolas, michael, dylan, ayan, luca, mihnea, nick
am uitat sa schimb semnatura. avem 24 de sapt si 4 zile
va pe toate si astept raspuns in legatura cu numele

23 http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

decat sa fac vre-un harakiri sau sa imi tai "motul" singura...mai bine stranf=g din dinti

eu m-am epilat la ambele sarcini fara probleme...ai fost super tare!!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 23+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

roxy sa va fie de bine! Ma bucur ca ai papat mult si bine al mama soacra. Ce sa spun de capitolul "pisalogeala" ?! fiecare isi exprima pct de vd., important este sa trecem prin filtrul mintii doar ceea ce ne ofera o stare de bine, restu....

strumphy fain ca poti gati atit de mult si des in primul rind... eu nu pic decit in week si ...inca intr-o alta zi din saptamina, ..depinde de program. Dar de slata mi-ai facut pofta...atit ca ma abtiin stiind ca are maioneze. Refuz sa pap cit sunt gravida, na, fiecare cu pasarica lui.
happiness foarte misto prajiturica? ...cum ai procedat? doua blaturi separat de pandispan (unu colorat si altul alb?) si intre crema...?! Asai? foarte misto..... Te felicit!!!

Burtici de fetite cu fundite cind le perforati urechiusele micutelor pt cercelusi? in spital...imediat dupa nastere, ..sau in timp.... dupa citeva luni? cum o fi mai bine?!

Pina una alta ma intind si eu pic... am dormit dar..mai vreau. Cind ma gindesc ca acus incepe iar saptamina...birrrrr

Pup si noapte buna!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

strumphitza da asa ma gandeam si eu la o fetita dar sa stii ca de cand mi-a zis ca e baietel am un zambet larg de ma dor falcile. am ramas zambind iar muschii fetei nu isi mai revin iar daca imi zicea ca e fetita asteptandu-ma la asta nu ar fi fost o surpriza. la mine in familie sunt numai fete nimeni de la mine din familie nu a facut baietei decat sora mea iar la iubi meu in familie nu e nici o fetita, sunt numai baieti, de asta ne doream noi fetita voiam sa il fac pe el si pe soacra-mea fericiti dar...o sa fie un bietel cuminte ca o fetita.
v-as arata si poze dar s-a schimbat parola iar cand am cerut-o sa pun si eu poze nu ma bagat nimeni in seama asa ca m-am suparat si nici nu mai vreau sa mai pun
intreba cineva de durei ca atunci cand ar trebui sa vina ciclu vad ca azi am avut si eu astfel de dureri si am chear si acum dar nu sunt durei mari doar un disconfort. nu stiu daca sunt normale.
de 2 zile tot caut nume de baietei si am gasit cateva care imi plac dar nu ma pot hotari. voua care va place din urmatoarele: nicolas, michael, dylan, ayan, luca, mihnea, nick
am uitat sa schimb semnatura. avem 24 de sapt si 4 zile
va pe toate si astept raspuns in legatura cu numele

23 http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

o sa verific,dar tzin minte ca ti-am trimis parola atunci cand am schimbat-o..cum toate fetele au primit-o si tu nu..ai verificat PM-ul?oricum,verific...daca aveai album cand am schimbat parola atunci sigur ti-am trimis-o

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 23+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput