Fluturasi de martie-aprilie 2011 (76)
Raspunsuri - Pagina 4
roxy_s spune:
strumphitza mai stai locului ca de aia te doare aia si ailalta. ai mai multa grija de tine, nu mai sta atata in picioare.
S-a intamplat minunea mult asteptata26+
Happiness_4_us spune:
bb_yasmi, am pus poza de Picasa, sa vezi ce face Nana in weekend cand e dezlegare la dulce.
Aaaa, adica ce se poate face cu un borcan de Nutella.
Revin mai tarziu ca ne-au venit niste musafiri in vizita.
Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria
Am produse la bazar. Ajuta si tu!
bb_yasmi spune:
am ajuns si noi pe acasa....
am ajuns la masa la prieteni si am mancat ca o sparta.,.... zici ca nu mai mancasem de 3 zile noroc ca am scuza ca sunt gravi , ca de nu.....rusinea lumii... bine , oricum am mancat la ora 16 si aia a fost ultima masa pe azi :)))
au pregatit sarmalute mici ca la nunta, preferatele mele si placinta de casa cu dovleac si mere.... si mi-au mai pus si la pachet....
happy no comment..... si eu care mananc nutella cu gramaj.....
strumf mai stai si tu locului, odihnestete. pe mine azi m au indoit durerile de la oasele de la fofo cred ca din cauza "activitatilor" de aseara
da, deja le stiu din cap, in mare gramajele si caloriile
mami x2 , de fetita cu codite si s 27
cami_antonia spune:
roxy sa-ti fie de bine cate bunatati ai mancat ........... yamiiiiiiii de cozonac mi-e pofta si mieeeeeeeeee ... tre sa ma rog de cineva sa imi faca si mie cativa beton de buniiiiii
strumph si tie sa iti fie de bine cu salata ... eu voi face de craciun ....
eu am mancat niste resturi de la un sendvis cu cascaval cald de-al antoniei si niste varza calita goalaaaaaaaa
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+
bb_yasmi spune:
aaaaa si sunt happy in seara asta!!!!! au mai gasit cate o bucata din sistemul de carucior dupa care imi parea rau ca nu il mai gasesc.... maine cred ca mergem sa il luam...... si iarasi e gol buzunarul pana in 5 si mai sunt atatea de platit ...offfff......
bb_yasmi spune:
eu incerc iarasi un experiment acasa (ca deh s au dus banii pe luna asta si nu mai am rabdare 2 sapt sa merg la vopsit ) ma fac iarasi singura, dar am luat o vopsea k lumea, l'oreal excell 10 minute.
asa ca sper sa gasesc pe cineva mai tarziu pe aici sa am pe umarul cui sa plang....
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi nutella cu gramaj..... strumf mai stai si tu locului, odihnestete. pe mine azi m au indoit durerile de la oasele de la fofo cred ca din cauza "activitatilor" de aseara da, deja le stiu din cap, in mare gramajele si caloriile mami x2 , de fetita cu codite si s 27 |
la mine nu e de la vreo activitate durerea de la fofo ca eu nu mai am chef de nimic de vreo 2-3 saptamani nu stiu daca e normal sau nu, dar mi se pare ca-l turtesc pe bebe si nici nu am fost in starea necesara
cand o fi sa nasc , in apropriere de DPN o sa ma rog de barbat sa facem si noi ceva sa iasa bebe la termen
hai ca ma duc pe canapea la Tv ca incepe showul acusi la si jumatate, Strictly come dancing , Dansez pentru tine varianta englezesca, da aici danseaza vedete cu dansatori profesionisti , si numai pentru distractie si divertisemnt , nimic mai mult... nu cazuri umanitare, nu nimic... nici reclama nu e intre reprize, ca e pe BBC si astia nu au reclame in timpul emisiunilor sau filmelor si in seara asta e o editie speciala, abia astept sa vad
See you laters
_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole
bb_yasmi spune:
strumf nici la mine nu e de la asta. ziceam si eu acum asa ca a corespuns cu asta si la mine au aparut de mult timp, ma plangeam pe la 4-5 luni parca.
eheee atunci o sa te rogi tu de el.....la noi asa cred ca o sa fie
stefyapost spune:
vai ce bunatati mancati voi acolo..si eu m-am strambat azi la pranz la 2 barabule fierte si o rosie...si acum vreo 2 ore 2 sovergi uscate cu braza light...si ma roade un stomac de nu mai pot..si ma bate un gand cand ajung acasa sa infulec niste fasolica verde,dar mie teama....asa ca tot iaurt 2% cu 5 fulgi de ovaz scrie pe mine
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+
stefyapost spune:
fetelor...ca ma tot tin de o sapt sa va intreb... e ok daca fac waxing "jos"...ca m-am chinuit singura in oglinda si mi-am tras o freza punk de nu se poate...
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+