Fluturasi de martie-aprilie 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Mai vroiam sa spun...
Happi, arata delicios prajiturile tale . Sti ca la prima intalnire pe care o vom face, daca vei veni si tu, va tb sa te prezinti cu prajituri!!!

Miki, nu stiu daca ti-am mai zis, arata demential lucrusoarele bebelinei. la vara o sa fie mortala imbracata in rochitele alea

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 27+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

sa speram ca o sa o incape pe grasana

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

miki, da intru in sapt 28, dar abia la 28 de sapt implinite se considera inceput de trimIII, asta o stiu sigur ca toti doctorii ii spuneau prietenei mele mai demult ca tb sa faca macar 28 de sapt bebe, adik sa intre in trim III

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 27+ cuCatalina Ioana

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Maine schimbam semnatura (dar am sa o fac in seara asta) in 27+, adik ultima sapt din trimII, ce repede trece timpul

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

27+ nu inseamna sapt 28 ? asta nu e deja din trim III ? ca eu asa credeam...

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

si eu stiu la fel!!!
deci, felicitari!!

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dya, din ce ai scris tu, mie imi place: nicolas, lucas (in loc de luca), ayan.

catank, si noi tot din maternitate i-am pus cercelusii.

mami x2 , de fetita cu codite si s 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

eu ma bag la somik pooopdulce pe burtik

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Burtici nu am somn, ...am lucrat in avans pentru luni pina acum.
Si numai ce vazui ca s-a facut ceasul 1.Doamne ce trece timpul...

Multumesc burtici pentru raspuns legat de cercelusi...deci trebe sa-i caut cercei micutei Ioana...ce emotii am.... sa inteleg ca cercelucii ii voi predau inainte de nasterecui acolo?cine se va ocupa? banuiesc ca nu le pune ata, nu? cercei direct!!!

madutzasa stapinti sanatosi lurusoarele, ...ce sa zic, ma bucur ca esti intr-o stare euforica!
stefiapostimi pare rau ca nu te simti grozav..nu stiu ce sa spun? eu nu am astfel de stari, practic.. am un calm englezesc fantastic... Sa ai grija de tine, si nu uita ca e mare lucru sa-ti doresti ceea ce ai !!! Ia mai reflecteaza... mai este si post... gindeste pozitiv... hai ZIMBESTE!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata fetelor!
M-am trezit in miros de cafea (eu nu beau, dar sotzul da!) si cu ceata pe geam!
Am schimbat semnatura (ca sa nu ma mai complic, am renuntat la asta cu 20+, si am scris direct saptamana in care ma aflu, mi se pare mai simplu asa). Ca daca ma intreaba cineva in ce saptamana sunt, eu nu putea sa le spun 20+, ci spuneam oricum in sapt 21... (bine, de obicei mai simplu e in luna a 5a...).
Sa aveti o zi frumoasa de tot!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s21 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Salutare fetele,

Revin si eu dupa o zi de plimbareala.
Am fost la film la 3D la "Dansul Dragostei", a fost super. Bebe tot filmul a fost extrem de agitat (cred ca dansa si el) de la sunetul ala puternic si de la muzica. Sper ca nu i-a facut rau.

Ieri am calcat pe aratura..am mancat niste junk food ..nu m-am cantarit azi..nu am curaj...astept luni.
Ma pregatesc sa fac niste peste prajit cu mamaliguta sa ne luam portia de omega 3 pe saptamana asta.

Deea, Lauriciu si Anamira chiar acum vreo 2 zile ma gandeam ca nu ati mai intrat demult. Ma bucur ca sunteti bine. Deea ai grija de tine si sa te odihnesti mai mult. Eu ieri am avut niste intepaturi "down there" si am avut si dureri de burta ca la menstruatie. Cred ca mai creste si uterul si bebe mai apasa pe acolo. Oricum eu ieri am stat toata ziua in picioare la plimbare si cred ca si de asta.

Am vazut un carucior in mall super ce sa zic ..dar era 5000 de RON..totusi doar nu e racheta..

Felicitari pentru grasunici fetelor care au fost la eco, sper sa-mi zica si mie maine la eco ca e un grasunel .

Catank poti sa-ti faci maioneza doar din galbenus fiert, iese la fel si nu stai cu grija ca e ou crud.

tuturor burticilor.

------------------------------------------------------------------------------------------
25 cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Pisuc Si eu azi am adulmecat niste miros de cafea..au dormit niste prieteni la noi. Yammy mirosul ce sa zic..dar m-am limitat la lapticul meu di zi cu zi .
Ceata ma enerveaza, nu-mi vine sa ies din casa ma trimite cu gandul la iarna...

------------------------------------------------------------------------------------------
25 cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

am aparut si eu cu pupici pt toate burticile frumoase!!! astazi ma simt mai bine....dar ieri m-am plans la toata lumea..am reusit sa ingrijorez juma de romanie..ca m-am plans si eu la mami meu si ea a spus la toti ca fata ei nu-i bine(si i-am spus sa nu zica nimanui,fiindca stiu ce padre am si cate griji isi face,la fel si matusa,fratele) si a sunat tel meu aseara din 5 in 5 min...dar azi sunt mult mai bine...
aseara din cauza bazdacilor ce ii aveam in poponet am salivat la ceva dulce..dar nu am mancat nimic..dar in schimb am papat la 9.30 o supa cu multa fidea,care cred eu ca face cat o ciocolata..plus ca am fost sa ne plimbam outin si pe la 10.30 mancam castane coapte care cantaresc ceva....

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

Mergi la inceput