Fluturasi de martie-aprilie 2011 (76)
Raspunsuri - Pagina 8
djlaura01 spune:
dorinut@ vezi ca iti trimisesem un pm l-ai citit?
buna dimeneata ,ca de obicei la noi dimineata este la 11.sper ca sunteti bine toate burticile
_
21 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
dorinut@ spune:
Laura sorry acum am vazut, ti-am dat un reply.
------------------------------------------------------------------------------------------
25+ cu minunea mea mica si zglobie
Ana-Maria
dorinut@ spune:
Stefy supa nu are cum sa faca cat o ciocolata. E niste zeama nu are cine stie ce aport caloric si daca te-ai mai si plimbat si mai bine.
Acum gandeste-te la printesica si la cate o sa-i cumperi si iesi din butoi. Pune si spune-i o poveste si alint-o si ai sa te mai calmezi, mama lor de hormoni care ne dau peste cap. Hai gandeste-te la papusa mica si indeparteaza gandurile urate.
------------------------------------------------------------------------------------------
Ana-Maria
strumphitza spune:
Buna dimineata!
Pot sa va spun asa ca e inca nu e trecut de ora 10, dar poate pana termin eu de scris mesajul se face deja
Am dormit asa bine, pana pe la 5 in camera langa Nick in pat si de atunci in camera alaturata ca incepuse iar concert pe muzica de sforait , tare bine a mai fost pana acum juma de ora cand nu stiu ce idiot la 9.30 intr-o duminica dimneata suna la usa si eu dormeam si visam asa frumos ca imi venea sa ma ridic din pat sa ma duc sa ii spun vreo cateva de dulce
Madutza, deci si tu ai vazut pe acolo pe la voi aglomeratie , si eu pe aici , la fel m-am intrebat si eu, de unde ar elumea bani ca pe la Tv vezi numai taieri de salarii si joburi si tot asa si lumease plange ca nu are , dar se vede treaba ca are, dar le place sa se planga, unii , nu toti Sa va bucurati de lucrusoarele achizitionate Daca iti fac o poza la mine in living ai sa vezi cate lumanari am , peste tot ... amandoi suntem innebuniti cu lumanarile parfumate
Dyadya, nu mai fi suparata draga mea ca nu vad de ce sa tii suparare, atunci cand s-a schimbat parola a fost pentru ca prea multa lume avea acces la cont si nu ar fi trebuit, adica lume care nu prea a avut nici in clin , nici in maneca cu odiseea, dar venea careva i se si trimitea aprola pe PM numai daca cerea si precum tu nu ai avut cont de poze pana s-a schimbat parola de aia nu ai primit noua parola Sper sa iti treaca supararea ca nu e buna pentru
Catank, mult mai muncesti... eu pe la 10 seara deja mi se inchid ochii si tu stai pana la 1 noaptea, bravos ca poti si rezisti. Cat despre cercelusi si eu as vrea sa ii pun de mica din maternitate, dar aici nu se face in maternitati ca cica se chinuie copilul, mai tarziu dupa 1 an poti sa te duci la centre specializate sa ii faca gaurele cu un pistol special, nu cu ac sau mai stiu eu ce alte bazaconii. Nepotica mea din bucuresti a avut cereclusi inca din maternitate, cadou de la nasii de botez , au scos-o din maternitate cu cercelusi , erau cam mari pentru ea oricum , dar si acum ii are. Trebuie avut grija cand se cumpara sa fie ok la spate sa nu il intepe pe bebe si sa il deranjeze si sistemul de inchidere sa fie safe sa nu se desfaca sa ii piarda
Dorinut@,deci te-ai bagat in junk food Pot sa ghicesc si ce? Ia vezi , trebuie sa-ti speli pacatele azi, deci o portie de peste la mine Glumesc, sa ai pofta
Ama, nasol incident, ce sa spun... eu una i-as fi dat o dreapta asa din zbor sa se trezeasca la realitate, cat de lung si mare o fi fost el, cu ce drept pune el mana pe mine si mai si morfoleste si agita bebe in burtica!!???? Tu nu fa ca mine , ca eu cand vine vorba de chestii de astea nu-s pasnica deloc cand se atenteaza la intimitatea, respectul si linistea mea Te pup si nu mai fi suparata , data viitaore stii sa le dai peste mana
Pisuc, o cafeluta vreau si eu .. m-am lasat de sportul asta de cand sunt gravi, dar inainte beam si cate 3-4 espresso pe zi La cat mai multe saptamani sanatoase inainte
Am spus eu bine ca trece de 10 pana termin eu de scris , dar nah.. am mai baut laptic, am mai papat un biscuite ... si uite trece timpul, zboara...
_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole
dorinut@ spune:
Strumpfy am fentat oarecum fastfood-ul. Prietenii si sotul au bagat KFC, iar eu mi-am luat de la un fastfood un fel de tortilla cu piept si legume si am gustat de la ei cativa cartofi din taraneasti si doua guri de pepsi , aveam gardianul langa mine (a se citi sotul ) care nu mi-a dat voie. Eu as fi vrut ceva de la Mac.dar nu ma lasa deloc..stie el ce stiu dar pofta mea nu prea stie.
Pestiuc iti dau ca am niste somn cred si eu il fac prajit si cu un sos rosu cu multe condimente si usturoi pisat te lingi pe botic.
Aveam de de gand in wkd sa-mi fac cornulete de nuca ..dar dupa deraierea de ieri m-am pedepsit..fac de ziua sotului ca am o lista de pregateli atunici si o sa calc pe aratura la greu .
si vreau si eu luminite..oare nu putem face bradul mai devreme sa zicem de pe 10 dec? De ziua sotului ?
Ana-Maria
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dorinut@ Stefy supa nu are cum sa faca cat o ciocolata. E niste zeama nu are cine stie ce aport caloric si daca te-ai mai si plimbat si mai bine. Acum gandeste-te la printesica si la cate o sa-i cumperi si iesi din butoi. Pune si spune-i o poveste si alint-o si ai sa te mai calmezi, mama lor de hormoni care ne dau peste cap. Hai gandeste-te la papusa mica si indeparteaza gandurile urate. ------------------------------------------------------------------------------------------ 25+ cu minunea mea mica si zglobie Ana-Maria |
zici??? pai eu stiam ca pastele de orice fel au mulllte caloriiii..si supa mea era o fiertura cu multa fidea...oricum au facut minuni la stomacel...ca asta a fast cauza de le-am papat,dureri de stomac..
ma gandesc la puiul meu...si cand sunt "maro" mai rau face ca stiu ca-i fac rau.......dar am sa pun in practica toate sfaturile prietenelor bune care le am aici...si o sa fie totul roz
va pupacesc pe toate
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+
dyadyazuza spune:
anaxena nu trebe sa te simti vinovata ca nu mi-ai trimis parola, intradevar ca nu aveam poze da chear in zilele alea facusem si aveam de gand sa ma chinui sa le pun iar aseara am facut altele... a crescut asa de mare burtica de la pozele de data trecuta...
strunfi nu mai sunt suparata, mi-a trecut
23 http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw
strumphitza spune:
Somnoroase pasarele.... Gata fetili, trezirea
Nu am cu cine ma conversa, dar nu stiu de ce imi vine sa ma prind de fund sa sar in sus, am dormit bine azi noapte Am o stare euforica dupa cate vad ca spuneti voi pe aici lately
Dorinuta daca vrei poti face bradutul de la Mos Nicolae , de ce nu ? Daca aici astia deja au impodobit si bagat de toate pentru mos de acum o luna, voi de ce nu ati face brad in decembrie ? Cand o sa mai ies prin centru o sa va fac poze la luminite , si pe strada mea sunt dar mai faine sunt in centru
Stefy, ma bucur ca te simti mai bine , nu te mai gandi la supica de aseara si la castane, eu acum de exemplu dupa laptic si 4 biscuiti cu cereale, bag niste fistic cu multa sare nah pofta , ce sa-i fac ?
Dyadya, uraaa ca nu mai esti suparata ! Poze deci tot nu vrei sa ne arati ?
Happiness, tu numai arunci cu linku cu bunatati in noi si dupa aia dispari ? Hai treci la apel sa ne povestesti cate sute de grame in plus arata cantarul ?! Glumesc , dar tu stii asta
Plec si revin mai tarziu ca s-a trezit si somnorosu meu , la ora 11 aia se intampla cand il las singur in pat si nu il mai deranjez
_
Mind the Bump!22+Sophia Nicole
cami_antonia spune:
catank vrei sa zici ca tu de craciun si de revelion nu vei manca deloc salata de beufeeeeeeeeeeee .... hmmmmmmmmm .... eu abia o astept .... si am mancat si acu vreo 2 saptamaniiiiii .... e una din preferatele mele
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+
cami_antonia spune:
miki pupam fata .... acum am inteles unde locuiesti
mada cred ca la orice spital se intampla chestii de un medic se gandeste daca opereaza o gravida pe care nu a urmarit-o el si care are doar 30 de sapt .... drept dovada ca doctorita ei nu a venit ... si da in giulesti saloanele arata naspa ... dar sunt si de 4 paturi si de 3 paturi ,.... dar salile de operatie sunt super dotate si medicii priceputi
si noi cerceii tot in maternitate i-am pus si asa vrea sa fac si la bebe2
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+