Mamici si Gravidute Italia ***(86)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata si'o

dana abia astept sa vad miresica mica frumusica..parca mi-o imaginez cat a mai topait si ea pe acolo...

andreea of mai mami off ,te cred ca nu mai poti de oboseala
ma bucur totusi ca reusesti sa intri sa ne mai spui ce faceti.. chiar si asa "plangandu-te" eu nu o vad asa...
ma bucur ca reusesti sa te descarci macar cu noi si daca putem sa incercam sa-ti fim alaturi macar cu o vorba buna
poate reusiti de data asta sa va simtiti bine acsa si sa reusesti sa te relaxezi cat mai mult..si mai ales psihic..cat ajuta o schimbare de "peisaj"

nu mai pune mami la suflet toate..asculta-ti instinctul de mama..nu ati reusit sa o schimbati pe pediatra ?vorba ta daca erai la primul copil chiar ca o luai razna..of-of..

monica deci pana la urma a invins cine-i mai puternic
sa stapaneasca sanatos calutul si sa se bucure de el cat mai mult!

ce sa spun apropo de cadouri..nustiu ioana daca ti-am multumit de idei... intr-adevar ar fi fost ele mai multe.. si ce sa mai spun ca acum are cine sa ma traga de manica ..cum vede ceva cum vrea..asa ca anul asta, nustiu daca mai procedam ca anul trecut, sa o duc pe ea in magazine sa aleaga..ca de toate vrea acolo pe loc, dar acasa..stiu eu ce se intampla... deja probat

o zi buna va doresc si un inceput de saptamana cat mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!

N-am chef! De nimic. Nu-s suparata, n-am nimic, da' n-am chef pur si simplu. Parca-s un pic aeriana si nu stiu de ce...

Cred ca tre' sa scot la iveala AMR-ul si ma apuca emotiile ... nu stiu exact de care emotii: de frica, bucurie, curiozitate.

Mda, nu-s chiar in apele mele, de aia nu prea raspund pe-aici ...

mamma bis - o fetita si 36s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao!!!!!

Profit ca nu e multa lume pe net...asa nu am cheltuiala!!!

De ieri avem un ...avem doi dintisori, in fata, jos.
Si azi, sarbatorim 2 ani de la casatorie, de la starea civila. Avem ceva tort facut, dar mare lucru nu prea...ca nu ne prea lasa Alessa sa ne facem de cap.. Poate macar sa resuim sa luam

Vaam

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetele!
Las .
Mi-am amintit sa va scriu ca va intrebam eu la un moment dat de o carte...am gasit cartea respectiva pe net, v-o puteti salva. E vorba de cartea folosita in Italia la cresterea copiilor, e de la 0 la 6 ani....poate va foloseste

http://www.sipps.it/index.php?option=com_content&task=view&id=210&Itemid=262

Vaam

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua si de la noi,

PETRO voua v-a trecut raceala? E si normala indispozitia asta. Sa speram ca nasti mai repede ,bineinteles cand trebuie,asa scapi. Sotul va asista la nastere?

Noi zilele astea ne-am luptat cu febra de 40° la Mattia.Naspa rau. Ii dadeam tachipirina la 4 ore si scadea temp abia abia cu 0,5 °. Si asa am inceput sa-i dau nurofen si de atunci numai o data a mai ajns la 39°. Dimineata chiar avea 35,5.Acum avem diaree toti! Nici nu stiu ce sa mai fac cu gradinita asta.Pediatru mi-a zis sa nu-l mai dau pe mattia la gradi pana in ianuarie. dar ale oricum merge si aduce el acasa bolile.....nu-i tot una???voi ce ziceti?

KEMSY cu intarziere iti spun si eu La multi ani. Numai bine iti doresc. Cum e cu somnul noaptea?

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(13 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

ANDREEA cand i-au laut sange micutului...........au minerit din prima? Eu nu mai am tupeul sa merg de la experienta de ultima oara cu Mattia ca l-au intepat de 3 ori si pure si atunci i s-a rupt vena....

Ma gandeam...STEFI cum iti este cu parul scurt? Nu te simti mai lejera?

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(13 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!

dana - da, suntem mult mai bine cu raceala, amandoua. Voi? Tu adica ... despre copii ai spus. Sanatate multa! Nu stiu ce sa-ti spun despre gradi ... lui Alessio, da, i-ar prinde bine, zic eu .... poate Mattia e prea mic. Chiar nu stiu ce sfat sa iti dau.

Am inceput presepele .... sa vedem si ce iese.

mamma bis - o fetita si 36s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

PETRO ma bucur ca sunteti mai bine....eu cu tusea a cam terminat....cateodata mai am cate un colpo.....si nici maxilarul nu ma mai doare. Multumesc de intrebare.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

danangie-din experienta mea,zic ca e totuna daca ii duci pe amandoi la gradi',sau nu...adica oricum o sa ia toti virusii de la fratior,si daca il tii acasa.
Am avut mare noroc ca i-au gasit vena din prima la Giorgio,si nici nu i-au spart-o.In ianuarie tre' sa-l duc iar,sper sa fie la fel de bine.Unde l-ai dus?La pediatrie,sau unde se ia sangele de obicei?Te intreb,pt. ca pe mine ma trimiteau in pediatrie,daca nu se descurcau acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare,gagici!

Va scriu,ca am putin timp liber.Per total,suntem bine,am luat si decizia de a ne muta in Franta,probabil la inceputul anului viitor!

Snow,am auzit ca si tu emigrezi inapoi in Italica

Kemsy,cu intarziere,la multi ani,sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca visurile!Au mai ramas praji de la party?Ca sa vezi,esti singura sarbatorita din noiembrie!Cel putin,pe lista!

Daraban,ma bucur ca ti-ai mai facut timp de forum

Bun venit,Anare (cred ca am pierdut niste litere din nickname...),dar stii tu cine esti,mamica aspiranta!Vine bb cand trebuie,stai linistita!

Fug sa vad si pozele,daca si-a taiat Stefi parul,e o ocazie deosebita!

Va pup,sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput