Mamici si Gravidute Italia ***(86)***
Raspunsuri - Pagina 8
daraban spune:
Da de unde Stefi,n-am pus poze,sunt la farmacie,cum banuiai.
Iar acasa nu apuc sa deschid laptopul decat f rar.
De fapt nici nu prea mai fac poze in ultimul timp,ca vede Delia si vrea si ea aparatul sa faca poze la jucarii si la flori si mie si nu mi-l mai da apoi
Dar odata si odata tot voi reusi sa pun si eu niste poze.
Inchipuie-ti pana atunci ca Delia e blondutza suvitzata,are parul lung cum il avea Stefi ta.
Andreea sanatate va doresc,intr-adevar al doilea copil e mai expus la boli din cauza celui mai mare,si mie mi groaza de asta,cand vom mai avea un copilas.
daraban spune:
M-am uitat la pozele cu voi,tare frumosi si frumoase sunteti cu totii,nu nominalizez ,pt ca mi-ati placut toti.
slimatei spune:
andreea, dana multumim de complimente
dana deci sa mi-o imaginez asa..oricum sper sa-ti faci timp sa ne arati originalul ; eventual las'o pe Delia sa-ti faca si tie o poza ca nu te mai stiu cum mai arati
andreea daca nu mai apuc (nu-i ca uit, dar ma i-au cu una alta) iti urez de pe acum drum bun si sedere placuta in ro.. stati tot la ai tai ?sper sa reusesti sa te rasfeti si tu un pic ..te cred ca nu mai rezisti uneori si cu atatea raceli..sa dea DD sa nu mai aveti nici o pb de sanatate si sa va intoarceti fresh inapoi numai bine!
daraban spune:
daca reusesc sa fac rost de poze,voi pune cele din august cand am fost nasi de cununie si am iesit in poze mai bine ca niciodata
Delia a fost mireasa mica si a fost ff incantata.
A rezistat la nunta pana la 6.30 dimineata cu o pauza de somn de vreo ora(tot la nunta,i-am facut pat din doua scaune)
Ne-am distrat de minune,tot pe ringul de dans am fost toata noaptea.
Berarpiri spune:
cris85-eu zic sa nu cumperi prea multe hainite pt. cand o sa se nasca bb,asteapta,ca sigur o sa si primeasca,si nici nu apuci sa i le dai pe el,cat de repede creste....Eventual,daca vrei,poti lua pt. cand o sa aiba cateva luni,dar si asta ii cu risc,ca nu stii cat de mare o sa fie.
danangie-multa,multa sanatate puiutilor!
Te inteleg prin ce treci,de 4 luni nu prea dorm noaptea,si in plus,tu mai ai si un samburel in burtica...Stiu ca par momente care nu mai trec,si ca ti-e ffff. greu...of,of cate sacrificii facem pt. puiutii nostri...
stefania-multumim!E reciproc...sper sa reusiti sa faceti analizele.Ambra nu mi-a stat mai mult de 2-3 zile sanatoasa,de cand a inceput gradi'.Asa ca profita,si mergeti maine.Important e ca nu au nimic grav,ca racelile trec...stiu ca sunt boli mult mai grave,atat timp cat sunt forme virale,sunt linistita...
Berarpiri spune:
stefania-da,o sa stam la ai mei,si vreau sa nu duc copii prin oras (ai mei stau la tara),poate de data asta scapam de virus intestinal,ca de fiecare data l-a luat Ambra.Ar fi bine sa reusesc sa-i las cu mama,cand o sa mergem in oras,dar nu stiu daca vor sta...vedem noi...Sper si eu sa ma odihnesc,ca altfel nu stiu cat mai rezist,parca traiesc pe alta planeta din cauza oboselii...
Berarpiri spune:
Azi imi fac plinul,sa va saturati de mine .
Nu v-am povestit de Giorgio.Va ziceam ca pediatra il vede palid,ca nu creste,acum la controlul de 10 luni mi-a dat sa-i fac analizele de sange,ca ea tot palid il vede...au venit o parte din rezultate(restul vin vineri),si are umpic de anemie,asa ca ii dau picaturi de fier.Dar nu va spun ce discursuri mi-a tinut iar...daca i-am zis ca bea cca. 500 ml lapte/zi (l-am cantarit),a inceput sa ma intrebe cata carne ii dau,ca trebuie cantarita,sa fie 40g...si m-a mai intrebat daca nu cumva ii dau doar lapte matern.I-am zis ca nu sunt nebuna,ca mananca Giorgio mancare,pe langa lapte.
In fine,acum astept sa-i vina celelalte rezultate,ii dau fierul (2-3 luni),apoi trebuie repetate analizele,si sa vedem ce-o sa fie.Sincer,vreau s-o schimb pe pediatra,dar nu pot in momentul asta...asa ca tre' sa mai astept,si s-o mai suport inca...
Asa de naspa ii sa auzi tot timpul intrebari,din care reiese ca esti o mama rea,ca nu-ti cresti cum trebuie copilul,etc...Cred ca daca eram la primul copil,intram in depresie,dar o vad pe Ambra si ma linistesc,stiu ca nu gresesc,si ca fac tot ce trebuie pt. puiutii mei...
kemsy spune:
Buna seara!!Va invit la petrecere!
Avem muzica, ce stil doriti
Va poftesc si la masa si la un pahar!Avem de toate!!
[center]
Va multumesc pentru urari.
Seara placuta!
Giani
Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)
monica2008 spune:
kemsy LA MULTI ANIsa dea dumnezeu sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasaca toate visele.aha multumim de invitatie
BERARPIRI imi pare rau ca ai o ped asa de naspa,asa e de naspa cand cineva iti critica toate miscarile ,mai ales in privinta copiilor....asa de putin stati acasa?
DARABAN asteptam pozici
azi am fost la toys sa ne uitam dupa cadouri pt DENIS si pt nepotica mea DEEA pt craciun...cu DENIS dupa noi.am ajuns acaolo si a inceput sa apese pe toate butoanele ala jucarii,sa pus la o orga si a inceput sa cante si sa danseze toata lumea se uita la el si radea.a vazut un calut care se leagana si ainceput sa planga ca vroia sa se suie pe el (e disperat dupa cai)asa ca i l_am cumparat.de craciun trebuie sa ii iau altceva(vroiam calutul sa il dam de craciun dar nu am rezistat..era disperat)
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009