Mamici si Gravidute Italia ***(86)***
Raspunsuri - Pagina 7
daraban spune:
Va salut si eu fetelor!
Am citit in mare ce mai faceti,felicitari Stefi pt noul look,pe cea mica n-am vazut-o cu freza noua.
Nu mai am parola de la albumul comun,parca ati mai schimbat-o.
Am incercat odata de pe pc_ul de acasa sa pun niste poze pe webshots,dar le incarca ff greu si nu le-a mai salvat pe urma.
Asa ca n-am reusit sa le pun si nu stiu cand mai apuc.
Noi suntem bine.
Eu am fost la Bucuresti 2 zile la o conferinta,cu sefa mea.
A fost interesant,dar ff aglomerat,oamenii grabiti,agitati.
Am fost si la un mall pt ceva cumparaturi,sa-i iau Deliei o surpriza. A fost prima data de cand s-a nascut,ca am plecat cateva zile de langa ea.
slimatei spune:
neatza si o
kemsy sper sa nu fie cu suparare la tine , decand spun sa nu uit, si cand colo..chiar am uitat ..
sper sa primesti si cu intarziere urarile mele de bine
un sincer La multi ani fericiti! multe bucurii si realizari in viata iti doresc!
imi cer scuze, incaodata, ca nu m-am mai uitat pe listuta noroc cu ioana ca e mereu atenta..of, ce ne'am face fara tine!(la modul cel mai serios...sa nu interpretezi gresit)
de asta zic ca ioana e cea mai atenta la cel mai mic detaliu..eu is cam "imprastiata"(se vede din mesaje)si apropo de asta...
kemsy departe de mine gandul, sa o i-au in nume de rau..din contra.. iti mai multumesc inca odata de cuvintele ce mi le'ai adresat, dar ceea ce vroiam eu sa scot in evidenta era, ca este cineva(si anume ioana), care merita mai mult complimentata
ieri m-am prins cu "desfarurea" scoterii in evidenta a partilor celor mai urate, ce le poti gasi la un roman..desi sa nu credeti ca in viata am intalnit numai persoane din astea ..m-ai sunt si exceptii, mai putine, dar sunt ! am intalnit si persoane mai "umile"..asa ca mine..of Doamne sa fiu si eu modesta acum
no, acum serios, nustiu ce m-a apucat sa scriu asa , desi eram departe de subiectul cu pricina..mai am si eu "puricii" mei ..si ca tot imi sari o fraza ..iote-l mai si pe "paduchiosul" asta..ce s-a ajuns...sau ce se crede? sau..
asa ce ma "amuza" cate unul care incearca sa se dea modest (dar nu e in caracterul lui)si cand il atingi un pic acolo "unde-l doare" sa vezi ce uita de modestie si repede incepe sa-si arata marama...cate are si cate face sau mai stiu eu... ce-a facut....si poate de multe ori, n-are nici o treaba cu "realitatea", dar e si el persoana importanta... pai, se poate? sa fie mai prejos...
n-are nici o treaba cu subiectul..dar mi s-a parut ca vad o portita, unde pot sa spun si eu ce am sub limba si simt sa ma descarcma scuzati.
daraban spune:
Delia merge la dans de vreo 2 sapt,de 3 ori pe sapt,ii place ff mult,dupa fiecare ora de dans imi zice ca a fost grozav
De maine ma gandesc sa merg si eu la aerobic de la 6 la 7 cat sta ea la dans,deoarece au si prgram pt adulti,si asa suntem amandoua multumite si impacate.
Sunt la munca azi pana deseara.
Petro vad ca mai ai putin si vine bebe,nastere usoara iti doresc,ca cine stie cand mai apuc eu sa sciu pe la voi.
Imi pare rau dar am ramas in urma cu intamplarile din viata voastra.
Felicitari Raluca pt micuta crestina Maeva,parca am citit ca ati avut botezul.
Alexandra nu te sfatuiesc sa stai cu soacra,veti ajunge sa nu te mai intelegi nici cu sotul.
Iar Bolzano am auzit ca e o zona buna,pot fi salariile mai mari decat in restul tarii,dar cat de mari nu stiu,precis nu 3000-4000.
slimatei spune:
..si acum sa revin si eu la subiect...
mai, azi suntem in 21 n-am baut de dimineata(decat cafea) dar aveam impresia ca a fost ieri..mamaaa chiar's pe "dinafara " total, recunosc..
kemsy sper sa petreceti cat mai frumos ziua de azi si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!
mi-am dat eu seama ca lipsesti dintr-un motiv ... ori esti cu plimbarile, ori imi imaginam ca ai probleme cu computerul...ca deobicei ne lasai cate randuri ..fac si eu ca alexandra ne dadeai raportul la sfarsitul zilei si chiar imi lipsea
ma bucur ca te simti bine in compania "nasicai" lui Loris..tare bine prinde cand ai pe cineva langa tine cu care sa te intelegi si sa mai schimbi o vorba.
sa nu uiti sa ne pui pozici cu frizura schimbata sau nu..ca tare imi place sa va vad..imi dai o stare de bine cand te vad mereu zambitoare, pe bune!
ioana asa-i...ca tu le ghicesti mereu n-avea ce sa ma supere in mesajul geaninei, doar mi-e ciuda pe mine ca m-am insirat si n-am reusit nici macar sa ma fac inteleasa
nici n-am apucat sa-i urez Giuliei sanatate multa!ma bucur ca e mai bine
tu te gandesti la brad si eu la presepe ..mai ales decand mi-am dat seama ca nu i-am facut poze anul trecut nu vad ora sa-l fac
aaa si apropo de listuta ma gandeam aseara cum am putea sa procedam..sa facem o listuza si pentru aspirante?
monica ce dulce trebuie sa fie Denis si ce frumos descrii tu "tablul" cum se desfasoara ..mai spune-ne cate face .. asa ce-mi imi place sa citesc cum evoluiaza si cate fac puisorii mici ..tare mi's dragi.. nu va mai stersez cu faptul ca tare imi lipseste perioada cand era "bondarel" mic stefi si incepea ea sa experimenteze cate si mai cate .. foarte frumoasa perioada!
dana(daraban) bine ai revenit cu vesti despre voi!..ma bucur ca sunteti bine si nu ne'ai uitat
imi imaginez ca ti-a fost greu sa te desparti de Delia ..cred ca-ti era gandul numai la ea in acel timp
..am vazut ca nu mai intrasei de mult, ca nu citisei PM-ul cu adresa noastra , iti trimit un alt PM si cu parola noua..sa ne pui cateva pozici(chiar si 2) ..ca tare mi-e dor sa o vad pe Deliuta ..cred ca ce'a mai crescut
fetelor va pup o duminica frumoasa!
cris85 spune:
Buna dimineata fetelor
la multi ani Kemsy si tot ce-ti doresti sa se implineasca
Azi am o gramada treaba prin casa daca vedeti in ce hal arata
Ati vazut ca prin magazine au aparut deja ornamentele ptr craciun? Giulia abia asteapta sa faca bradul Ieri saracuta a tusit asa de mult pana a vomitat, ii fac deocamdata aerosol cu clenil si flumicil sa speram ca-i trece. In rest nu are febra sau alte sintome
Luni am morfologica sa vedem cum merge cu bb2 abia astept sa-l vad
Din pacate vineri am avut niste contractii main uratele si dureroase,ginecologul m-a sfatuit sa iau iar vasosuprina retard pana luni la vizita. Mi-a spus ca amniocentezi nu are doar riscuri imediate dar si tardive (tarzi) Sunt putin speriata, insa ma linistesc putin ori de cate ori il simt miscand..off ce lunga mai e si sarcina asta
--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 20+
Berarpiri spune:
La multi ani Gianina!!!Sa ai multa,multa sanatate si tot ce iti doresti in viata!!!
Ce bine ca ai companie,mai ales azi,ca e o zi speciala.
Noi cred ca ne-am facut abonament la guardia medica/urgenta.La fiecare sfarsit de sapt. e una,ba cu Ambra,ba cu Giorgio.Aseara am fost cu Giorgio,ca are febra de joi,tot coboara,si urca...Au zis ca e o forma virala,si ca s-ar putea sa dureze 3-5 zile febra.Daca si luni o sa mai aiba,o sun pe pediatra.
Dar ma steptam la asa ceva,avand in vedere ca e primul an de gradi' la Ambra,imi pare f. bine ca nu am dus-o in februarie,ca era prea mic Giorgio sa treaca prin toate astea...chiar daca mi-a fost fff. greu lunile astea,macar stiu ca i-am facut bine la puiutul nostru.
alexandra-eu nu stiu ce sa zic,depinde si in ce domeniu lucreaza,depinde de ce sef are (serios sau nu)...sunt muuulte.Daca decideti sa va mutati,sper sa ve mearga mai bine decat acum!(cu soacra si eu sunt in aceeasi oala,a si tine )
slimatei spune:
dana(daraban) am crezut ca ai pus deja pozici..si m-am dus repede sa vad, dar presupun ca esti la munca ...
in schimb am vazut pozici cu S. mamico nu ne'ai anuntat... frumoase fotografiile... ce bine ii sta intre frunze ..
observ ca e si ea cu culoarea mov..si stefi tot cu movul e...de asta acum trebuie sa caut sa-i cumpar hainiti numai culoarea asta
faine tare si cizmulitele.
ce interesant e copacul cu "buric" ai vreo poza cu el de'a intregul? ce rasa e?..imi plac tare "curiozitatile".
cris te cred ..asa e cand se aduna prea multe toate odata..si cand gasesti cate o zi ..nustii pe ce sa pui mana prima...spor la treburi si mami nu te mai necaji atata cu gandurile .. asa e cand stai in dubii si o ora ti se pare enorm de mult da'poi atatea sapatamani...hai ca esti la jumate ..capul sus ca o sa fie bine te pup cu drag ai grija de tine si bafta la eco!
gata pranzul ...fetine de tachino in sosulet pireuas si borsulet de puisor
pofta mare!
slimatei spune:
acum am vazut ca ai trimis si tu mesaj intre timp andreea off off ... multa sanatate la puiuti ! ca nustiu ce sa mai zic..ce an mai frate..un copil nu scapa sanatos...
stefi sper sa nu o mai apuce nici o raceala intre timp(ca acum abia o am fara muci)sa mergem luni sa facem analizele.. DD ajuta! si sanatate la toti puiutii!
LAlexandra spune:
GIANI!!!
La multi ani si sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata!
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
Berarpiri spune:
annare-bine ai venit!
Sa vina bb cat mai repede!
ioana-nu am plecat inca in tara,de azi intr-o sapt. o sa fim acolo(sper,cel putin),si stam pana in 5/12.
Te-ai decis ce sa gatesti pt. gradi'?ca nu ne-ai mai zis.
raluca-si mie imi place cum iti sta cu noua freza!
Cum mai e Anais?Maeva?
petro-ai facut bagajul pt. spital?Nu mai retin cat va sta mama ta la voi ...I-a trecut raceala la Sivia?Tu cum esti cu tusea?
stefania-inca o data felicitari pt. noul look!(si al tau si al lui Stefy)