Mamici si Gravidute Italia ***(86)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

salut fetelor
ma pregatesc sa merg sa iau fata de la azilo. Azi dimineata a dus-o soacra la scoala si am auzit ca Giulia a plans toata ziua dupa mine Problema este ca soacra are putina rabdare si o cearta cam fara motive, iar poi se plange ca Giulia nu vrea sa mearga cu ea pe nici'unde. daca as putea as tine-o la distanta de ea si de noi..insa e singurul nostru "ajutor" pe aici.
Ieri am facut morfologica. Bb2 e lung 28 cm si cantareste 507 gr. Totul bine numai ca tot nu am scapat de vasosuprina retard (asa m-am saturat de pastilele alea ca le-as arunca volentieri pe geam )In rest am mai cumparat vreo 2 costumase ptr bb si cam atat..maine am iar un test scris dar sincera sa fiu nu sunt in stare sa invat azi nimic
Pupici

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata si'o

nu prea pot sa intru zilele astea ca am sozta acasa.. asa ca e redus de la minim la nimic "clipele" mele pe net..da' am zis sa va anunt sa stiti de noi....

va pup

****- Bula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ia zi ce-a avut? - Ceva bijuterii, un televizor color, si putine economii.... - Nu asta, vroiam sa intreb ce i-a lipsit? - Pai masina, o casa sau un apartament proprietate personala... - Mai Bula! Vroiam sa stiu DE CE a murit. - Pai a fost la noi in vizita, eu i-am spus sa mearga in pivnita sa aduca cartofi, sa facem piure si ea a cazut pe scari si si-a rupt gatul. - Da... Ce ghinion! Si ce-ati facut atunci? - Macaroane cu branza...

****Sotia: E buna ciorba?
Sotul: Ai chef de cearta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Buon giorno!
Stefy-ce figura esti cu bancurile
mersi ca ne mai pui cite un banc
deci profiti ca esti acasa cu sotul
mai relaxati-va si voi un pic si faceti-va de cap daca Sfetiuta e la gradi profitati si voi
Cris-ce sa-i faci....din pacate cind ai nevoie de ajutor accepti asa cum e
mai are toti cainii aia??? te trebuia sa-i plimbi si ce te mai trageau cu lesa....?
nu ai mai pomenit de ei
felicitari pt rezultaele bune de la eco s nu te necaji ca nu-ti dau degeaba pastilele, e spre binele tau si al lui bebe
Raluca-ce faine poze ai pus dar putine ca de obicei
ce bine-i sta Anaisei cu bretonelul asa scurt iar bebelusa are niste ochi verzi si mari,toata e sotul tau
sa aveti mare noroc in noua aventura cu mutatul,macar aveti familiari acolo nu ca si aici ca nu aveti pe nimeni
si pune mai multe poze ca ai fost certata si trasa de mineca dar vad ca nu s-a legat de tine
Andreea-apoi tu mamica bine zici ca te-ai abonat la p.s
of ce rau imi pare in fiecare week te trezesti ca au ceva copilasii
aveti grija de voi,profita acasa sa te odihnesti cit stai si bine faci ca-i lasi la parintii tai daca aveti drumuri
nu uita sa-l pui pe sot sa te treaca pragul in noua casa ,ce ma bucur pt voi,sincer
trimit si continui ca de nu ma lungesc prea tare

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Abramburika-ce frumoase poze intre frunze i sint in tenta cu hainitele Silviei
zici ca se asorteaza
ai grija de tine,esti pe ultima suta de metri,e normal sa nu ai chef,sa nu mai ai rabdare si sa te copleseasca starile astea
hai sus cu moralul,vino la o poveste si nu te mai intrista si sta fara chef
mai asa de putin siapoi nu mai ai timp deloc de net,profita acum
Kemsy-ce faine poze ai pus!!!
Loris sta frumos la masa
aloora taiat mot,bucatar mare se face :),chei de la masina are :)si studia e diventa dottore bravos!!!!
iti sta bine cum ti-ai facut parul,l-ai suvitat si ti-a iesit bine
arati minunat

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Daraban-bine ai revenit
asteptam poze si de la tine
cum se mai simte mama ta?
tot am vrut sa te intreb si tot uitam
Dana-nu stiu ce sa zic cu gradi...dar si eu cred la fel,o data ce merge unu aduce acasa bolile la fel
daca tot ai inceput pe strada asta poate ar fi bine sa continui sa-i duci mai ales ca vine bb
acasa sa-i tii pe maindoi si bb mic nu stiu cum te imparti intre ei si vei fii si mai solicitata
iar de merg la gradi iar te gindesti ca se imbolnavesc...asa e cind intra in comunitate si asa isi fac imunitate
cum e mattia cu febra? i-a trecut? se simte mai bine?
tu cu spatele cum esti?

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Alexandra-La multi ani pt aniversarea voastra!
sa aveti o casnicie fericita si plina de momente frumoase si impliniri!
v-a lasat Alessa sa aveti o cina romantica?
Laura-cind mai mergi sa vezi de analize pt diabet?
sper sa nu ai si sa nu trebuiasaca sa tii regim
avem noi o graviduta aici a doua oara e mamica in devenire care a avut aceeasi problema si atinut regim numai ca nu mai da pe aici hmmmm Georgy Georgy cum ai plecat tu fara sa zici nimic.....
cred ca deja ai facut si morfo ai aflat ce ascunzi acolo dar nu e impartasesti mare lucru....stiu ca trebuia sa te muti la 1 noiembrie...inca nu ti-ai pus net????
daca poti da un semn,mi-ar face placere sa mai stiu cite ceva despre voi,despre burtica si bineniteles de gogosica

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

no bine si ca de obicei eu cu scrisul meu aiurit cu literele care lipsesc...oare de ce mi-e lene sa recitesc si sa corectez??? nu stiu
am pus citeva poze si eu,putine ca nu am mai facut decit astea
nu mai stiu ce am mai citit,sper ca nu am uitat pe nimeni,daca da imi cer scuze dar la cit ati scris.....
aaa Alina(D) lipseste....ce combini fetito???
esti dupa-masa la servici?
Nafi-stiu ca s-a mutat si pina nu au net lipseste,deci e motivata nu o trecem pe lista neagra
o zi buna fetelor

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Dana-ma refeream la faptul ca-ti prinde bine sa mearga amindoi la gradi sa ai timp de bb 3 si de treburi prin casa pina vin ei de la gradi,pe de alta parte te gindesti ca aduc acasa boli,ai si bb mic...nasol ca nu te poti imparti nicicum

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

helloooo.....sunt si eu pe aici in sfarsit!!!Am si eu net in sfarsit dupa .....2 luni!

Ioana n-am disparut..numai ca am avut ceva aventuri cu Tiscali!

Din urma ma indoiesc ca mai reusesc sacitesc cate ceva....dar maactivez de acum incolo!

Despre noi....Giulia are o perioada proasta tare,eu o iau razna,bebe creste....am facut morfologica ,e totul bine....cica vomavea un baietel!
Ne-am mutat intr-o casa mai mare si Giulia are o teroare de dormitor asa ca ne trezimnopatea si adormimin salon pe covor!!!

Revin...mai strang vreo 2 prin casa si poate citesc macar capitolul asta ca parca sunt prea in ceata!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata!
Ioana, da...am facut o cina romantica...in trei.

Dana, trebuie sa te gandesti bine ce sa faci...oricum daca merge unul, clar se va raci si celalalt, iar sa mergi sa duci doar pe unul la gradi, apoi sa mergi dupa el, iar celalalt e acasa...si tot asa...mi se pare mai complicat.
Daca ii dai acum, cred ca va trebui sa continui apoi si la anul, cand e bebele mic. Poate daca ii dai acum, ai noroc si nu o sa mai aduca boli la anul...Daca nu, atunci sa vezi cat bani dai la gradi si daca de acei bani nu iti poti aduce femeie acasa, care te va ajuta apoi si cand e bebele mic....OFFFFF, dau si eu cu presupusul la variante. Trebuie voi sa va ganditi bine la toate aspectele si apoi sa decideti.

Raluca, sa fie de bun augur decizia luata

Andreea, sper sa nu ne mai scrii ca sunt bolnaviori puiutii, lasa ca trec repede, acum mergeti acasa si mai luati o gura de aer. A, mi-am amintit cu pediatra...eu sunt tare multumita de a mea, nu stiu acum sa iti zic cat o fi de buna sau nu, dar eu o simt asa pe manusa mea. De multe ori eram eu mai agitata, si ea ma linistea, imi explica ce si cum. Vezi cum o poti schimba si gaseste una pe sufletul tau. Inteleg sa isi faca griji pt copil, dar sa te faca chiar asa...ca ii dai de mancare...etc, asa ceva nu se face!
Am vazut ca scriati ceva de luat sange, si noi i-am luat la Alessa de mai multe ori. Noi am fost la privat, dar era aceeasi fata care lua si la adulti. Singura diferenta e ca ii lua cu seringa mica tubulet mic. De fiecare data a nimerit din prima. Tare multumita am fost, ca nu l-a chinuit deloc.

Ma duc sa vad pozele (noroc cu Ioana, ca eu nu am vazut cand ati scris ca ati pus poze). Poate reusesc sa pun si eu, ca de mult nu am pus.

Baiul e ca atata timp cat Alessa e treaz nu ma lasa la laptop, ca vrea el, si de nu il las, face scandal, iar cand doarme, cum ma aude prin casa, cum se trezeste. Acum scriu, ca i-am fdat sa pape si sta un pic in scaun.
Va pup

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput