Mamici si Gravidute Italia ***(86)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Georgy-welcome!!!!
ce ma bucur ca ai dat un semn!!!!
felicitari pt
aveam eu un felling ca e maschio
si noi am avut aventuri cu tiscali
ne-au tinut mai bine de o luna....ba curierul....ba ei....si pina la urma am pus infostrada
Alexandra -astept pozele

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Acum se incarca pozele.
Sunt si niste poze in care e nepotica, si o poza cu o fetita de la odisee de la Alessa, ea e mai mare cu 2 luni decat Ale.
In rest, vad ca eu iar nu prea am poze cu el...ce sa fac daca eu le fac.
Sper sa se incarce, ca ma lasa bateria imediat.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Alexandra-pai nu a anuntat nimeni de poze
am vazut eu ca am intrat de am incarcat citeva
Andreea-chiar ca uitasem sa iti spun de pediatra
cu prima ocazie incearca sa o schimbi
te amaraste asa tare de iti da impresia ca nu te ocupi de copil
noroc ca o ai pe Ambra si ai crescut-o dupa instinctul tau si cum ai crezut ca e bine pt ea si nu aveti probleme si pediatra aia din contra ca mai ai un copil pe care-l cunoaste ar trebui sa nu te bata atita la cap
pai o data iesi multumita de la ea si de 10 ori amarita
stiu ca nu gresesti si iti cresti copiii cu toata dragostea si le oferi ce e mai bun,noi ca sintem mame te intelegem asa de bine si e pacat sa suferi din cauza ei
iar daca are un pic de lipsa de fier nu cred ca o are din cauza ta
Stefy-ai uitat sa o treci pe lista pe Annare,loc este destul asa ca please daca ai timp nu uita
Annare-ai lasat data nasterii ca nu mai stiu???
Georgy-cum e la casa noua?
ma bucur ca v-ati mutat intr-o casa mai mare
vad eu diferenta de la aia mai mare la asta ca e mai mica si nu am loc de nimic....numai ca n-am ce face,prefer asta mai mica si uscata si buna decit mai mare si umeda...
n-ati reusit sa va cumparati si voi casa?
eu le felicit pe toate care au reusit,e mare realizare sa poti lua o casa aici
ne pui si noua niste pozici?

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

salut fetelor,intru si eu sa va salut,zilele astea sunt constransa la pat.am alunecat luni in oras,ploua de parca era sfarsitul lumii,m-a durut rau si m-am oprit 2 min dar dupa aceea am continuat alergatura,posta ,spesa si toate cele.ajunsa acasa,m-am luat iat cu curatenie,mancare si altele iar pe la 15 m-am oprit,ziceam sa ma odihnesc putin ca intru de noapte iar la 16 merg dupa davide.cand m-am ridicat,ma durea putin glezna dar ce sa fac?m-am dus dupa baiat.si am ramas blocata in parcare la supermercato,nici nu mai puteam sa pun piciorul in pamant,ce sa calc acceleratie si frana.a venit cipri dupa noi si m-a dus la PS,mi-au facut raze si m-au trimis in alt oras la vreo 20km la ortoped,la noi nu e in spital.asa ca mi-a fasciat glezna cu pasta de zinco si daca nu se trage pana vineri o pune in gips.tre sa stau in pat,riposo totale dar ma doare rau nu pot sa o tin nicicum.....astea sunt disaventurele mele,n-am avut in viatza mea probleme de genul asta dar se pare ca e una prima volta per tutto.
va pup pe toate ,trec sa va salut cand pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Ioana acelesi probleme am avut si eu cu Tiscali,pana a venit curierul...am albit,apoi nu mergea modemul...a trebuit sa astept tehnicul....!Ieri in sfarsit am reusit!

Casa tot in chirie ca sotul meu are contractul indeterminat doar de un an...mai asteptam vreo 2 ani si dupa aceia mai vedem.Casa e draguta,mai spatioasa.Poze pun dar sa ma dezmeticesc un pic!

Alexandra felicitari pentru aniversare!La multi ani fericiti impreuna!

Kemsy La Multi Ani si tie, sa fii sanatoasa si fericita!

Revin...ma duc sa fac ceva pt pranz!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 24+
Giulia!

Mergi la inceput

Alina(D)-of ce vesti ne dai.....
ma gindeam ca esti ocupata cu turni al lavoro
ai grija de tine,sper sa nu ajungi la gips ca apoi tre sa-l tii vreo doua luni cred...
cred ca ti-e tare greu si fara ajutor
te asteptam cu drag cind poti mai da-ne cit un semn
Georgy-noi dupa ce am stat mai mult de o luna ca vroiau sa dam disdetta contractului de la casa veche si sa refacm alt contract la casa asta...a trecut o gramada.....ziceau ca au probleme cu curierul.....cind colo am vb cu curierul cind a adus modemul si a zis ca el nu a avut probleme deloc ca lui nu i-au dat sa aduca nimic,deci cauza era a lor.....apoi tot asa au tinut-o pina am vb la infostrada si am facut cu ei si astia de la tiscali au trimis modemul fix cind deja am inceput demersul cu ceilalti
l-am exepdiat inapoi si am renuntai la ei (tiscali)
cind poti pune poze
vezi ca e schimbata parola la album(daca ai vreu pm cu parola noua sa te uiti)
daca nu iti trimitem parola
Alexandra-atita e de scump Alessa si atita imi place cum zimbeste
si ce bine-i sta in salopeta de carrota si aia albastru inchis cu ochii lui
tare dulce e si asa se schimba tot mai mult
eu am facut de prinz supica de taiteifini si pireut cu pulpe de pui
deseara vad eu ce mai combin,ceva idei imi vin
ieri per stuzzicare am facut pizzete rosse mici,tare i-au placut fetei,cind le-a vazut a zis mamma quante pizze ,che buono a fatto mamma
ce sa va zic ca ma umflu in pene cind vad ce ma lauda fiica-mea

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

yoanag din pacate diagnosticul s-a confirmat. Sunt la regim de 5 zile..aseara as fi dat 5 ani din viata pentru niste clatite banatene.. Nu-i chiar greu de tinut, adica nu fac foamea, doar ca n-am voie zahar deloc..
Am nevoie sa ma indrumati. A venit azi nenea de la politie si de azi am rezidenta. Ce trebuie sa mai fac eu ca sa obtin cardul sanitar? Stiu ca sunt plictisitoare cu intrebarile mele..dar habar n-am unde sa ma duc sa ma informez.. Si daca n-ar fi fost cu diabetul..nici n-as fi avut nevoie de el. A si inca o intrebare. Unde mergeti cu copii la pediatru? Va inscrieti la un medic? Chiar as vrea sa stiu cum procedati.
Eu mai mult vegetez..n-m putere si chef nici sa intind niste amarate de prosoape pe sarma..stau in masina de spalat de aseara.. Singurul efort pe care il fac e sa gatesc, pt ca trebuie sa am grija sa mananc la ore fixe..dar si acolo, mai usurel asa..
Daviduca..tare rau imi pare de picior, dar cred ca o sa se rezolve. Am avut si eu ceva asemanator si a trecut doar c fasa intr-o saptamana.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaooo!!

Sunt si eu pe-aici ... poate oi reusi sa raspund si eu cate ceva, cand am timp n-am chef si invers ...

ioana - merci . Asa-i ca iti creste inima cand te lauda fata?? Si mie!!! Eu am "comanda" de la S. de pasta con zucca. Ce i-o fi venit? Iata ca zucca asta revine, alina cu risoto ei ... hahahhaaa!!

laura - nasol ... eu am fost suspecta de diabet gestational la prima sarcina, dar n-a fost. N-are legatura cu greutatea ta sau a lui bb ...

georgy - bine ai revenit, ratacito!!! Si felicitari pt. cuculet!!

Mai revin ...

mamma bis - o fetita si 36s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Laura-daca a venit vigile si te-a gasit o sa confirme si o sa trimita la comune rezidenta
mergi la comune si iti faci buletinul italian
intrebi acolo ce mai ai nevoie
ca sa iti faci actele sanitare mergi la asl
iti trebuie actele sotului-contract de lucru,codice fiscal,copie de buletin italian(banuiesc ca are),o declaratie facuta de sot ca te are a carico suo,certificate de rezidenta(le scoti de la comune)
mergi acolo si intrebi de ce acte ai nevoie pt ca nu peste tot exact la fel,depinde de zona si pt bb cind se naste tot asa mergi la asl cu ce acte cer ei cu certificatul de nastere a lui bb si iti inscriu ei medic peiatru,iti dau ei in zona unde locuiesti si pe cine e disponibil si carnet pediatric la bb
atestato de soggiorno nu-ti da decit dupa 4-5 ani de rezidenza

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Va saluta Elisa! Inca nu are net, ii astepta pe cei de la Vodafone, zic ca joi vin. Abia asteapta sa intre.

Ali, ai grija de tine, sa nu te fortezi. Si eu am avut asa...dar nu am avut chef sa merg la medic...adica am fost, eram in liceu, si cand m-au pus aia sa astept in sala, fara scaune, ca sa imi faca radiografie, dupa o ora de asteptat am plecat si buna dusa am fost. Cand dupa o luna inca nu imi revenisem, m-a dus mai mult cu forta un vecin la spital unde lucra el, si au zis aia ca a cam fosr rupt, dar deja trecuse si doar sa dau cu crema si sa port fasa elastica un timp. Tu sa nu faci ca mine. Sper sa fie ceva usor si sa iti revii repede.

Georgiana, te mai asteptam cu vesti

Laura, asta cam e procedura cum ti-a zis Ioana. Pe parcurs cum mai ai intrebari ne zici.

Ioana e zucchina Alessa, multumim de aprecieri

va las, deja sare la laptop

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput