Mamici si Gravidute Italia ***(86)***
Raspunsuri - Pagina 12
Laura_Luiza spune:
abramburika asa e, n-are legatura cu greutatea mea, insa cu a lui bebe da. Unul din cele mai intalnite efecte la fat este macrosomia, adica bebe mai mare si mai greu decat normal (la nastere)..ceea ce poate complica o nastere naturala..Ma rog la Doamne-Doamne sa fiu norocosa si bebele la fel si sa nu existe complicatii.
abramburika spune:
laura - mie mi s-a spus atunci ca nu are legatura cu greutatea. Suspectul la mine a pronit de la tensiune mare. Mai multe nu stiu, ca dupa nu a mai fost cazul si nu m-am mai documentat. Facusem testele alea de glicemie, cu intepatul in degete inainte si dupa masa.
In fine, sarcina usoara in continuare.
mamma bis - o fetita si 36s de
la mare sau pe drumuri de munte ...
abramburika spune:
Nu mai stiu cine intreba (scuze) de negozi de hainute de copii, cu preturi convenabile. Online sau nu. Noi ne imbracam de la Kiabi (aici mi se par cele mai convenabile preturi), Z (zeta) si/sau oviesse. Oricum, urmarim saldurile, de vara sau iarna (incep prin ianuarie) si mai facem si atunci cumparaturi inteligente. Sper .
mamma bis - o fetita si 36s de
la mare sau pe drumuri de munte ...
Laura_Luiza spune:
Eu intrebam mersi de sugestii. De luna viitoare o sa incep sa cumpar lucrusoarele..
yoanag spune:
Alexandra-atunci zucca
asta care o pomenim noi de la Alina(D)
Abramburika-asa deci fata ta iti da dispozitii ce sa-i faci la cina
bravo ei! asa macar scapi de-un stres
a mea e cu pasta bianca mama mia,cind fac pasta juma de portie ii pun bianca juma cu sugò sau cu ce o fac,asta cind nu scap de gurita ei ca vrea pasta deaia
mai ii spun ca nu este mereu bianca si asa maninca
in rest maninca binisor
Laura-mergi pina la comune si intreaba
du-ti deja pozele sa le ai la tine si taxa e 5 euro si ceva....macar vezi ce ai de facut
si noi o salutam pe Nafi si o asteptam sa revina
Vivi e lascia vivere!
georgyiuly spune:
Gata am reusit si eu sa adorm monstrisorul meu,ca se pare ca nu mai am gogosica!In ultima perioada doarme foarte prost si putin ...nu stiu cum de are atata energie ca m-a cam daramat!
Am vazut poze...nu pe toate inca si am ramas surprinsa sa vad cat de mare e Alessandro...sta si in picioare,bravo lui!!!
Am admirat-o si pe mezina grupului,pe Maeva...fetita mare,nu gluma si frumoasa foc!
Laura -eu am avut probleme cu diabetul gestational in sarcina,am tinut regim alimentar-fara pasta,paine,cartofi si dulciuri,bineinteles.L-am tinut strict pt ca citisem pe net ce implicatii sunt.De multe ori am avut senzatia ca mor de foame.Oricum Giulia s-a nascut cu o greutate normala si fara probleme,ceea ce conta de fapt!
Acum voi repeta testul de toleranta sa vedem unde ma incadrez!
Ioana am parola,multumesc,mi-ati trimis-o cand ati schimbat-o!
ma duc sa incarc vreo 2 poze!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si 24+
Giulia!
georgyiuly spune:
Abramburico...deja 36 de saptamani???Ce repede trece timpul!!!
Esti "pregatita"?
Ioana ...vad ca Giulia se pregatestedeja de Craciun!!!Bun pastravul!!!Maine sunt la piata si eu!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si 24+
Giulia!
Berarpiri spune:
Au ajuns si celelalte rezultate a lui Giorgio,si ieri dupa-masa am mers la pediatra.Acelasi lucru ca si la primele,are lipsa de fier,asa ca o sa continui sa-i dau fierul pt. 3 luni.Ca niciodata a fost foarte deschisa pediatra cu mine,m-a intrebat daca imi pare bine ca mergem in Romania (i-am zis sa il consulte pe Giorgio,sa pot pleca linistita ca nu are nimic)...sper ca si-a dat seama ca nu are dreptate sa-mi vorbeasca asa,si sa nu ma mai streseze....Am intrebat-o cum de are lipsa de fier,avand in vedere ca mananca normal.A zis ca se intampla la unii copii alaptati la san,sa piarda fier.Am avut si confirmarea la banuiala mea,ca a avut Giorgio ,,la sesta malattia",si din cauza asta a avut 4 zile febra la rand.Bine ca am scapat si de asta...
alexandra-la multi ani!(pt. aniversarea voastra)
F. scumpic Aless.!Cred ca iti da de lucru,de fapt stiu sigur,ca il vad pe Giorgio cate face cat e ziua de mare.
Nu ti-a stricat inca tastele de la laptop?Giorgio a pus mana pe laptop-ul lui sora mea,si in cateva minute l-a rezolvat,i-a scos tastele.
danangie-cum se simte Mattia?A mai facut febra?
raluca-multi printeselor tale!F. scumpe amandoua!
Sper sa va mearga mai bine in Franta!Important e ca veti fi toti impreuna,ca restul se rezolva toate,indiferent ce ar fi...
Berarpiri spune:
cris85-cum a fost la test?Ai reusit sa inveti ceva inainte?
stefania-asa zic si eu,profitati cat sta sotul acasa,ceva , ...Cine stie,poate vine un fratior pt. Stefy...
georgiana-felicitari pt. baietel!
Ma bucur ca a iesit bine morfologica!
Stiu prin ce treci,Giulia are nevoie de atentia ta,tu esti obosita,daca nu te lasa sa te odihnesti noaptea...plus mai ai si treburile casnice....ca sa nu mai vorbim ca acum ar trebui sa te odihnesti mai mult ca de obicei,avand in vedere ca ai un bb in burtica...Intr-un fel e mai bine asa,ca ajungi pregatita,pe cand se naste bb,pe de alta parte te pune la pamant oboseala...
Sper sa-si revina Giulia,si sa reusesti sa dormi mai bine noaptea!
daviduca-insanatosire grabnica!Cum te descurci cu Davide?ai pe cineva sa te ajute?
laura-cred ca te-a lamurit Ioana.
Pe mine nu ma deranjeaza ca pui intrebari,stai linistita.Daca pot,oricand iti dau un sfat,cu cea mai mare placere.
O sa vezi ca o sa fie bine bb!
Salutari si din partea mea Elisei!
ioana-ca de obicei buburuza ta!
Cum merge cu gradi'?
kemsy spune:
Seara buna fete dragi!
Prind si eu cateva minute ca vad ca nu mai am timp deloc
LAlexandra, felicitari pentru cei 2 anisori. La mai multi plini de intelegere. Si sa nu uit de dintisori!!!!!Felicitari Alessa!!
giorgiana, felicitari pentru bebe baietel!!Si sa va fie de bine mutarea !
yoanna, ochi de vultur ai avut . Am pus aseara pozele, dar nu am mai intrat aici ca era 11 noaptea...Te pup. Ce mai face Giulia?
abramburika, de maine poti pune AMR-ul, nu?Uite sa iti revii, sa te vedem mai des aici
laura, imi pare rau ca s-a confirmat diagnosticul. Multa ...ambitie , ca sa tii dieta. Si mie mi-a dat dr dieta, am tinut vreo cateva zile apoi m-am reintors la vechile obicee, ca imi era rau de foame.
daviduca, sper sa se vindece repede piciorul si sa nu fie nevoie de ghips. Mare ghinion!Are cine sa te ajute in timpul asta, prin casa si cu Davide?
slimatei, ce ne mai povestesti? Maine imi faci cinste cu o cafea?Ce mai face Stefy cea cu freza moderna?
Noi am avut un we plin, intai am taiat motul (sambata), duminica am fost si m-am sarbatorit . Sunt putin trista ca a plecat vara mea...
Aaaa, ieri i-am luat cadourile pentru Loris, de Mos Nicolae si Craciun. Le-am luat la reducere, am folosit si punctele ce le aveam pe tessera, si asa am luat 2 jucarii la pret de una .
Merg la vizionat poze!
Seara placuta.
Giani
Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)