Mamici si Gravidute Italia ***(86)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Danangie, multa sanatate . Cate mai vin pe capul vostru...De ce a zis dr sa-l duci din ianuarie pe Mattia, adica atunci nu o sa mai raceasca?Sau cum?
Noi cu somnul la fel. In serile bune 5-6 treziri, in alea rele...fara numar. Am simtit la deget ca ies premolarii de sus...Aseara a adormit greu, dar l-am dat cu dentinale si s-a linistit. Te pup.
Raluk, multumesc de urari. Aaaa, nu stiam ca am exclusivitate in noiembrie:)Cand plecati in Franta? Mergeti la sigur, aveti loc de munca, casa?
LAlexandra, voi ce ati hotarat cu mutatul? Eu mi-am descarcat carticica, abia astept sa o rasfoiesc

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Impresii de la poze!
LAlexandra, m-a topit Alessa, cat e de frumos si ce ochi frumosi are. Imi place de el si pentru ca pare un copilas sereno e solare,cum se zice aici!Si mami il tine frumos tare imbracat. Costumasul de bostanel de unde l-ai luat?
Raluk31, e toata sotul tau Maeva (si Anais ). Oare la ce medita ea asa serioasa?
yoanag, frumoase amandoua!!Vreau si eu reteta cu pastrav!Si te rog sa-mi spui si cum ai facut efectele la poze

Am comentat si pe picasa.
Noapte buna!!

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetele
Azi noapte a fost cam secsi rau, Alessa marait, iar mie mi-a fost rau tare, pt ca am mancat tarziu aseara.

Andreea, inca nu a stricat tastele. Dar de asta mi-e frica, si a mai fost si scump laptopul, asa ca il pazesc bine. De aceea intru mai rar acum.

Giani, multumesc de aprecieri...auzi mai, cica il imbrac frumos...mi-a mers la suflet. Costumasul si, de fapt, cam toate hainele, le-am cumparat de pe net de la frima din Romania, Aramis. Led-am comandat si le-am luat cand am fost acasa.
Cu mutatul, inca ramanem aici. Om vedea pe viitor ce si cum. Insa clar nu ne vom muta cu soacra. Acum e numai bine, ca nu mai vrea ea sa stea cu mine, acum face pe victima...cum am putut eu sa-i spun ca nu vreau sa ma mut cu ea??? Ca si-a schimbat parerea despre mine...in 3 ani, ne-am vazut de 3 ori, in total vreo 3 ceasuri...oare ce parere putea sa aibe.

Nu mai stiu daca v-am scir. O sa plecam acasa de sarbatori, in 28 decembrie. Asa ca o sa facem aici Craciunul, poate mergem toti trei si stam in Roma vreo 3 zile. O sa va mai spun pe atunci.

Va las, ca deja imi expira timpul cat sta linistit

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fetelor!

In sfarsit am internet dar semnalul pare slabutz in zona asta. sper sa nu-mi faca surprize neplacute.

Am de recuperat dar azi nu cred sa reusesc mai ales ca sunt in cautare de 40 fiole de vitamina B2 ( riboflavina fiole injectabile , concentratie maxima) . daca e vreuna dintre voi care stie unde ppot gasi va rog sa-mi spuneti. in tara la noi nu se mai produc si un fost coleg de servici care a avut accident de masina acum 10 zile e in coma la bucuresti si m-au rugat sa gasesc aici caci e o chestiune fff urgenta. sper sa gasesc. saracul are 37 de ani si are un copilas de 3 ani!

Imi pare rau sa revin cu astfel de vesti dar asta e...Sper ca voi sunteti bine! pe curand! pupicei

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!

Si eu pe-aici ... cand ma bucuram ca am scapat, iata ca raceala revine. La mine. Iar muci, iar tuse si otita. A treia oara pe anul asta . Deci sunt pe antibiotic. Ma simt groaznic, imi simt capul umflat si parca aud din butoi. In conditiile astea, abia astept sa nasc o data sa nu mai aud ca nu pot lua nimic pt. raceala.

nafi - intreaba la farmacie de fiolele alea, poate sunt sub alta denumire pe-aici.

mamma bis - o fetita si 36s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Ciao!!

Si eu pe-aici ... cand ma bucuram ca am scapat, iata ca raceala revine. La mine. Iar muci, iar tuse si otita. A treia oara pe anul asta . Deci sunt pe antibiotic. Ma simt groaznic, imi simt capul umflat si parca aud din butoi. In conditiile astea, abia astept sa nasc o data sa nu mai aud ca nu pot lua nimic pt. raceala.

nafi - intreaba la farmacie de fiolele alea, poate sunt sub alta denumire pe-aici.

Imi pare rau ca esti iar racita. incearca sa iei ceva si ptr imunitate.

Am fost la farmacie deja si am dat peste o tuta care habar n-avea ce e vitamina b2. ma gandeam ca se studiaza la facultate dar asta probabil a trecut prin scoala ca gasca prin apa. am mai cautat eu pe net si am vazut ca se numeste si altfel dar problema ca nu prea gasesti in farmacii si fara reteta nu-ti dau astia nimic.

mamma bis - o fetita si 36s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele!!!

Va las ,eu deja am savurat o cana sanatoasa!O am pe Giulia cu febra si am dormit din parti.
Ieri am avut o zi vai de capul meu!!!Mi-a plans Giulia vreo 3 ore si numai in brate a stat.Nu a mancat nimic pana la 4 si dupa amiaza a inceput si febra.Si abia ce fusesem la pediatra si totul era bine.Nici nu stiu ce sa mai zic si cu pediatra asta a Giuliei.

poate se hotaraste si fiica-mea sa mai adoarma ca momentan joaca fotbal in salon,macar e bine dispusa desi are putina febra!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 24+
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele
GEORGYULI multumim de cafeasi DENIS azi sa trezit la7,el deobicei se trezeste pe la8_8.30 dar a facut sotul galagie cand a plecat si l_a trezit.acuma sta cuminte si se uita la toy story 3.fetele de CRACIUN plecam la LONDRA la cumetriiabia astept.plecam pe 20 si ne intoarcem pe 30 ca sa facem revelionul cu restul neamurilor.abia astept sa fac shophing.
ALE am vazut un brunet cu ocji albastri super frumos.vad ca ii place la pc....si DENIS cand ma vede ca fac ceva la pc repede vine si el si tasteaza de rupe butoanele in doua
ABRAMBURIKA imi pare tare rau ca esti bolnava....hai ca mai ai putin si acusi nasti..insanatosire grabnica
NAFI sa dea DUMNEZEU sa se faca bine prietenul tau
YOANAGA ce frumoase sunteti amnadoua si ce bine arata pestele ala
CRIS85 ce ai facut la examene?totul bine?
DAVIDUCA ce ghinion ...cum te descurci cu DAVIDE ?
VA LAS CA SA PLICTISIT STRUNFUM PUP

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata,

NINGEEEEE!!!!

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(13 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PETRO of imi pare rau ca ai racit din nou. E ciudat sa faci atatea otite. Un adult le face extrem de rar......tu esti predispusa la asa ceva?? Ce naspa mai.Insanatosire grabnica.

Revin..

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(13 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput