Mamici si Gravidute Italia ***(86)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

multu de cafea :)
Georgy-saraca de tine..ce momente...oare ce te faci dupa ce nasti?
cine stie in ce faza e de se poarta asa,doar e mereu cu tine
nu merge la gradi ca atunci e de inteles comportamentul
tu ce faci o sa ai ajutor pe cind nasti?
v-ati gindit la nume?
ce frumoase poze ai pus,cam putine cei drept
imi place cum curiozeaza gogosica la burtica ta
pune mai multe poze
Nafi-bine ai revenit!
imi pare rau de prietenul tau
azi am drum la farmacie si o sa intreb de fiole daca sint si daca se dau cu retete sau fara
Monica-mi-am amintit de Denis cu calutul lui
daca bine imi amintesc sotul tau lucreaza intr-o herghelie si pasiunea lui sint caii pai secondo te nu e pasione mostenita?
Alina(D)-cum te descurci singura cu Daviducu?
Alexandra-stai linistita in privinta socarei,nu-ti mai bate capul ca nu merita
Dana-wow ninge,ce frumos trebuie sa fie
anul asta tre' sa mrgem un pic la zapada ca mi-e asa de dor.....daca va spun de citi ani n-am vazut zapada nu ma credeti.....
Abramburika-multa sanatate iti doresc
sa-ti revii in forte sa fii pregatita pt nastere si sa nu mai ai probleme de sanatate
vai ce putin mai ai mai iau emotiile pe mine deja...nu stiu tu cum te simti dar cind iti vad semnatura.....ce repede a trecut

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Kemsy-continui cu tine ca sa-ti explic la poze si sa las reteta
am pus folie de aluminiu,am asezat pestii si i-am condimentat apoi am taiat ardei,ceapa si rosii cilliegino,felii de lamaie,am pus deasupra ulei si un pahar apa sau vin alb si patrunjel verde si il lasi la cuptor pina se rumeneste putin,depinde cum va place,mai crocant sau nu
a iesit asa de bun dar am uitat sa fac poze,Giulia a mincat 2 pesti singura
maninca f bine peste
cu pozeele-deschizi picasa-ul
alegi poza care vrei s-o corectezi
apoi in stinga sus ai optiunile correz di baze,correzione si effeti
dai pe effeti alegi sfocatura diffusa apoi dai aplica
apoi dai torna a libreria iar unde e denumirea cartelei unde e poza care ai corectat-o linga condividi este un patartel albastru cu o lista (daca tii sageata acolo iti scrie salva foto modificate su disco) dai click pe patratelul albastru si ramin pozele salvate modificate,daca nu dai in chenarul albastru le vezi modificate numai daca deschizi picasa iar unde ai pozele in cartele ramin la fel
incearca ca nu e greu deloc

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Am citit ce ati scris fetelor si exact asa ma gandeam si eu ca daca il trimit pe Alessio oricum aduce acasa bolile......dar pe urma ma gandeam ca poate Alessio e mai "puternic" decat Mattia si poate nu va lua chiar toate racelile pe care le-ar lua Mattia....offff ce bataie de cap....Si pe urma da, asa pana s-ar naste bb 3 poate ei s-ar mai inzdraveni.....deci...cred ca incerc luni sa-i duc pe amandoi.....

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(13 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Dana-sapt asta nu i-ai dus deloc?
sau numai pe Alessio?
tineam minte ca Mattia era cu febra si l-ati tinut acasa dar nu mai retin daca toata sapt l-ai tinut acasa
of of ca nu mai stii cum sa te imparti
e departe gradi de tine?
te-am mai intrebat,cred ca n-ai vazut
mergi pe jos sau trebuie sa iei masina?
ca usor nu-ti e mai ales daca unul ramine acasa..apoi pregateste-i pe amindoi de iesire,apoi iar la amiaz si tot asa
sanatate sa se faca bine sa poti sa-i duci linistita la gradi
a mea s-a obisnuit atit de bine ca nici nu-mi imaginam
atitea povesteste de la gradi,ride ca are un amichetto Carlo(baiatul cu baci) si eu o intreb daca ea nu-i da baci lui? si ea: no mamma io sono femmina io no,solo lui

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

CIAO!
IOANA, astea toate le pui la cuptor, adica si rosiile, ardeii, tot odata? Si cam cat le lasi, pe putin? Hai mai, ca am si eu pastrav, ca Bogdan merge mereu la pescuti si sa il mai gatesc si eu diferit. in asteptarea raspunsului.

Mai terminati cu zapada, ca va bat. Abia astept sa vad si eu zapada....dar asta acasa. Ioana, si Bogdan avea, inainte sa ma cunoasca, vreo 5 ani de cand nu vazuse zapada, si cand venea acasa iarna, statea doar in geam sa vada cum ninge...eu eram neinteresanta.

Chiar Cris, mai scrie-ne ce ai facut la examene, mai ai?

Nafi, sa dea Domnul sa fie totul bine. Si noi am cautat la un moment dat ceva medicament care se gasea doar aici si se dadea doar pe reteta Am intrebat la npe mii de farmacii. Noroc ca aici la noi, la una dintre farmacii ne cunosteau, si asa ne-au facut rost si ne-au auds. La restul imi spuneau ca nici nu au auzit de medicament, iar la una am vazut ca au...dar nu a vrut sa imi dea fara reteta.

fetelor...eu ma tot uita la poze si tot uit sa cometez, dar imi fac eu timp si recuperez

Ali (D) cum mai esti cu piciorul, cum te descurci?

Va las, aici e urat si ploua, asa ca avem zi de stat in casa.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Alexandra-ai vazut poza?
exact asa i-am pus in cuptor,am incalzit deja cuptorul pina am pregatit pestii si am aranjat tava
crede-ma ca n-am facut caz cit i-am lasat in cuptor,te uiti tu cum se rumenesc,iti dai seama cind sint gata,sa zic in jur de o ora,poate nici atit...
data ce vine va spun mai precis ca aveam si invitati si fomisti ca n-am mai facut caz de timp si nici poze
am uitat sa va spun ca am pus si morcovi feliati

Vivi e lascia vivere!
edit:-tai legumele si le asezi in tava
condimentezi pestii si ii asezi in tava,pui feliutele de lamai deasupra pestelui,pui patrunjel,putin ulei asa pe deasupra,un pahar de vin si gata,se face repede si e tare bun
fa-i o surpriza la Bogdan pe deseara daca tot ai pastrav pescuit de el
am mai pus o poza cu tava

Mergi la inceput

da, vazusem poza. Am priceput acum. Mersi

Mergi la inceput

priceput si edit-ul

Mergi la inceput

Dana-ce nostalgie mi-ai facut cu zapada
mi-a zis si mama ca a nins la noi in oras.....
fetelor la voi pe unde ninge puneti cind faceti poze cu zapada please sa ne mai treaca dorul
noi avem marea aproape da lipsesc altele....
o zi buna va doresc fetelor

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

priceput si edit-ul

no bine atunci astept sa-mi spui cum ti-a iesit reteta :))))

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput