Mamici si Gravidute Italia ***(86)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

dana, monica , ioana - merci .

Nu stiu nici eu ce-i cu otitele astea asa dese, nu-mi aduc aminte de mica sa fi suferit de otita (mama zice ca nu), mare, nici atat. E o durere nasoala rau, imi simt capul umflat, aud aiurea si tot asa. Unde mai pui ca am si nasul infundat, deci toate gaurile astupate ... hahhahaaaaa. E drept ca am imunitatea scazuta de la sarcina, S. cu gradinita si colectivitatea ei imi aduce acasa tot ce e posibil, deci noi doua suntem cele mai afectate. O sa treaca ea si perioada asta, nu? Numai ca ma oboseste si mai tare starea asta proasta, sarcina pe final ... sunt terminata.

Daaaa, ningeeee!!! Silvia era in extaz dimineata, cand vedea cum ninge. Mami, facem mingi de zapada si le aruncam, facem si om de zapada si mergem cu saniuta!!! Si au anuntat zapada pana marti, cica.

Eu am morcovul adanc infipt cu nasterea ... de aia nu ma bucur pe deplin de zapada. Ca de altfel, imi place si mie!! Pun poze imediat.

mamma bis - o fetita si 36s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Gata pozele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Abramburika- multumesc din suflet
asa m-am pus sa ma uit cu drag la ele si zimbeam privind pozele
mi-am zis in sinea mea,uite un gest placut si simplu dar cu f mare efect
pt mine ca n-am vazut zapada atita timp parca as intra intr-un basm,pt altii poate parea una stupidaggine
tare rapida ai fost cu pozele,ce se mai delecteaza S cu revistele
a mea una doua le scrie
ce figura mai e a mea ...mesteca un pic guma,citeodata ii mai dau guma cu gust de fructe si s-a invatat ca o mesteca un pic apoi o arunca...numai ca pina sa ajunga la cos mi-o intinde pe piciorele mesei si apoi imi zice guarda che disegno
imi da de lucru si a mea,apoi ii explic eu ca nu se face etc...da mai face ca ea se distreaza
voua ce va combina copilasii? ce poznai fac?

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

gata am adormit un gogosel poznas.e o mare figura baiatul asta al meu e asa de hot....ii spun "DENIS,mami nu ai voie sa umbli la cosul de gunoi",el se face ca scapa o jucarie exact langa cos si se apleaca sa o ia cu o mana e dupa jucarie cu o mana in cos.daca il cert el se face ca plange si vine si ma ia in brate si ma pupaceste...cand il vad cat de mare si istet sa facut imi vine sa plang cate o data
vazut pozici cu zapada(eu am vazut si anul trecut ca am fost de craciun acasa)si pe SILVIA care citeste de zor.si DENIS e fan reviste atat le mai rasfoieste si mai nou se face ca citeste(se apropie asa cu fata de revista si spune el ceva in limba lui incet )
YOANAGA multumim de reteta
va las ca sa ma aprofit sa afac si eu ceva prin casa ca e ca la nebuni la mine jucarii peste tot

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009

Mergi la inceput

ioana - . Asa e, pt. unii par gesturi marunte, dar pe unii ii emotioneaza. Noi am avut zapada anul trecut in vreo 3 reprize. Aici nu e asa neobisnuit. E drept ca anul asta a luat-o prea devreme, din noiembrie. E frig rau!

Nuuu, S. nu rupe/mazgaleste revistele sau cartile. Insa aia e o brosura preferata, despre alaptat . Ma pregatesc teoretic, iar ea "citeste" cu drag imaginile de-acolo ... "deci, bb mic papa laptic de la tzatzica, deci, bb mic face nani pe numarul (umarul) lu tati lui, deci, bb mic face baita cu tati..."

monica - si pe mine ma mai apuca nostalgiile cand ma uit la ea si o vad ce face, ce spune, cat e de mare ... am zis ca-s mai sensibila eu de la sarcina .

kemsy - am vrut sa-ti spun, vazandu-ti pozele, ca arati tare bine, esti o mamica tare sexy!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!
S-a gasit vitamina b2. era o cunostinta la belgrad si a gasit acolo.

Va pupic. pe curand!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

YOANA scz nu am vazut cand m-ai intrebat de gradi. Deci gradi e la 10 min de mine.Deci merg cu masina. Saptamana asta nu am dus pe niciunul la gradi. Mattia intocmai ptr ca avea febra si diaree.Iar Alessio cum facuse otita ii dadeam antibiotic si el de la orisice antibiotic face diaree. Deci efectiv face apa.Si deci nu am putut sa-l trimit cu diareea asta.

PARTEA BUNA din raceala lui Alessio e ca de la diaree a inceput sa faca kk la olita!!! Pana acum nu a acceptat deloc olita si vroia sa faca numai in pampers.Acum s-a iritat putin de la pampers si plangea asa tare ca avea buba.Si i.am explicat ca daca ar face kk la olita nu ar mai avea buba.Si azi asa, maine asa si a descoperit intr-adevar ca olita nu e "omul negru" si de atunci face kk la olita.

PARTEA REA din raceala lui Mattia e ca atunci cand a avut febra aia de 40 ° l-am tinut zilele alea sa doarma cu mine in pat.Ptr a-l controla de febra, daca respira..e.tc.....si acum nu mai vrea sa doarma in patutul lui si nici in camera lui. Cum intru in camera lui plange de zici ca-l tai de viu.Cum intru in camera se linisteste pe loc. Alaltaieri seara am facut avanti e indietro intre cam lui si cam mea de am dormit toata noaptea doar 45 min.Drept urmare ieri m-am simtit foarte rau. Azi noapte am adus patul lui in camera mea si asa a dormit mai bine.A acceptat cu greu patutul lui...dar trebuie sa insist deoarece nu-mi pot permite ca el sa se dezobisnuiasca de patut mai ales cand voi fi singura acasa. Alaltaieri adormise intr-un final si numai bine se trezise Alessio.Fiind singura acasa am fugit la el dar imediat Mattia a inceput sa planga si m-am intors la Mattia dar intre timp el se daduse jos din pat...eu nu am stiut...si i-am tras o usa in cap de a plans saracu'!!! Ah....un infern a fost noaptea de acum 2 nopti....

Trimit si revin...

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(13 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

YOANA in ce oras esti tu?? De cand nu ai mai vazut zapada? super faza cu solo lui da i baci!

PETRO sanatate multa iti doresc. Ai morcovul cu zapada ptr trafic? Sa stii ca baietii vin mai repede ca fetitele, deci sper sa treaca repede.Iar despre nastere ai sa vezi ca nici nu-ti dai seama si deja ai bbul in brate.Eu pe Mattia l-am nascut intr-o ora....oare pe asta mai apuc sa ajung la spital??

YOANA am facut si eu poze dar nu e multa zapada si nu stiu sa descarc.Sunt cam buba la capitolul asta.Tre' sa-l trag pe Alin de maneca sa ma invete.Si daca te consoleaza, acum ploua.

Ce nazbatii mai fac copiii nostri??? Acum 2 zile, nu stiu cum a facut Alessio ca mi-a "furat" baratolo de faina de porumb si si-a umplut olita cu faina.Covorul din sufragerie era tapetat cu faina.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(13 luni).......si in martie barza ne va vizita.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

dana - de trafic am morcovul. Deja e problema la o ora de varf, centro Milano, cu zapada si mai si ar fi. De aia spun ca nu ma bucur pe deplin de zapada.

De nastere ... cumva si candva tre' sa iasa el bb . Da, am auzit ca a doua nastere ar fi mai usoara si mai rapida. De aia mi-e frica sa nu il pierd pe drum ... hahahhaaa. LA S. am avut timp 12 ore de travaliu sa ajung la spital . Oricum, nu nasterea ma sperie, nici la S. nu a fost ceva traumatizant, ci mult ca durata.

Nazbatii??? Acu' o vad ca pe o nazbatie, da' atunci, pe moment ... si nu e departe, luni s-a intamplat ... am fost sa imi fac analizele de sange. Tati si S. au ramas in parcare, la masina. Cand e stationata masina Silviei ii place sa stea la volan, sa butoneze muzica. Iar tati ba fumeaza o tigara (afara, desigur), ba pe langa ea. Mda, stiu, inconstienta, se mai intampla ... Desi stie si pana acum nu a apasat pe alte butoane decat cele de la volum, trebuia sa fie si o prima data (desi as fi vrut sa nu am astfel de emotii). Asa ... si-a dat muzica aproape la maxim si s-a inchis in masina ... Tati de afara incerca sa o convinga sa apese iar sa deschida masina, ea nu auzea din cauza muzicii (pt. ca in alte conditii s-ar fi inteles cu ea). Pana a realizat ea ca tati nu mai poate sa intre in masina, sa deschida masina era totul ok. Cand insa a realizat gravitatea problemei, pune-te pe plans. Un plans isteric si disperat. Te cred, saracuta! Deja se stransese lume ca la circ in jurul masinii, tati disperat, se cautau solutii. Eram si in alt oras, posibilitatea ca sa merg acasa sa iau cheia de rezerva ar fi prelungit cu mult agonia. Dar ne gandeam si la asta, se oferise un nene sa ma duca el cu masina acasa. Eu nu am asistat efectiv la scena (eram inauntru la intepat, comunicam doar prin tel. cu sotul). Pana la urma a fost cu happy-end, ca sa nu o mai lungesc ... tati a convins-o pe S. sa treaca in spate, unde se intelegeau mai bine, a tras de manerul usii si s-a deschis masina. Cand am iesit eu de la analize, deja se linistise, dar se vedea ca era speriata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,gagici!

Zic si eu ca Ioana,mi-e dor de zapada!!!M-as plictisi sa traiesc intr-o tara cu un singur anotimp..prin urmare,m-am uitat la poze,inainte sa va scriu.
Brambu,imaginile tale imi amintesc de locul unde stateam noi..
Ioana,o sa-ti arat si eu cum ninge in Ardeal,dar mai la valeDeocamdata,la noi e doar frig.

L-am vazut si pe bebe Alessa,cum sta el in picioruse si ce dulce e!

Asadar,vi se pare ca mica mea seamana tot in partea sotului..hmmmm.Eu inca mai caut cate ceva de la mine pe chipul ei

Si Craciunita e scumpa tare,dar si mamica ei cea tanara si ferice!

Referitor la freza lui Anais,a desavarsit ieri coafeza ceea ce am inceput eu anevoios..noroc ca am avut laptopul la mine,ca de nu,se tavalea pe jos!
Pun poze saptamana viitoare,ca planuim 2 zile la Bucuresti cu ea,trebuie s-o inregistram pe Maeva la ambasada.

Kemsy,sotul meu va avea un loc de munca,sigur,altfel nu am pleca in necunoscut cu 2 copii.

Stiu ca va scriu mai rar,dar cred ca nu trece zi sa nu ma intreb ce mai ziceti,cum spunea cineva,sunteti toate extraordinare in felul vostru si a fost o placere sa va cunosc!

Azi sunt cu Maeva acasa,Anais e la mama,ba stam toate,ba impartim copiii,altfel nu reusim.Mai ales cu schimbarea asta de vreme,cea mica sufera foarte mult.Aseara a urlat de-mi venea sa-mi tai venele..In fine.

Va doresc un sfarsit de sapatamana minunat!

Mergi la inceput