Mamici si Gravidute Italia ***(86)***
Raspunsuri - Pagina 16
georgyiuly spune:
Sa va salut si eu fetelor cum se cuvine ca azi dimineata eram putin obosita!
Abramburico sanatate multa si sa-ti treaca repede raceala.Ce bine ca ai fata mare si intelege ce inseamna venirea fratiorului!Informata din reviste de specialitate
!Eu asa am o groaza ca Giulia e mica si foarte geloasa si cateodata si agresiva cu cei mici.
Danangie tocmai vroiam sa ma vait ce greu va fi cu Giulia mica dar al tau e si mai mic,asa ca te inteleg!Si eu m-am luptat mult pentru programul Giuliei de somn...dar din pacate sunt momente in care se simt rau si se alege praful de "planurile"noastre.
Daviduca...multa sanatate si tie si sa iti treaca repede piciorul!
Monica mereu ma minunez cat de precoce e baietelul tau.A mea spune doar cuvintele de "baza" si e mai mare!In rest in limba ei imi face capul toaca...pacat ca nu inteleg nimic!Felicitari pentru cuvinte!
Alexandra...ori intentionati sa va intoarceti in tara,la soacra?
Sau nu am inteles eu bine(ca nu prea am recuperat nimic din urma?
Fetelor ceva sugestii pentru nume de baietei...ca mienu-mi place nimic!Ma pregatisem pentru fata,dar iar a avut noroc sotul meu!
maduc sa controlez mandra de febra,ca eu sunt mama obsedata si la fiecare 5 minute ii bag termometru in ureche
!Frica e mare de cand cu convulsiile!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009) si
24+
Giulia!
georgyiuly spune:
Gata...am controlat mandra care sforaie ca are nasul infundat!
Ioana...tare Giulia cu pupatul,are si dreptate,nu?
Giulia mea e la faza in care pupa toti copiisi daca nu stau la pupacit le scapa cate una!
Nebunii:-daca cumva uit sa inchid usa la baie cu cheia...o gasesc la wc pe care il curata cu peria,ori de spala pe maini si pe fata---e fascinata de apa
!Si de curatenie
!
-am gasit-o catarata in varful scarii cand varuia sotul meu si foarte fericita ne striga sa ne arate cat de sus sta ea!Am inlemnit!
-nu exista cuvantul "nu" la ea,face exact ce nu are voie si ma si atentioneaza ca urmeaza sa faca ceva prostii!
Si multe altele..le mai spun pe parcurs!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009) si
24+
Giulia!
abramburika spune:
georgy - da, am noroc de S. intelegatoare.
Nume ... hhmmm, pai fa si tu o lista cu ce v-ar placea ... romanesti, italiene?? Unul, doua nume? Si eu eram in dilema pt. ca vroiam un nume romanesc, dar sa fie cat de cat compatibil cu italiana. Pe lista noastra erau Eduard, Gabriel, Robert ... si ne-am oprit la Gabriel, pe care insa ne gandim sa-l italianizam, Gabriele.
mamma bis - o fetita si
36s de 
la mare sau pe drumuri de munte ...
georgyiuly spune:
Abramburica...nume romanesc care sa mearga si aici as vrea si eu dar nu gasesc nici unul!
Mi s-a trezit mandruta...va pup!!!!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009) si
24+
Giulia!
Berarpiri spune:
Ciao,fetelor!
Am mai scris un mes,si inainte sa-l trimit mi-a oprit Giorgio calc.
.Smecher mai ii !!!
Ce fain de cele care au posibilitatea sa vada zapada!!!Nici eu n-am mai vazut de f. multi ani zapada ca si in tara.Anul trecut a nins si aici,dar nici vorba sa se prinda
,e drept ca aici ninge fff. rar.Poate am noroc sapt. viitoare,sa ninga in tara,sper...
alexandra-las-o,da-i pace la soacra ta,ca sunt unele care din lipsa de ocupatie creeaza discutii,si multe altele.
Fain ca o sa fiti de Rev' in tara!
elisa-ma bucur ca s-a gasit pana la urma medicamentul!
petro-multa,multa sanatate!
Pai daca ai de gand sa alaptezi,nici dupa ce nasti n-o sa poti lua medicamente (sper ca n-o sa ai nevoie),doar paracetamol...
Asa e,la a doua nastere merge totul mai repede,dar daca mergi la spital de cand ai contractiile intense,nu te stresa,ca o sa ajungi fara probleme,ideea e sa nu stai prea mult acasa,cu dureri.
trimit,pana nu opreste iar Giorgio calc...
cris85 spune:
Berapiri si Monica multumesc ptr intrebare
a mers bine testul si fara sa invat
am iesit cu 24, dar nici nu pretindeam mai mult
Abramburikasi eu am intrebat de negozi ptr bb, multumesc ptr raspuns. De z am auzit insa de celalalt Kiabi nu. tu de unde esti ca nu-mi aduc aminte
ioana cu soacra s-au mai schimbat lucruriile in astia 2 ani ce au trecut, de animalele ei are grija ea, cat despre scosul afara de cand nu o mai ajut ii duce doar o data pe saptamana. In rest curata dupa ei ca nu are de ales. Tot cainii aia si pisicile alea le are 
Eu m-am intors abia acum acasa, obosita tare si cu o gramada de lucruri de facut prin casa, insa imi conged o ora de stat in pat
Am prenotat iar vizita la reumatolog ptr problema cu articulatiile insa abia de pe 3 dec e disponibil
--------------------------------------------
Cristina, mama
lui Giulia ( 21.09.2007)..si
20+ 
Berarpiri spune:
stefania-ai reusit sa-i faci analizele la Stefy?
georgiana-multa sanatate giuliei!sa treaca repede febra!
Cu numele n-am idee,am avut noroc ca a ales sotiorul numele la Giorgio,ca pe mine nu ma convingea nici unul...pt. fetita il aveam deja pregatit
...
Te cred ca ii controlezi temperatura des,mai ales ca a avut convulsii...
monica-tare smecheri sunt baieteii!Cred ca iti vine sa-l mananci tot cand il vezi...
ioana-stie ea ce stie...de pe acum ii pune la respect pe baietei,las' ca asa si trebuie.
Multumim pt. reteta!Cu prima ocazie fac si eu.
raluca-cred ca iti vine o ciuda cand o vezi asa de mica,si nu poti s-o ajuti cu nimic...din cauza refluxului plangea asa de tare?Anais cum e acum?Mai are reflux?
Dupa ce o sa va mutati cum o sa te descurci?Te ajuta soacra?Ai de gand s-o duci pe Anais la gradinita?
Berarpiri spune:
cris85-ma bucur ca a fost bine la test!
Reusesti sa te odihnesti?Te lasa Giulia?
Maine am o zi f. incarcata,fac bagajele,mancare,baie la copii...nu stiu daca o sa-mi ajunga timpul...
Oricum va salut acum,si sper sa mearga netul la ai mei,va mai scriu din tara.

pe toateee!!!
kemsy spune:
Salutare fetelor!
Ningeee!Ma gandeam sa fac poze, sa va arat, dar uite ca mi-a luat-o inainte brambu 
Mie pana acum mi-a placut zapada, dar acum imi dau seama ca sunt prizoniera in casa daca ninge, nu ies cu masina ca imi e frica 
andreea, spor la treburi si drum bun. Sa te odihnesti si sa iti incarci bateriile acasa!
monica, ce smecher e Denis
Cunosc, si al meu face la fel, se face ca scapa ceva si se duce unde vrea el. Daca il cearta sotz sau se face ca plange, daca il cert eu...Loris tot la mine vine, cu "simulare" de plans
, ca sa il iert
. Mare hotoman e
Mai nou ii place muzica populara, ridica mana in sus, ca si cum ar pocni din degete, chiuie si danseaza 
yoana, ms pt reteta si explicatii. Ce dulce e Giulia...Asa deci, se lasa greu
. 
abramburika, multa sanatate. Ce spaima cu masina si S. Bine ca s-a terminat totul bine. Nu mai fi cu morcovelul, incearca sa vezi numai partea buna: vin sarbatorile, mergi la prima serbare a lui S., Mosul iti aduce cel mai frumos cadou
. Si multumesc pentru complimente.
Te pup.
cris, ai mai scapat de un examen. De acum intri in vacanta?Aia scolara
?kiabi are si online posibilitatea sa comanzi.
Nafi, ma bucur ca ati gasit fiolele. Cum s-a adaptat veveritzul la noua casa?Voi, ati mai avut peripetii?
Stefania, unde esti?
Eu iar am intrat in priza, unde sa petrecem Craciunul...Acasa m-am saturat sa stau, sau sa fiu gazda
. Poate mergem la terme, pe undeva....macar 2 zile.
Va pup!
Giani 
Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)
monica2008 spune:
seara fetele...astazi sunt activa rau![]()
KEMSY si DENIS e fan muzica populara danseaza si se face ca pocneste degetele si mai nou in timp ce danseaza spune si "hopa hopa"
.dansatori se fac baieti nostri.aha si ieri am pus melodi aluio SAKIRA loca si la refren facea si el "oca oca"(adica loca
)
BERARPIRI spor la facut bagaje maine si sa te odihnesti acasa si sa te distrezi
.cred ca zapada ai so vezi acasa ca a spus mami meu ca zi a nins
CRIS85 bine ca a fost ok cu examenul
GEORGIULY cum e GIULIA,a mai facut febra?stai linistita ca o sa fie geloasa la inceput ,dar dupa se invata si sa vezi ce o sa se mai iubeasca.ai sa ai ajutor cand nasti ?vine mami tau la tine sau altcineva ?
RALUK
esti o dulce.sa dea DUMNEZEU sa va mearga super bine in FRANTA
PUP NOAPTE BUNA IUBITELE
PS pup si fetele care nu au mai intrat
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009