Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Michelle moaaaaaama dar ce masaj lung...ce baietel cuminte ai tu acolo de te lasa sa scrii atata!!! Sa stii ca am noroc ca e cafea virtuala..bine..eu as da si in realitate, dar la un moment dat tot as face o cheta la voi!

Sensibila, ai inteles foarte bine..suntem campioni la dinti...sau avem concureta? De asta nu mai pot nici eu sa stau mult pe forum..e marait si mai mult catzarat la mine in brate

Pt ca vreau sa revina fetele vechi, si sa ne simtim bine impreuna, subscriu la orice decizie: sa schimbam parola, safecem grup nou, sa facem tumbe..doar sa vedem veselie si buna dispozitie din nou!

Blukidoo sper sa nu fie ceva grav la piciorus,dar totusi nu este de neglijat problema!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

dragele mele, haideti sa mai si zambim (parca au mai fost postate dar le mai pun o data):

Raspunsuri date de copii din clasa a doua la urmatoarele intrebari:

De ce a facut Dumnezeu mame?
1). Ea e singura care stie unde e banda de lipit.
2). Mai mult ca sa curete casa.
3). Sa ne ajute pe noi cind ne nastem.

De ce Dumnezeu te-a dat pe tine mamei tale si nu la altei mame?
1). Pentru ca noi sintem neamuri....
2). Dumnezeu a stiut ca ea ma iubeste mai mult decat mamele altor oameni.

Ce fel de fetita a fost mama ta?
1). Mama mea a fost totdeauna mama mea si nimic altceva.
2). Nu stiu, ca nu am fost pe vremea aia, dar cred ca a fost mare sefa.
3). Altii imi spun ca ea era buna candva.

Ce a trebuit sa stie mama ta despre tatal tau inainte ca ea sa se casatoreasca cu el?
1). Numele lui de familie.
2). Ea a trebuit sa stie trecutul lui.. Daca a fost un escroc? Daca se
imbata cu bere?
3). Daca face cel putin $800 pe an, daca el a spus ’nu’ la droguri si ’da’ la treburile casei?

De ce mama ta s-a casatorit cu tatal tau?
1). Tatal meu face cele mai bune macaroane din lume. Si mama mea mananca mult.
2). Ea a devenit foarte batrana si nu mai
putea sa faca nimic fara el.
3). Bunica mea mi-a spus ca mama mea nu a avut sapca gindirii pe cap cand s-a maritat cu tata.

Cine-i boss la voi in casa?
1). Mama mea nu vrea sa fie boasa, dar ea trebuie sa fie pentru ca tatal meu e pampalau.
2). Mama e. Poti sa-ti dai seama dupa cum face inspectia camerei mele. Ea vede orice sub pat.
3). Eu cred ca mama e, numai pentru ca ea are mai multe de facut decat tatal meu.

Care-i diferenta dintre mama si tata?
1). Mama lucreaza la lucru si lucreaza acasa, iar tata lucreaza numai la lucru.
2). Mama stie cum sa vorbeasca cu profesorii fara ca sa-i sperie.
3). Tatii sint inalti si puternici, dar mama are puterea reala, pentru ca
ea este cea pe care o intrebi cind vrei sa perteci o noapte acasa la prieteni...
4). Mama are magie, ea te face sa te simti bine fara doctor.

Ce face mama ta in timpul liber?
1). Mamele nu au timp liber.
2). O auzi pe ea zicand ca plateste facturi toata ziua.

Ce ar trebui sa schimbe mama ta, ca sa fie perfecta?
1). In interior ea e déjà perfecta. Pe dinafara cred ca ar trebui o operatie de frumusete.
2). Dieta.

Daca ai putea sa schimbi ceva la mama ta, ce ar fi?

1). Ea ma obliga tot timpul sa imi tin camera curata. As sterge asta din ea.
2). As face-o mai desteapta. Atunci ea ar sti ca sora mea e cea care a facut prostii, si nu eu.
3). Eu as dori ca ea sa scape de ochii invizibili de la spatele capului.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf

Buna dimineata!!!!
In primul rand
La multe lunite Sara de Happyjoy!!!!
In al doilea rand, am crezut ca mor de ras cand am vazut ca Ioanact a deschis capitol nou!!! Nu va suparati pe mine, dar chiar e amuzant... Sigur o sa scrie acuma multe fete... Eu o sa incerc totusi, sper din tot sufletul sa nu ma lasati sa vb singura...

Andra ce bunatati mai papa Ianisu?
Gaby ai mai gasit ceva papucei frumosi? Ce mai face Joy?
Rammy a mai descoperit Briana ceva praf pe sub dulapuri?
Carmen K ia zi tu daca mananca mai bine mititica ta...
Oana gata, s-a insanatosit Ericutu,nu? Nu ne-ai mai zis de sotul tau, cum i-au mai iesit ultimele investigatii?
Irinabobe sa-i treaca repede raceala lui Rares
sanzi de care pufuleti ii dai Marei?
Greenfrog Petru ce nazbatii mai face? Nu ai facut scandal la casa la Ikea?
Stefimic tu chiar nu ai mai intrat de mult... dar speram ca sunteti ok
Jeni cred ca de-acuma ti-a trecut durerea de la tzitzi. Te inteleg, abia am trecut si eu prin asta, dar cred ca la mine a fost mult mai simplu, productia era oricum scazuta, tinzand spre zero. Ziceai tu ceva de o intalnire de afaceri, ca poate pleci o fuga la Viena?
Oanka de la tine ma astept oricand sa intri sa ne spui ca Maria mica merge singura fara sustinere, sa stii....
child am uitat sa iti spun ca mi-au placut si pozele si filmuletele cu Albert
freedelia faine bre pozele, si auzi la ea, smechera, cum baga copilasii la vorbit cu politistii... Bine ca iti merge,nu?
[ b] Ate a terminat Theo curatenia de toamna? Multe frunze a mai avut de strans saracul
bluekidoo eu cred ca o sa revina de la sine piciorusul, mai ales daca faceti exercitii cu micuta Tanya
Ioanaa28 stiu ca tu ai zis ca nu mai scrii o perioada, dar mie mi-e dor de tine... Tare imi esti draga, sa stii.. Hai, mai zi-ne cat e de cumine Ovidelu si daca vrei sa iti trimitem un facalet in plus pentru socrela...
Rebiana de cand nu ai mai intrat cred ca i-a iesit dintisorul Marei,nu? Cum merg cursurile la faculta?
Ella ia mai baga si tu niste retete de bunataturi ce haleste domnu Geo, ca te lenevisi... Cum merge proiectul CASA?
Ami voi ce mai faceti?
Cori cum ii place Petalei toamna?
Asteropi gata rezultatele la analize? Sper ca totul e ok...
Erina stiu ca ai mai zis, dar repeta te rog titlurile cartilor care ai zis ca ti-au placut... Vreau sa o rog pe mama sa imi trimita ceva de citit, ca tocmai mi-am terminat rezervele (numai ca eu am citit acuma ceva mai pentr copii, TUNELE... ) si mi-ar prinde bine ceva mai.. serios
Sensibila tare simpatica Gia zambareata, cum rade ea cu pofta si aplauda...
nibi_niki la voi cum sunt temperaturile acuma? Ce fac Maria si ciuful ei simpatic?
iliraluca tu cand pleci la Roxana sa faceti shoping amandoua? Un pupic pt Kira
Vladi o fi tot in Franta? Oricum, saraca s-a chinuit si si-a facut adresa de mail special pentru noi... Nu stiu de ce, dar mie mi s-a parut mai mult un mesaj de... adio ultimul ei mesaj. Sper din tot sufletul sa ma fi inselat si sa ne mai scrie...
Atb s-a invatat Nicholas la cresa? Si tu parca mai aveai ceva cursuri,nu?
Ina multumim mult pentru jucarie Am uitat sa iti spun ca mi-au placut pozele cu Robinio pestisorul auriu
Evamika baga si tu un raport scurt, te rugam...
irene cand ne dai si noua reteta succesului in afaceri? Bravo tie ca ai timp sa le faci pe toate. Pupam Diana ochioasa
Cristina multumesc pentru toate informatiile care le aduni tu de pe acolo de la tine. Sigur o sa ii placa lui Magnus noua gradinita
Babyangel sa ne spui pe ce adresa sa trimitem baxu de cafea, fata, ca dai faliment la cata cafea ne dai zilnic Sper sa ii treaca repede si lu Codrin raceala
mihaelagrosan nici tu nu ai mai intrat de mult, asa-i?
Andira tare-s mandre copchilele tale, draga! Tu ce mai faci bun de mancare?
Samaria sper sa ii treaca repede lui Eduard toate bubitele,mititelul, ca tare cred ca l-au mai chinuit toate, si febra...
Lara suceveanca, tu de pe unde esti? Nu mai stiu, tu parca nu ai povestit ca ai fost pe acasa anul asta,nu?
Yaya ai o familie tare frumoasa. Balaceli placute!
Bumbitza cum mai doarme Ilincuta?
Briza cum ai dres-o cu soacra pana la urma?
Roxi zi si mie cum e la gust Kaki aia sau cum se cheama, am vazut si pe aici asa ceva... dar nu stiu daca sa ii iau lu andrei...
Castelana o fi terminat mutatul?
Denisa tu ti-ai mutat floricelele? Pupam Maya eleganta
annya parca ziceai ca si Raducu e racit? Sper sa ii treaca cat mai repede...
selina stiu ca tu ne scrii mai rar, dar eu fac aici strigare ca la carte, da? Asa ca hai si tu...
Lalexandra ai gasit echipament pentru mers in patru labute?
stanucel ceva musafiri azi? Pupam Adelina mamoasa
nafi m-ai distrat cu intentia ta de a te face virgina din nou #61514; Spor la mutari si reparatii
Lindal voi ce mai faceti?
bordeancavio nici tu nu ai mai dat de mult pe la noi, asa-i? Totul ok?
Miria [/b] draga, imi pare rau ca esti ultima, dar asa e lista pe prima pagina Cum ii plac lui Casian retelete lu matale?
Cred ca am ocupat o pagina cu mesajul asta... Bine ca am apucat sa il termin, de cand l-am inceput i-am facut si mancare lu andrei, l-am si hranit, sa si cacacit, acu ma duc sa il schimb, ca imi pica parul din nas....
Meniul pentru astazi:
dimi: para si mar coapte + o lingura de cereale
amiaza: borcanel cu peste
seara: dovleac de placinta copt cu iaurt

O zi minunata sa aveti!

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE [/b]

Multumesc Michelle...asa ca tine am gandit si eu... dar na, daca Ioana merge pe principiu daca voi nu ma vreti eu va vreau.... nu prea am eu ce sa spun...
sa stii ca si eu tot suceveanca is, n-am spus pana acuma? am stat in spatele spitalului judetean, de fapt parintii sunt si acuma acolo, la sanitar cum se spunea inainte.
O zi buna va doresc, noi mergem indata pe la 2 intr-un indoor loc de joaca fain de copii... www.rambazamba.de, cine mai vine cu noi? o sa incerc s-o pun pe Ingrid pentru prima data in baia de mingi, sa vedem daca-i plac.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Desi am spus ca nu voi scrie in acest capitol, o fac totusi pentru a spune ca si eu sunt pro sa schimbam parola, sau sa ne facem alt grup fara persoane nongrata!
Michell

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

si una buna primita de la tata....

ROBOTUL TELEFONIC AL BUNICII

- Buna ziua, în acest moment nu sunt disponibila. Va rog sa lasati un
mesaj dupa sunetul caracteristic: Beeeeeppp! #65533;

- Daca esti unul dintre copiii mei, apasa 1, 2, 3, ... (în functie de
care copil esti) si foloseste urmatoarele optiuni:

- Daca vrei sa-ti tin copiii, apasa 2.

- Daca vrei sa-ti spal hainele si sa ti le calc, apasa 3.

- Daca vrei sa doarma copiii aici, apasa 4.

- Daca vrei sa-ti iau copiii de la scoala, apasa 5.

- Daca vrei sa-ti trimit mâncare acasa, apasa 6.

- Daca vrei sa vii sa manânci aici, apasa 7.

- Daca vrei bani, apasa 8.

- Daca vrei sa vin ca sa-ti fac curat in casa, apasa 9.

- Daca vrei sa ma chemi la cina, sa ma duci la teatru, sau la
restaurant, sa ma inviti la o iesire la plimbare in wek-end, sa ma
inviti în vacanta la mare sau la munte, doar începe sa vorbesti!

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040

dragele mele, haideti sa mai si zambim (parca au mai fost postate dar le mai pun o data):

Raspunsuri date de copii din clasa a doua la urmatoarele intrebari:

De ce a facut Dumnezeu mame?
1). Ea e singura care stie unde e banda de lipit.
2). Mai mult ca sa curete casa.
3). Sa ne ajute pe noi cind ne nastem.

De ce Dumnezeu te-a dat pe tine mamei tale si nu la altei mame?
1). Pentru ca noi sintem neamuri....
2). Dumnezeu a stiut ca ea ma iubeste mai mult decat mamele altor oameni.

Ce fel de fetita a fost mama ta?
1). Mama mea a fost totdeauna mama mea si nimic altceva.
2). Nu stiu, ca nu am fost pe vremea aia, dar cred ca a fost mare sefa.
3). Altii imi spun ca ea era buna candva.

Ce a trebuit sa stie mama ta despre tatal tau inainte ca ea sa se casatoreasca cu el?
1). Numele lui de familie.
2). Ea a trebuit sa stie trecutul lui.. Daca a fost un escroc? Daca se
imbata cu bere?
3). Daca face cel putin $800 pe an, daca el a spus ’nu’ la droguri si ’da’ la treburile casei?

De ce mama ta s-a casatorit cu tatal tau?
1). Tatal meu face cele mai bune macaroane din lume. Si mama mea mananca mult.
2). Ea a devenit foarte batrana si nu mai
putea sa faca nimic fara el.
3). Bunica mea mi-a spus ca mama mea nu a avut sapca gindirii pe cap cand s-a maritat cu tata.

Cine-i boss la voi in casa?
1). Mama mea nu vrea sa fie boasa, dar ea trebuie sa fie pentru ca tatal meu e pampalau.
2). Mama e. Poti sa-ti dai seama dupa cum face inspectia camerei mele. Ea vede orice sub pat.
3). Eu cred ca mama e, numai pentru ca ea are mai multe de facut decat tatal meu.

Care-i diferenta dintre mama si tata?
1). Mama lucreaza la lucru si lucreaza acasa, iar tata lucreaza numai la lucru.
2). Mama stie cum sa vorbeasca cu profesorii fara ca sa-i sperie.
3). Tatii sint inalti si puternici, dar mama are puterea reala, pentru ca
ea este cea pe care o intrebi cind vrei sa perteci o noapte acasa la prieteni...
4). Mama are magie, ea te face sa te simti bine fara doctor.

Ce face mama ta in timpul liber?
1). Mamele nu au timp liber.
2). O auzi pe ea zicand ca plateste facturi toata ziua.

Ce ar trebui sa schimbe mama ta, ca sa fie perfecta?
1). In interior ea e déjà perfecta. Pe dinafara cred ca ar trebui o operatie de frumusete.
2). Dieta.

Daca ai putea sa schimbi ceva la mama ta, ce ar fi?

1). Ea ma obliga tot timpul sa imi tin camera curata. As sterge asta din ea.
2). As face-o mai desteapta. Atunci ea ar sti ca sora mea e cea care a facut prostii, si nu eu.
3). Eu as dori ca ea sa scape de ochii invizibili de la spatele capului.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

genial!!!!

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf
Yaya ai o familie tare frumoasa. Balaceli placute!

Multumim mult!
Si ca sa nu te simti singurica aici la odisee sau acolo, in Beljica, sa-ti spun ca de 3 zile deschide si Alexia gurita si papa binisor la pranz, combinatia castigatoare e dovlecel, cartof dulce, rosie, carne de pui, cu ulei si putin piper. Azi o fac din nou, tot pentru 3 zile, sa vedem daca ii place si azi.
Si parca si seara mai mananca cereale de orez simplu sau cu banane, amestecate cu iaurt. Insa fructele sunt cah rau de tot dimineata, doar la banana deschide gura, dar nu facuta piure, ci data in bucatele mici, cu mana. Preferatii raman pufuletii (aici sunt fara pic de sare), din care mananca intotdeauna cu placere.

Voi cat stati in Belgia?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Ioanact, eu nu am citit din urma sa vad exact ce ai facut si nici nu mai conteaza. Conteaza doar ca majoritatea mamicilor active de aici ti-au spus PAS. Si cred ca ar fi corect din partea ta sa le respecti dorinta. Parerea mea!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Michelle_sf, asa e, momentan stau acasa in stand-by. Am comandat un studiu de piata, un pic de marketing pt produsul pe care vrem sa-l introducem pe piata austriaca si asteptam. Eu cred ca o sa fie bine. Am tot tinut-o in intalniri in ultima perioada. - fata, ce memorie de elefant ai

Yaia , punc ochit, punct lovit!!!

Gaby, Roxana, Denisa, Miria

va pupacesc si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Yaya stam pana la sfarsitul lui ianuarie. Mai este putin Ma bucur ca mananca mai bine Alexia, eu nu am avut probleme cu Andrei din punctul asta de vedere. Doar ca in ultima vreme nu se mai concentreaza la mancare. Atunci vrea sa isi bage picioarele in gura, sa traga de bretele, sa se uite peste tot... si tot tre sa il strig, sa il fac atent...

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput