Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 5
michelle_sf spune:
Cristina chiar nu stiam ca esti din suceava... Pe acolo am stat eu in gazda in timpul liceului... Eee, tot m-am mai umflat oleaca in pene ca mai este cineva de la mine
Jeni multa bafta cu produsul, sper sa aiba succes
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
dayanara spune:
cristina gasisem un kart din ala cu pedale , cu roti de cauciuc foarte ca lumea, totusi ma gandesc ca e prea greu
am gasit o moto cum are el si.i place, doar ca mai mare
http://www.hellobikes.com/tienda-bicicletas-a/194/ficha/Correpasillos-Moto-Winner.html
pe asta i.o iau si cand ii mai trece din energie trecem la pedalat
michelle crede.ma ca am gustat din kaki f putin, nu.mi place, tre sa fie bine copt, altfel e inecacios, silvanei i.am dat 2-3 ori , fara prea mare succes...leo mananca multe kaki, insa
ina tari de tot perlutele :)
denisa pana la urma ce masina ei, pt bebeluna?:)
oana ce-ati facut la medic?:)
miria mi.e dor de tine aici
gaby fata esti tare de tot :))) si fi.ta iti calca pe urme cu buculetele alea
ella a emigrat in mexico!:))
yaia pe cuvant de onoare ca te.am visat azi noapte, era mica, era colega de clasa cu mine, aveai 2 codite, semanai un pic cu alexia, aveai piciorul sau mana in ghips si ma bateai la cap sa.ti scriu ceva pe ghiozdan :))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
michelle_sf spune:
uraaa, mai scrie cineva in afara de mine!!!
Deja ma simteam ca Elodia, zau asa... Eu zic sa punem toate cate un post special, ceva de genul: Asa tare imi place emoticonul asta, ca am asteptat ocazia asta de cand am intrat prima oara pe forum. Multumesc mult pentru oportunitate
POZE
michelle_sf spune:
Am uitat sa precizez ca eu chiar faceam ca ala din emoticon cand eram mica si ma certam cu cineva...
POZE
oanaiacovita spune:
Ziua bunaaa!!!
Eheee, parca asa mai merge.
Parca mi-a venit si mie cheful de scris.
Roxi,Gaby,Denisa&co
Promit sa ma pun la curent cu ce ati scris azi, dar am un pui de om care nu vrea sa doarma si doua lighene de rufe de intins si papa de facut, etc, asa ca va rog motivati-mi absenta.
Macar sa zic si eu:
La multe lunite iepuricilor de:
17: Diana (de irene26)
18: Alessia Stefania (de crissintibun), Sara (de Happyjoy)
Meniu ieri si azi:
- dimineata: banana cu branzica/banana cu papa si suc de portocale
- amiaza: piure de legume/ ficatel cu legume
Pupicei si sper sa mai citesc si celelalte fete din umbra.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Erina spune:
Buna mamaici. Despre initiativa Ioaneict de a face capitol...daca cineva e suparat ca ai o parola (pentru poze) de ce te ambitionezi sa o folosesti si pentru altceva?
Ioanact am primit mesajul tau.
Nu stiu cine a schimbat ordinea pozelor la albumul lui David dar oricum mi se pare un gest foarte urit. Inteleg ca era contul comun dar e ca si cum cineva ar veni la mine in casa si mi-ar rearanja mobila.
Am trimis pe e-mailul comun adresa la care imi puteti scrie.
Sanatate puiutilor si tineti-va inima senina!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
samaria spune:
Salutare, tuturor!
Fetelor, dac vrea careva, va rog sa imi trimiteti si mie noua parola pt. pozici!
oanka80 spune:
salut mamici. o zi urata afara, dar ceva animatie aici si sper ca pana de Mos Nicolae sa avem atmosfera de altadata. fetelor, eu chiar depind de sfaturile voastre, eu chiar vreau sa imi beau in continuare cafeaua cu voi, eu chiar pun in aplicare retetele voastre minunate de papica pt bebei etc, etc.
urez la multe lunite cu sanatate pt bebeii nascuti zilele acestea si mai transmit multa sanatate puilor bolnaviori.
si ca sa am ziua si mai buna m-as bucura enorm daca as citi un post mic, mic, mic de la ELLA SI REBIANA.
sunt in zona, dar se pare ca Maria azi vrea 100% atentia mea. in celelate zile mergea si cu 99%, dar azi vrea mai mult
va pup pe toate si sper sa avem parte de liniste si voie buna
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
michelle_sf spune:
Erina sper ca nu te-ai suparat asa de tare incat sa nu ne mai scrii... Imi pare rau pentru poze, poate a facut-o cineva din greseala...
Sa nu ma uitati cu parola, va rog frumos...
POZE