Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 11
oanaiacovita spune:
Am trimit la cateva fete, mai trimit mai tarziu, dar va rog mai cereti o data, nu apuc sa recuperez tot capitolul, ca am un mofturila mare.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
briza_marii spune:
Am primit. Mersi mult Oana. Nu am stiut ca tu ai schimbat-oTe cred ca nu ai avut timp
Si la voi merge forumul greu? Eu nici emoticoanele nu le pot pune
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Erina spune:
[quote]citat din mesajul lui Erina
Buna! Dragi mamici si Oana, eu cind citesc postez. Asta e cazul acum. Suntem bine, va las:
www.youtube.com/watch?v=1TB1x67Do5U" target="_blank">Hurts=wonderful life
And don't forget to dream big.
P.S. mi-a placut mult sa vad prietenia frumoasa dintre Cori si Silvia. Uite asa sper sa intilnesc din februarie o mamica in zona de nord a Bucurestiului.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
carmickey spune:
oanaiacovita ok astept oana,ai grija de ericutu...
adelina doarme,imi beau cafeaua linistita...
vai de mine,pana selectez ceva vin sarbatorile...
dupa ce ca nu am timp prea mult,mai stau sa ma chinui si cu tehnologia asta
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010
ami_84 spune:
Michelle dar Andrei nu doarme in patutul lui? La mine Irina nu poate dormi cu noi in pat. Se foieste si scanceste intr-una, cum o pun la ea in patut, adoarme instantaneu profund. Spor la strans seminte!! Si no comment.
Si la mine merge greu forumu de cateva zile buneeee...
Stanucel iti trimit PM.
Mami de fetita cuminte...
in asteptarea mosului!!
michelle_sf spune:
Ami ba la el in patut doarme... Acu mai nou il culc si fara sac de dormit, ca am zis ca il incurca la foit, dar tot asa se trezeste. Adica nu se trezeste de tot, dar incepe sa se foiasca pe toate partile, nu ii convine, maraie, ii dau suzeta, atipeste un minut, iar se foieste, ii dau apa sau ceai, adoarme, peste jumate de ora iar o ia de la capat. Cel mai mult doarme legat dupa laptic, pe care i-l dau cand nu mai merge nici suzeta nici ceai, pe la 2, 3 sau 4... Dupa aia doarme cam 2 -3 ore neintors... Faza e ca are auzul foarte fin, se foieste daca ne aude pe noi ca ne invartim pe o parte... Acasa o sa il mutam in camera lui, sigur o sa doarma mai bine...
Meniul de azi, ca uitasem:
dimineata: compot de mere cu biscuiti
amiaza: piure de sfecla rosie cu carnita de vita
seara: pastai cu iaurt
Aici iar e o vreme kkcioasa, nici nu imi mai vine sa ies... Dar asa tare ma bucur ca e vineri si incepe weekendul ca parca uit de toate Mergem sambata la o expozitie de inventica si duminica tragem o fuga sa vizitam Ghentul. Si cel mai important, o sa fie si sotul cu mine si nu o sa mai vb singura... Abia astept sa inceapa si bebeii nostri sa vorbeasca mai bine, sa inceapa cu miile de intrebari, cerul de ce e albastru, iarba de ce e verde, si alte si alte minuni de ale lor
Gata, opriti-ma!!!
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
Yaia spune:
Fetele cochetele, mersi de parole!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
ellanik spune:
Al naibii forumul asta merge de kko numai reclama aia cu "micul pianist "nu sta locului.
Buna dimi!!!Din categoria "daca doriti sa revedeti"hop am iesit.Daca fetili ma vrea le vreau si eu pe dansele ca doar si eu va iubesc (pfuai ce patetic si neoriginal ) si mor dinspre voi.
Fata Silvia si Evamika fata voi umblati cu ascunzishuri????Va vedeti pe la colturi?Numa'io stau langa BDana si nu ma invrednicesc sa ma vad cu ea.
Programul meu este in ritm de montagnerusse in sensul ca fac totul pe rapid.Si stiti ce bine ma descurc!!!Nu am timp sa scriu e drept dar sincer mi se cam luase.Acum ca au iesit pupezele din barlog si ca ne-au scos astea mai serioase hai sa fac un efort.
Fata!!!!Sa-mi laud pruncu'.Deci:
1.face kk doar la olitza si zice si cacacacacac si bate cu palma in olita.E muzicala olita cu pricina si nu zic ce zambete pe 16 milimetri cand trage o pishare.
2.se scoala doar o data pe noapte si atunci atat de scurt ca uneori dimineata nu imi aduc aminte ca s-a sculat (aici intervine si ramolirea mea)
3.zice tata,dada,papa,caca,gheghe,sssss insa cand ii zic sa zica mama tace ca pestele.Ii zic "atunci zi tata"si el "caca".Yuhuuu!Sunt razbunata deci!!!
4.avem 8 dinti si mai vine ceva ca isi baga pumnul in gura (exerseaza ca in curand ne va baga noua pumnul in gura -la figurat desigur).Cred ca vreao masea ca astea ar fi la rand.
5.Vrea numai in picioare si da cu capul de ce prinde-pat,margine de patut,perete,parchet.In curand va avea capul ca un zar de tuflit.E kamikaze Geo asta al meu si nu stiu ce sa ma mai fac cu el.L-as unge cu anestezic pt dinti dar nu-mi ajunge.Sunt asa mici tuburile.BTW vindea cineva acu cateva capitole un tub de Orajel.Stiu doar ca il vindea scump.Eu am luat 2 tuburi la 75 de ron.Este excelent recomand cu caldura +granule de chamomila 30ch.
6.folosim setul de la Nuk pt dinti si toata ziua roade la maciulia aia ca ii face bine la gingii.E drept ca de multe ori baga capatul dar na.....periuta ii place si face dintii ca la iapa (nu am zis cal sa nu iasa cacofonia) ca sa-l curat.Creste mare puiul meu si il crap de drag.Vorba lu'ta-su: imi vine sa-i scot inima din piept sa i-o beau si sa o bag la loc.
In ham sta putin insa il ia ca suport de tzopait (avem tip marioneta).de facut pasi face unul sau doi si in rest zici ca e pe luna desi ta-su ii explica deseori cum sta treaba cu forta gravitationala si imponderabilitatea.De energie pe mine ma stoarce pana la ultima picatura de cad lata si nesimtita cand prind o suprafata plana fie ea pat,podea,bancheta de masina,banca in parc,bordura,etc.
Proiectul casa este in derulare in sensul ca acum cautam firma de constructie si in primavara dam drumu 'la treaba ca pe vremea asta.Am zis ca la anu'pe vremea asta sa ne mutam chiar daca avem doar o camera ,baia,bucataria gata.In definitiv am fi ca aici doar ca singuri si linistiti si fericiti.
Michelle ca ai facut strigarea.Babyangelsi tie.
Cine zicea de pufuleti???Si Geo baga si e asa nostim ca baga jumatate si restul i se lipeste de manuta si apoi scutura dar tine strans pumnul...ar vrea sa scape de rest.....ce ciudata situatie ...seamana cu asta de aiciRestul nu se lasa dus.
Cat despre situatia asta creata personal vreau sa o ignor cum fac dealtfel cu toate situatiile de kko ivite in viata mea.Mi-am propsu si vad ca imi iese.
Hai sa ma laud si eu acuma .Poate va intrebati cum de sunt la ora asta pe forum.Da!Toata casa e luna,mancarea facuta azi-noapte (mai nou gatesc noaptea),rufele spalate,painea facuta,covorul periat ca daca nu vine asipratorul marca Geo turbo si culege toate scamele.Deci sunt o buna si harnica si inteligenta si toleranta.Visul oricarei soacre,nu???
Erina nu pleca pls.
Pe cuvant ca mai intru daca mai am timp.Pup toata gashca vesela !!!!Si nu uitati sa fiti vesele .
Ami cu tine nu discut.Cum ai putut sa uiti de scorpion cand ai pus horoscopul??????Hai revino-ti si vezi ce scrii despre mine ca vin si-ti fur galeata.
Andra,ti-o vinit soatza???
Gaby fata tu cand mai suni si nu raspund sa nu pui botu'da io tin mai mult telefonul ascuns ca Geo imi verifica rezistenta tastaturii.
Meniuri
dimi=para+avocado+biscuiti(Bumbita a scirs BC cred ca e vb de biscuiti ca deja facusem ochii mari ma gandeam sa cumpar si eu BC de la magazinele de specialitate ma gandeam ca e cine stie ce grozavie)
pranz= fasole verde+morcov+dovlecel+o lingurita de vinete +un ardei copt+peste/curcan/galbenush(am facut mai mult si am congelat si am facut cu diverse carnuri)+ ghiciti.....IAURT
seara=iaurt+ricotta+cereale
Tzitzi anytime ca e buna rrau.Noi aia mari azi servim ciulama de curcan ,salata de vinete,si shtrudel cu mere .
Gata opriti-ma ca am luat-o la vale.Misto bancul cu ginecologii si pepenele.Si io tot "englezeste"am gandit.
Cu pozele pe contul comun.....o sa vad .Am niste poze marturie/document de cand a realizat Geo primul kk la olita?va intereseaza?
PUpaturi la gashca vesela.Miria treci !!!!You're next crazy honey!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
sensibila spune:
Pupici ma bucur mult ca s-a animat forumul si ca sunt mai bine unii iepurasi si mamicile lor.
Daca se schimba parola sa mi-o trimiteti si mie !
pentru ca eu nu intru in weekend urez de acum LML si LMA
La multe lunici iepurasilor : Ianis Stefan de Andra_s, Riccardo de nafi Isabella Katy de 25miky !
Ziua 20
La multe lunici iepurasilor : Codrin Fabian de Babyangel, David Nicholas de papushicata, Rares Ionut de ninocikap, Mihai Theodor de wapi Ema Valentina de PIF_pif, Ingrid Evelina de Cristina30 !
La multe lunici iepurasilor : Eric Nicholas de oanaiacovita, Rares de Irinabobe, Mara Elena de sanzi, Angela Ioana de mihaelagrosan, Amalia Alexandra de delsim !
Pt 21 octombrie La multi ani mamicii ellanik ! Sa fii sanatoasa, iubita si feritia laaturi de familia ta si iepuricul tau minunat !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
ami_84 spune:
Ella fata bine ai revenit!! Am ras de m-am prapadit. Stii ca te asteptam pe aici cu sufletul la gura, dar si cand vii...
Sensibila ai PM.
Am pus doua articole interesante la semnatura mea. Cine e interesata...
Mami de fetita cuminte...
in asteptarea mosului!!