Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neataaaa!!!

LML iepurasilor de 19: Ianis Stefan (de Andra_s), Isabella Katy (de 25miky), Riccardo (de nafi)!!!

Madame ANdra haidi bre la apel si da si tu ceva de baut si mancat la fete acilea.Pup feciorul care face azi 10 luni.

Michelle multumim de intrebare, sotul e pe tratament de acum toata viata. Speram sa fie bine. Mai un pic si veniti si voi acasa. Poate om ajunge si noi pe la Suceava sa ne vedem.
Si felicitari pentru rabdarea de a ne insirui pe toate.

Alina pup eu mamica fericita. Sa mai vii asa plina de verva pe la noi.

Erina please nu te supara acum cand se anima forumul. Poate cineva a facut-o din greseala, chiar nu cred ca a fost facut cu intentie gestul. Haideti sa nu ne mai suparam asa repede. E asa pacat, vine o perioada superba, haideti sa fim la fel de unite ca odinioara.

Niki chiar ma gandeam la voi, dar cu pauza asta de forum am uitat sa te tot strig.

Trimit si revin mai tarziu, s-a trezit piciul.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!
N-am avut ieri toata ziua curent (am inteles ca toata saptamana nu o sa avem).

Roxana n-am putut sterge pozele, din motivul de m sus . N-am avut curent.
Dar vad ca ati schimbat parola, banuiesc ca ati sters si albumul meu.
Erina sa stii ca nu eu am schimbat ordinea pozelor lui David. Nici nu stiu cum se face.
Da, e aiurea sa intre cineva in album si sa-ti modifice.

Ce aveti cu mine ? Cu Oanka am avut tb, dar cu restul fetelor?
Nu v-am jignit, n-am vb urat, injurii (freedelia ). Atunci nu inteleg reactia voastra.
Eu, imi cer scuze daca cumva v-am gresit si voua.

Ce vi se pare amuzant faptul c-am schimbat capitolul? Nu e prima oara..
Daca dadeam parola altcuiva strain si comenta pozele cu vb urate, sau mai stiu eu, atunci era grav.

Eu scriu si la clubul Ioanei si-acolo a fost divergente/certuri , dar n-am intalnit atata rautate. Cine vroia imi raspundea cine nu, nu.
Stau si ma intreb: asa veti proceda si cu restul fetelor? le veti elimina una cate una? (in urma unor divergente, ca banuiesc ca vor fi)
Nu stiu cine zicea (imi cer scuze ca n-am retinut numele) ca: ce bucurie mare e cand o mamica intra si scrie despre copii ei, dupa o per de timp, dar vazand rautatea de aici se lasa lipsita.

Pacat, ca incet incet se destrama acest grup!

O zi buna!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neataaa!!!
Trezirea fetelor si haideti sa ne savuram cafeluta!
Revin cu ceva fain...

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

'Neata!
Andra, si eu ma intrebam ce faci. Te asteptam sa faci cinste. LA MULTE LUNITE lui Ianis, sa fie sanatos!
Evamika, ce dragoste acolo, la voi! Eu am vrut sa iau ham, dar mi-a spus o mamica despre baietelul ei ca nu a vrut sa mearga cu el. Nu isi dadea seama ca e tinut si ii era frica. Apoi am incercat sa o tin de bretelele de la salopeta, dar nu mergea, se intindea dupa mana mea. Cred ca nu mai iau, oricum in 2-3 luni cred ca va merge singura.
Nafi, LA MULTE LUNITE lui Riccardo si tie spor la treaba cu mutarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'neata buna,

chiare buna sa vad post-uri de la Niki, Oanka, Oana si restul fetelor revenite
Eu inca o astept pe Andra,Denisa, Rebi,Ela si restul absentelor!
Pai se poate mai fetelor sa nu stiti ce inseamna verbul "a ignora"??? Inseamna a nu baga in seama persoana in cauza, nu tot forum-ul

Michelle-dau cafea tot buna ca e de la starbucks

Ami genial horoscopul!!!!!!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

www.flickr.com/photos/blhphotography/501306828/" target="_blank">Viata ca o cafea buna

Un grup de oameni de succes īn apogeul carierei lor, toti avānd joburi si pozitii de vis, masini si case, au facut o vizita unui fost profesor din facultate. Discutia a alunecat treptat spre cāt de stresanta si obositoare e viata zi de zi.

Profesorul i-a īntrebat daca vor sa bea o cafea buna si s-a īntors din bucatarie cu un vas mare plin cu cafea si o multime de cesti. Unele erau din portelan fin, altele din sticla, plastic, unele aratānd normal, altele foarte delicate si scumpe, unele cu insersii aurite, altele cu toarta ciobita, si i-a rugat pe fiecare sa se serveasca.

Cānd toti aveau cāte o ceasca de cafea īn māna profesorul le-a zis: Daca ati observat fiecare dintre voi a pus cafea īn cāte o ceasca scumpa si fina lasānd cestile simple si ieftine goale pe masa. E normal sa vreti ceea ce e mai bun īn viata, dar tocmai asta e sursa problemelor si a stresului pe care īl aveti zi de zi.

Nu conteaza ce ceasca ai ales, cafeaua are acelasi gust. Ceasca nu adauga nicio calitate cafelei. Īn cele mai multe cazuri o face doar sa fie mai scumpa sau, īn alte cazuri, nu putem vedea ce e de fapt īnauntru. Ceea ce ati vrut voi de fapt a fost cafeaua, nu ceasca si totusi, inconstient, ati ales cele mai scumpe si bune cesti. Si apoi ati īnceput sa va uitati la ceasca celuilalt gāndindu-vs ca e mai frumoasa decāt a voastra.

Viata e ca o cafea buna: jobul, banii, cariera, masina, casa, hainele, pozitia īn societate sunt cestile. Doar ne ajuta sa ne traim viata, dar nu sunt VIATA. Hainele pe care le avem, pozitia īn societate si banii nu īnseamna viata. Doar ne ajuta sa traim viata. Nu definesc ceea ce īnseamna viata. Din contra, majoritatea oamenilor care au mult, sunt invidiosi pe altii care au mai mult si nu reusesc sa se bucure de ceea ce au.

Cāteodata concentrāndu-ne doar pe ceasca, uitam sa savuram cafeaua.

Savurati cafeaua, nu cestile! Cei mai fericiti oameni nu sunt cei care au cele mai multe lucruri. Cei mai fericiti oameni stiu sa se bucure cāt mai mult de ceea ce au, acolo unde au, īn momentul prezent. Ei fac viata sa fie frumoasa.

Am editat diacriticele.

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata va invit la o
la multe lunite prichindeilor ianis stefan,isabella katy,ricardo multa sanatate

bordeancavio ce frumusel ai tu acolo...imi place ca rade mult...sa iti traiasca..

sanzi multumesc frumos,nu ma impac bine deloc...eu si tehnologia,baba si mitraliera,imi este foarte greu,nu pot fara mouse,acum mi-a dat fi-miu un mouse foarte mic,zici ca este o guma de sters cum era la scoala... tastatura este putin altfel...etc
tehnologia asta este grea pentru babute....

adelina cand merge in premergator se duce numai la perdea,este o fericita cand trage perdeaua si o pune pe fata,facem bau,si rade asa tare....fetelor asa este ne vom cocosa pana se fac mai maricei,ma doare spatele,dar cand o ridic in brate pe adelina zic un AU cu glas tare iar adelina rade in hohote,parca mi-ar face in ciuda...este o scumpa,uit de toate durerile cand o vad cum rade de mami...banuiesc ca ea crede ca ma joc cu ea cand zic acel AU si este asa vesela...

imi trimite si mie cineva parola? imi place foarte mult sa ma uit la poze cu bebelusi nostri...
multumesc frumos
o zi buna

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Buna dimi!

Bre, ma bucur ca am scos de dupa canapele vreo 2 mamici, am realizat si eu ceva Ce ma distreaza dimineata cum ne adunam care mai decare cu cafeaua. Si eu o am aburinda acu in fata. Cat am inceput procesul intarcare am dormit singura (toata noaptea ) dar de aseara m-am intors la baieti... Ioi ce greu e sa te tot trezesti... Fac si eu ca Rammy, nu stiu de ce dar se trezeste tare des, se foieste, maraie... Adoarme relativ repede inapoi, fara leganat sau alte alea, doar cu suzeta, ceai sau lapte... dar tot trezire se cheama...

La multe lunite Ianis, Isabela si Ricardo!!! Sa cresteti mari si cuminti si sanatosi!

Tocmai mi-am recuperat copchilu de pe jos. Nu stiu cum a gasit o punga de seminte desfacuta, ghici ce am prin toata casa????

A, si... no comment!

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata!
Vio ce ma bucur ca ai pus poze cu Tudorel. Fata, ce vesel e si ce bine se tine pe picioare! Sunt geloasa! Pup si spor la renovari.
Ianis, Ricardo sa ne traiti si sa cresteti mari si cuminti
Amicam asa e ...dar din pacate fara job, bani..etc..nu stiu cum ar fi viata noastra....Ce bine ar fi sa putem face numai ce ne place..si numai cand avem chef
Stanucel las ca te obisnuiesti si cu laptopul tau...mai ales ca il poti lua in pat..stai si lungita, odihnesti spatele obosit...O sa te miri si tu cum de nu ti-a placut de el de la inceput

Mie imi suna cam ciudat faptul ca toate cerem parola si nimeni nu o are

Trimit ca merge forumul groaznic de greu si mi-e ca se pierde mesajul

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Trimit trimit parola, numai ca nu am avut cand, sorry

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput