Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

ami_84 - ms mult esti o dulce

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ami te dai cotita cu horoscopul ala.sa stie si scorpiile ce favoruri sexuale sa ceara.asa-i oana???

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Nu am apucat sa citesc horoscopul! nu e de scorpii???

Ella esti bestiala! Lasa-ma cu telefonul tau. Nu te mai sun niciodata! mi-am luat vas din ala de dospit de la Tuppwerware. ai vreo reteta? as vrea sa fac cozonaci sa creasca....

Noi facem tratament la Ocna Sibiului si timpul este f putin! Joy se balaceste toata ziua si pare a fi ok. Eu fac masaj si niste curentari:)

Ieri am fost la gine si am un chist de 5 cm pe ovarul drept. Acelasi ovar a fost operat de 2 ori tot pe teme de chisturi. Imi e cam naspa. Imi recomanda dr sa iau Cezarette cand imi vine ciclul din nou. Am citit si am vazut ca sunt destul de multe probleme. vreuna din noi imi poate impartasi vreo experienta personala cu astea?

Joy creste mare :) imi e drag de ea de innebunesc! se catara peste tot! cele mai faine jucarii sunt cablurile mele de la laptop si o minnie chitaitoare pe care o cara prin casa cum cara cainele osul! hiihihih

Ella zii cafre e faza cu olita. incerci sa ii faci reflex ? ca eu ma tot invart pe langa ea si parca nu as incepe..

fug sa ma imnbrac ca plecam imediat la Ocna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

michelle_sf lasa deocamdata zi mersi ca nu zice nimic,al meu baietel cand era mic m-a intrebat odata dar de ce? de ce? nu stiam ce sa raspund...

ellanik bravo voua sa faca la olita...felicitari,sunteti tari voi acolo

adelina are patr dintisori(doi sus,doi jos) si scartaie cu dintisori,ii atinge unul de altul si se aude asa urat...ati patit asa cu bebe?

multumesc mult de tot la toate fetele pt,parola

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

PAI CUM SA NU MA BAG SI EU LA PUPAT SI LA IUBIT ??? ASTA E, RECUNOSC, MI-A FOST DOOOOR !!!

stiti aia cu "nu mor caii cand vor cainii" ?

SUNTETI CELE MAI...NO,...MA LASA INSPIRATIA, DAR E VORBA DE TOT CE E BUN SI POZITIV IN LUMEA ASTA !!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

AM UITAT
..REVIN...

Mergi la inceput

Noi avem 2 dinti jos aparuti la sf lui august si inceputul lui septembrie adica diferenta de 3 zile. Si de atunci nu mai iesi nimic !

Aseara i-am luat si Giei olita si am pus-o pe ea si surpriza a facut pipi dupa cateva minute si apoi a vrut sa se ridice sa o ia de-a buselea !

Si ne mai laudam ca ne ridicam in picioare singurica !

Cele mai noi cuvinte sunt : HAIDE, APA, UITE !

IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fugim din tara asta??? Uitati www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-cum-se-modifica-ajutoarele-sociale-in-viitorul-cod-social-912907.html" target="_blank">AICI.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Oana eu intelg ca e vb de cei care urmeaza sa devina parinti.
Acum intrebare e pt cei care sunt deja pot sta 2 ani platiti ?
Nu se specifica sau eu nu am vazut

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

oanaiacovita da sa fugim...sunt nenorociti rau astia,,,off

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput