Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 13
oanaiacovita spune:
Sensibila sper sa fie asa.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabyHila Nu am apucat sa citesc horoscopul! nu e de scorpii??? Ella esti bestiala! Lasa-ma cu telefonul tau. Nu te mai sun niciodata! mi-am luat vas din ala de dospit de la Tuppwerware. ai vreo reteta? as vrea sa fac cozonaci sa creasca.... Noi facem tratament la Ocna Sibiului si timpul este f putin! Joy se balaceste toata ziua si pare a fi ok. Eu fac masaj si niste curentari:) Ieri am fost la gine si am un chist de 5 cm pe ovarul drept. Acelasi ovar a fost operat de 2 ori tot pe teme de chisturi. Imi e cam naspa. Imi recomanda dr sa iau Cezarette cand imi vine ciclul din nou. Am citit si am vazut ca sunt destul de multe probleme. vreuna din noi imi poate impartasi vreo experienta personala cu astea? Joy creste mare :) imi e drag de ea de innebunesc! se catara peste tot! cele mai faine jucarii sunt cablurile mele de la laptop si o minnie chitaitoare pe care o cara prin casa cum cara cainele osul! hiihihih Ella zii cafre e faza cu olita. incerci sa ii faci reflex ? ca eu ma tot invart pe langa ea si parca nu as incepe.. fug sa ma imnbrac ca plecam imediat la Ocna. Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010) |
Hi Gabi eu iau Cerazette din cauza alaptarii, pana acum a fost totul OK, iau de vreo 6 luni, nu am avut deloc sangerari, da astea se iau nonstop, o prietena de-a mea in schimb a avut probleme de la ele, chiar acum iau ce ii mai ramasese ei din pastile, ca n-am mai ajuns la doc sa-mi dea reteta.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
carmickey spune:
sensibila pentru cei care stau ac.acum nu se modifica nimic...
articolul este pentru cei care vor sta de la anul...cine beneficiaza de crestere copil acum,nu se schimba nimic...dar cine stie, ca astia nu sunt zdraveni,ne putem astepta la orice din partea lor...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010
oanaiacovita spune:
SI totusi, tara asta unde vrea sa ajunga???
Acum pe bune, care din fetele din strainataturi ma gazduieste si pe mine? Glumesc...
Am pus doo-trei poze si un filmulet pe Picasa.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GabyHila Nu am apucat sa citesc horoscopul! nu e de scorpii??? Ella esti bestiala! Lasa-ma cu telefonul tau. Nu te mai sun niciodata! mi-am luat vas din ala de dospit de la Tuppwerware. ai vreo reteta? as vrea sa fac cozonaci sa creasca.... Noi facem tratament la Ocna Sibiului si timpul este f putin! Joy se balaceste toata ziua si pare a fi ok. Eu fac masaj si niste curentari:) Ieri am fost la gine si am un chist de 5 cm pe ovarul drept. Acelasi ovar a fost operat de 2 ori tot pe teme de chisturi. Imi e cam naspa. Imi recomanda dr sa iau Cezarette cand imi vine ciclul din nou. Am citit si am vazut ca sunt destul de multe probleme. vreuna din noi imi poate impartasi vreo experienta personala cu astea? Joy creste mare :) imi e drag de ea de innebunesc! se catara peste tot! cele mai faine jucarii sunt cablurile mele de la laptop si o minnie chitaitoare pe care o cara prin casa cum cara cainele osul! hiihihih Ella zii cafre e faza cu olita. incerci sa ii faci reflex ? ca eu ma tot invart pe langa ea si parca nu as incepe.. fug sa ma imnbrac ca plecam imediat la Ocna. Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010) |
Cat despre vas de dospit, e din ala cand e gata aluatul face peng? nu vreau sa te descurajez, cu ea stii doar cand e mai mult sau mai putin crescut, in rest tot reteta si framantatu-i lege; eu le am de vreo 8 ani, sunt bune ca au capat, in rest se sperie sotu si copiii cand sare capacu...
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
irinabobe spune:
fetelor please cine are timp sa-mi trimita si mie parola!
legat de noul cic, desi ma tot batea gandul sa pregatesc terenul pt bebe 2 ca sa fie diferenta mica intre ei...se pare ca imi iau gandul si ma bucur ca l-am facut pasta. acum si eu sper ca noile prevederi sa nu se aplice si celor deja aflate in cic...desi nimic nu e imposibil in tara noastra cu viitor de aur...
multumesc fetelor pt urarile de sanatate. dayanara, rares nu are nimic special doar muci si tuse si primul dintisor pe care il tot astept de 5 luni aparu tocma acu cand e si racit...asa ca e tot un tipat si un fornait...
pufuleti si eu ii mai dau ca e innebunit dupa ei, si ca si geo ,jumatate il pierde si el in palma , nu stie sa deschida pumnu sa il scoata de acolo asa ca mai simplu baga tot pumnul in gura si il molfaie de se face mai jegos decat catelu din curte.
in sfarsit de cateva zile a inceput si el sa articuleze diverse silabe spre fericirea mea, sa stea in 4 labe, dar mersul nu e inca in 4 labe e ceva semi intre taras si 4 labe, oricum a prins viteza, ii place sa se agate de orice sa se cocoate, deci in sfarsit incepe sa aduca a copil normal pt varsta asta .
legat de olita va rog ziceti-mi si mie cand ii puneti, ii puneti in fundul gol sau doar asa de forma, imbracati, ca eu ma gandesc ca dc il dezbrac sa nu fuga asa cacacios prin toata casa .
la capitolul mancare noi stam mai mult pe lapte ca din cauza de dinte nu ii intra nimic in voie.
de trezit si la mine se trezeste noaptea, din cate imi dau eu seama din cauza gazelor...
sigur mai aveam de zis da...am uitat...
Rebiana27 spune:
Ziua buna tuturor!
OANKA faptul ca scriu astazi ti se datoreaza tie. Tie si altor cateva fete de aici care-mi sunt extrem de dragi.
ROXI idem! Mara e foarte fericita daca o ti de manute ca sa mearga; ma cocoseaza da’mi place : ))
OANA nu cred sa se aplice retroactiv legea. Da’ cum asta e tara lui Papura Voda…..
Am citit selectiv, recunosc, insa m-am bucurat sa citesc fete care nu mai scrisesera din varii motive, m-am bucurat ca Erina a decis sa nu paraseasca grupul, mi-a placut articolul de la semnatura lui Ami, care pledeaza pentru lucruri despre care le vorbesc copiilor/parintilor la consiliere, am citit despre plimbarile zilnice ale Corinei si Silviei…
Imbratisari!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Ina_3040 spune:
asaaaaa mai fetelor, mai venim de acasa!!! era o tensiune pe forum de o puteai taia cu cutitul
la multe lunite sarbatoritilor de azi: Ianis Stefan (de Andra_s), Isabella Katy (de 25miky), Riccardo (de nafi), sa creasca mari, sanatosi si norocosi!
Evamika ma bucur tare ca ai rezultat bun de la biopsie. tine-le si pe restul sub observatie dar sunt sigura ca e totul ok. fain ca va vedeti cu Silvia, si eu ma vad cu Michelle dar mai mult pe fuga ca is tot cu serviciul...Apropo de Michelle fata m-ai spart cu mesajul tau, tot respectul ce memorie de elefant!!!
Vio pupam iepurasul precoce, ce bine ca va mutati la casuta voastra, asteptam poze cand e totul gata
Ramy si la noi treziri fara numar, rabdare si tutun, oare cand or dormi si copiii astia o noapte intreaga? da foc la televizor cu OTV_UL ala eu cred ca mi-as lua campii...
Ella fata postarea ta buna ca de obicei . moama ce iepuras cuminte si precoce ai tu acolo auzi sa faca kk la olita si sa se scoale o data pe noapte? pai e corecta viata asta fata???? hai la un schimb o saptamana sa mai dorm si eu un pic ca imi ies ochii ca la melc. no bine, tu o ai pe soacra-ta, ma ocup si de ea daca vrei
Gaby spor la balaceala, asteptam poze din vacanta!
Cum e de pupat cum apare si Ioana de la Blaj si noi va pupam blajenii mei si asteptam sa ne vedem la anu'!
Rebiana
Roxano ai inaugurat cizmele? de mi le luam eu cred ca si noaptea dormeam cu ele la ce comode si calduroase sunt Si de fapt pt ce iti trebuie cizme, am crezut ca pe la voi e non-stop peste 10 grade...
si ce de dinti aveti voi acolo???? noi gura cheala in continuare...
ma apuc de lucru ca nu mi-l face nimeni. ce bine ca vine weekendul!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
selina-d spune:
Ce veselie si activitate e aici azi ma bucur din suflet!
Am intrat scurt sa ii spun lui Gaby ca am luat si eu Cerazette cand l-am alaptat pe victor si eu nu le-am suportat deloc deloc, desi anticonceptionale normale am luat o gramada de ani fara probleme. Mi-a zis dr initial ca s-ar putea sa am sangerari neregulate, dar dupa vreo 3-4 luni sangeram aproape incontinuu ... ce sa zic, tot contraceptie a fost si aia Nu cred ca toata lumea e asa, dar eu nu mai iau veci asa ceva.
Mami Stefan (13.04.2010 si Victor (31.08.2007)
ioanaa28 spune:
am zis, am zis,...revin
Oanka sper din suflet sa te lase Mariuca cat mai des sa dai raportul pe aici...la ce evolutie repejoara aveti voi ar fi pacat sa pierdem vreo etapa..
Oana, mi-e imi vine in minte refrenul "nu dispera / ia sticla si bea.."... zau ca nu stii ce sa mai astepti de la astia...dar e tare, tare, trist ca am ajuns in situatia asta..sa planifici un copil mai ceva ca un concediu.."ne permitem sau nu ?"
Zi de Ericutu', febletea mea
michelle, esti o bomboana de fata vesela !! iar copchilu' tau nici nu putea fi altfel !!!ce cuibusor de nebunii aveti acolo
stanucel ia lasa tu batranetea cui o demonstreaza, ca tu ba !!! copila asta oricum te-a intinerit cu macar 10 ani, nu-i asa??
Gabita hai da mai multe detalii despre ce faceti voi acolo ca ma intereseaza... Da,pardon..curentari??
bucuria bucuriilor !!!
Ancaaa faina fata esti..
bluekidoo sper sa nu aveti nici o problemuta, tu esti mamica destoinica si stii ce ai de facut
Cristina, acomodare placuta lui Magnus !! vezi cum e, in viata (reala sau virtuala) intalnesti tot felul de oameni, comportamente si caractere pe care nici nu ti le imaginai...
da' mergem inainte
Erina, sigur a fost o greseala, sa nu te superi hai mai zi de copilasii tai frumosi..
ami, parca ai fi spiridusu' lui Mos Craciun, asa sufletista, sensibila si vesela
Roxy tu esti in mall, fata??
miria, Andra, andira, Jeni, Denisa hai treceti la bara