Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
Bumbitza spune:
Hellox din nou! Nu stau mult ca ma solicita little-duracell
Michelle, am vazut si eu acum ca ai strigat catalogul, multam ca ai intrebat de Bumbi - raspunsesem deja cat de naspa adoarme si se trezeste de 15 ori pe noapte :)) nici nu intrasem bine si m-am apucat sa ma plang :D Dar nah...astea sa fie problemele!
Ami, vin si vremuri mai bune, sunt convinsa, sper sa dea rezultate Debridatul si sa iasa si dintii odata! Azi a mai spart unul sus lateral.
Ela, felicitari lui Geo pt progrese! BC=branzica calcica, biscuiti ii dau mai rar deoarece contin cam mult zahar.
Gaby, nasol cu chisturile astea..am avut si eu inainte de sarcina dar au trecut cu anticonceptionale, acum mi-e si frica sa ma duc la dr ca parca vad ca iar au rasarit.
revin
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
Ramy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ina_3040 Ramy si la noi treziri fara numar, rabdare si tutun, oare cand or dormi si copiii astia o noapte intreaga? da foc la televizor cu OTV_UL ala eu cred ca mi-as lua campii... Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010 |
INA, soacra-mea se uita si ma suna la ore imposibile sa-mi zica sa ma uit si eu!De parca alta treaba n-am! M-a enervat intr-o seara de am crezut ca-mi crapa capul...Na, in fine, vorba cuiva drag mie, imi mor neuronii si mai rau e ca mor degeaba!
briza_marii spune:
Gabitule si eu ma lupt cu un chist ,,deja am 4 luni de anticonceptionale si el nu da nici un semn ca se va retrage. Asa ca am trecut pe naturiste: tinctura de soc (de la dacia plant) + tinctura de mladite de zmeur (scrie in prospectul de la tinctura de soc cate picaturi trebuie sa iei). Amestecul asta (soc+zmeur) e bun pt chisturi, fibrom, sindrom PM, detoxifiere ..dar trebuie sa te tii de tratament. Eu chiar simt ca lucreaza, m-a mai lasat durerea de ovare, inainte de ciclu nu ma mai dor sanii si nici nu mai sunt asa balonata...E oribil la gust, bleah...dar nu am incotro. Daca nu se micsoreaza chistul ..operatie scrie pe mine
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
oanka80 spune:
Ioanaa28 eram cu gandul la tine si mi-a sarit inima din piept de bucurie cand am vazut postul tau. ma bucur ca ai reaparut. e mult prea frumos si bine aici la fete
ella esti mortala. sa intri, te rog eu din suflet, cand iti permite timpul si sa ne mai impartasesti experientele tale cu Geo
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
Ramy77 spune:
Si acum sa dau si buna ziua...
ELLA, mi-a fost dor de postarile tale!
IOANA28, bine ai revenit si tu!
Atomelul meu doarme inca, de pe la 2...mare lucru! Am profitat sa citesc din urma ca ramasesem undeva..departe...
Sa va zic de Briana, se catara peste tot, roade tot ce prinde..i-a cazut elasticul din par si l-a indesat in gura de abia i-am deschis gurita sa i-l scot, trage de tot ce prinde, servetelele umede sunt febletea ei, ar roade toata ziua la ele daca as lasa-o...vine dupa mine peste tot, nu sta locului nici cand o schimb, de multe ori a trebuit sa schimb asternutul ca mi s-a intors de pe aleza cu funduletul kkt direct pe cearceaf, la baita ar merge in 4 labe...de-astea..Am zis eu ca o s aslabesc cand incepe sa misune si cred ca m-a auzit si vrea sa-mi dea dreptateNa, atata bai sa fie!
Trimit ca s-a trezit..revin mai pe seara, pupici tuturor
oanka80 spune:
vreau sa mai scriu dar ma lupt cu Maria pt tastatura
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
child spune:
Sunt zombi, am stat vreo ora sa ma gandesc daca azi am scris pe forum sau nu
Noi am fost la medic pentru control, se pare ca gatul este tot rosu, deci de azi luam antibiotic, ca sa nu o mai lalaim, de o saptamana e laringita asta si nu mai trece.
Am una bucata copil mucos, toata noaptea l-am aspirat ca nu putea respira, manca...i-am innebunit pe vecini cu aspiratorul peste noapte, dar asta e, trebuia sa respire si copilul meu...
Ma doar si pe mine gatul, fiu-meu a fost darnic si mi-a dat virusul, dar eu ma tratez doar cu propolis si homeogene. Sper sa-mi treaca!
Nu mai stiu ce voiam sa scriu, asa ca trimit...
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
child spune:
AMI cand am zis jucarii educative m-am gandit la alea care ni le-a recomandat FREEDELIA, gen masuta interactiva.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
sensibila spune:
Eu am plecat acasica .
Weekend frumos, linistit si fara bolnaviciosi !
Sa citesc luni cateva capitole !
Ma bucur ca pot citi din nou multe fete.
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
ellanik spune:
Fata,ma intrebati de olita.Eu am luat-o just in case.Prima data l-am pus imbracat ca pe scaun.I-a placut mai ales ca are si o masuta de activitati la care ajunge de pe tron la fix.Dupa aceea ,stiind cand face kk l-am despuiat ramanand doar in body si ciorapei.A facut kk (ca trebuia sa faca el dupa masa golind saculetul,na) si pipi.A inceput panarama sa cante moment in care s-a ridicat brusc si surprins si cu un motz dupa el.Precizez ca eram in camera si el era in plin proces de excretie.(ma vedeti ce doamna sunt,da?) Azi asa maine asa.....a invatat sa zica si caca....ca eu tot turuind pe langa el....nu va ganditi ca atunci cand il podideste zice caca.Neee!Si nici ca vezi Doamne daca vede olita face kk.Nu.Pur si simplu il pun cand stiu eu ca face si cand incepe sa se screama.Faza este ca ne iese.Nu cred ca se creeaza reflex de acum dar incet incet sa stie la ce foloseste "scula".Ah! gagici care aveti fete ...l-am invatat pe Geo sa arate unde e cucu.Si cand il intreb "Unde e cucu? "Pune mana si o intinde si rade.Deci ...stati la coada!!
Ina fata,asta e de curand cu trezirea de o singura data pe noapte.Cat despre soacra....silentzio stampa!!!!
Cat despre pufuleti....eu ma gandeam la altceva.....Oanaiacovita stie!!!
Ioanaa repede fata la pupaturi.No-i fain!!!
Rebiana da'pe mine fata????
Despre indemnizatii micosrate....as avea multe de zis dar imi e ca ma baneaza aici pe DC.Din cauza atitudinii de genul intalnit si aici "daca voi nu ma vreti intru cu forta"a ajuns tara asta asa.Pt ca sunt multi care nu iau atitudine,sunt multi care pun stampila fara sa judece la rece,pt ca sunt multi care sunt legati la ochi,pt ca sunt multi setati pe o chestie si nu vor sa vada adevarata fata a lucrurilor,pt ca sunt multi oameni care cred tot ce li se spune(rog a se introduce aici si expresia "pixelul albastru "),pt ca oamenii sunt luati drept dobitoci .Pacat ca sunt cu adevarat multi dobitoci dar mult mai multi sunt oameni cerebrali,corecti.nefericirea face ca dobitocul iese in frunte precum puricele.Halal sustinere sociala.Mai ramane sa dea si rromilor indemnizatii si gata treaba.Hai ca m-am indispus.Am schimbat meniul de seara: iaurt+urda+ mamaliguta +1/3 banana in feeder.
Pupi!
PS>Gaby reteta pt vasul de la Tupper ti-o dau pe mail .Eu nu framant decat putin dar "intorc"coca de vreo 3-4 ori.Iese bun de tot!!!
Io ma duc ca am exagerat azi
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!