Fluturasi de martie-aprilie 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

madutza_bra
roxy

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

placenta anterioara este in fata lui bebe cea posterioara e sus..concluzie la nasterea normala la anterioara e riscul sa iasa intai placenta si apoi bb decat cum este normal intai bb si apoi placenta...nu bag mana in foc ca am dreptate,eu asha am retzinut de la o clienta e foarte posibil sa fie o informatie eronata
bb_yasmi Maria e bine,o alintata dar incerc sa fiu calma ca doar asha ma pot intelege cu ea,am luat si eu carte lui supernanny si sper ca ma va ajuta,deja din primele 3 pagini m-a facut mai calma
scrish bb in casa va sta in body si pantalonasi cu botoshei,iar daca vrei sa-l scotzi afara o salopeta mai groasa cu maneci si botoshei va fi ok,adiq trebuie ceva cu totul gen costumele de schi,mai fitzos il imbraci de la 3 luni in sus,acum depinde si cum se dezolta bb,oricum ei pana la 1 luna-2 au pozitia fetala adiq impachetatzi si nu prea stau hainele pe ei,la Maria aveam rochite de 0 luni dar ea stand cu picioarele in sus era tare caraghioasa plus bani investitzi degeaba pt ca nu au timp sa le poarte
eu am sa-i iau juniorului o salopeta groasa in timpul reducerilor de iarna de 0-3luni hai poate 2 :) ca sa avem cu ce ieshi afar pana sa incalzeshte,va mai avea un body,apoi o bluzita subtire,strampishori si pantaloni subtirei..asha am sa-l imbrac pt afara,asta pana da caldurica ...apoi renuntam la salopeta,apoi la bluzita pana ramane in pampers in zilele de vara sau cel mult un body tip maieu...eu am o vorba "imbraca-ti copilul cum te imbraci tu!daca tie iti e frig si lui e frig,dc tie iti e cald si lui ii e cald

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 22+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

happy, tu cum stai?? ce ai mai facut bun de papa??

merg sa imi iau cornul cu iaurt sa pap....ca imi e foameeeee.....

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Eu azi nu m-am mai cantarit ca aseara am sarit calul troian.
Asa ca am incheiat seara cu 3 felii de pizza+1 croissant.
Incep sa ma deprim.
Am deschis celalalt laptop sa caut poze de la sarcina cu A, sa ma enervez cat de slaba eram si cat de Milka sunt acum.
Poate asta ma ambitioneaza si ma motiveaza sa stau in banca mea.
Offffff.

Altfel, azi de gatit chiftelute simple si marinate ptr sot, langa care sa fac o garnitura. Eu sper doar sa gust.
Pana acum am mancat cateva smochine+ 1 banana+2 mandarine mici mici si acum beau un capuccino.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:

Incep sa ma deprim.
Am deschis celalalt laptop sa caut poze de la sarcina cu A, sa ma enervez cat de slaba eram si cat de Milka sunt acum.
Offffff.

Altfel, azi de gatit chiftelute simple si marinate ptr sot, langa care sa fac o garnitura. Eu sper doar sa gust.
Pana acum am mancat cateva smochine+ 1 banana+2 mandarine mici mici si acum beau un capuccino.

nu te intrista..uneori ma intreb de ce ma chinui atat ca nu-mi ridica nimeni o statuie si nu ma intreaba nimeni cate kg am luat in sarcina...ufff ca si eu am ajuns la capatul rabdarilor si ash vrea sa ma lafai in mancare,dar la mine e periculos ca eu pun nu gluma si atat de greu dau jos

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 22+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

happiness si anaxena, va multumesc am reusit sa ma lamuresc, mi se parea un mister total imbracatul lui bebe mai am si eu prietene cu bebelusi si le vedeam cand copii aveau o luna cum se chinuiau sa dea jos hainele fitoase de pe ei si mai rau ii agitau, incepeau saracii sa planga, ele se enervau si tot asa...

roxy daaaaa, bine ca exista forumul asta si fetele sunt asa de dragute si ne raspund la orice intrebare, oricat de puerila ar suna

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

dorinut@, laura, scrish

gata, am fugit si eu la smotru...cred ca alina mi-a luat-o ianainte ca nu mai zice nimic

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

maduza spor la smotruiala, dar ai grija sa mai bagi pauze cand obosesti si vezi cu spatele ai grija daca te bagi la spalat de geamuri.

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Dorinut@, merci, geamurile le-am terminat deja, mai am doar bucataria de smotruit: faianta, cuptor, hota, dulapuri, ordine, etc

Dupa cum se vede inca nu am plecat , ma duc sa bag colinde ca fara vad ca nu ma urnesc

Catecele de copii, eu am luat la Cristi Cutiuta muzicala 4 si 6, sunt cele mai tari! cristi cand auzea "Albinuta" tacea din cel mai teribil plans

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

'neata burtici!!..mi-am tras si eu niste poze la burtos ca v-am amenintat ieri cu gigantu' meu....postez si din sapt 22 sa vedeti cum creste

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

in final am terminat de citit

alina.n te vaiti de 8 kg,dar intre noi sunt 6 sapt!!
oricum azi am mancat numai cartofi,deja am cu 300gr mai putzin decat azi dimineata,maine dimi sigur cu cel putzin 1 kg mai putzin

eu sunt sigura ca nu vei lua pana la final prea multe kg
pt constipatie ai incercat iaurt cu cereale si fructe uscate?

mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:

Incep sa ma deprim.
Offffff.

[Hapi pune si manaca dimineata cum trebuie, nu fructe. Mai manaci la pranz si pe seara ti se domoleste foame si mai bagi fructe.
Eu inainte nu mancam dimineata de fel doar cafea tare. De cand sunt cu bebe in burtica mananc asa dimineata:
- un pahar cu lapte
- 2 felii de paine prajita cu unt si dulceata sau paine prajita cu un ou fiert sau niste zacusca sau un sanwich.

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dorinut asa este, mancarea de dimineata este cea mai importanta, trebuie sa fie cea mai consistenta cu de toate. apoi pe parcursul zilei mai micsorezi aportul.

S-a intamplat minunea mult asteptata25+

Mergi la inceput