Fluturasi de martie-aprilie 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

dorinut@, laura, scrish

gata, am fugit si eu la smotru...cred ca alina mi-a luat-o ianainte ca nu mai zice nimic

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Apropo de cantce,stiu ca parca anul trecut vedetele scosesera un album cu cantecele pt copii.Aveti idee cum sa-l gasesc pe net?
Sau cum sa gasesc mai multe cantece de copilasi caci pe trilulilu nu am gasit asa multe..
Vreau sa-i buna lui beba muzica seara..

17+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

dorinut@, laura, scrish

gata, am fugit si eu la smotru...cred ca alina mi-a luat-o ianainte ca nu mai zice nimic

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

maduza spor la smotruiala, dar ai grija sa mai bagi pauze cand obosesti si vezi cu spatele ai grija daca te bagi la spalat de geamuri.

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

am si eu o intrebare pentru mamicile de bebe2: lucram acum la un excel cu lucrurile necesare pentru bebe si m am impotmolit rau de tot la haine. in prima luna ce poarta? doar bodyuri? (eu prin body inteleg toate variatiunile, de la cele intregi cu maneca si picior, la cele cu maneca scurta si picior scurt si cele cu maneca lunga si picior scurt). de la ce varsta putem sa ii imbracam cu haine mai dichisite? ma gandeam acum ca probabil cand o sa nastem o sa fie racoare si ar trebui sa ii cumpar si niste pulovere, dar merg astea pentru un bebe de cateva zile sau o luna? sunt in ceata rau de tot...singurul lucru pe care il stiu e ca tot ce cumpar tb sa fie cu capse:))

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Din experienta mea la sarcina cu A , lucrurile stau cam asa:
- in casa, cu temp de 24 grade, bb a stat cu body cu maneca scurta si pe deasupra costumas cu maneca lunga cu totul, adica din aia cu botosei jos la talpitza.
- acum stiu ca in primele luni, pana bb incepe sa isi tina capul, e musai sa am body-uri, indiferent daca sunt cu maneca lunga sau scurta, cu capse pe umar, lateral si intre picioruse. Astea sunt cele mai utile si cel mai usor de folosit cand bb e mic si pare fragil la manevrat.
- in prima luna, ptr ca citisem ca lor le lipseste pozitia inghesuita din burtica, l-am infasat pe A, cu un soi de scutec special care infasura decat piciorusele. Adica se prinde in arici si manutele sunt afara, scutecul ajungand pana la subrat. Am cautat sa mai cumpar acum si nu am mai gasit, deci le voi folosi pe cele 2 pe care le am, unul e nou nout, si sunt galbene , deci culoarea e buna si la Maria.
- cand il scoteam la plimbare, il imbracam ca si in casa, doar puneam caciulitza in plus, mai grosutza, si bagam bblusul in sac de dormit, fie ca il plimbam cu scoica fie in carut. Mie mi s-au parut extrem de utili sacii ptr carut/scoica, asa ca am luat ambele variante si bb sta la caldurica.

Mai vroiam sa zic ceva, dar imi scapa acum.

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Apropo de cantce,stiu ca parca anul trecut vedetele scosesera un album cu cantecele pt copii.Aveti idee cum sa-l gasesc pe net?
Sau cum sa gasesc mai multe cantece de copilasi caci pe trilulilu nu am gasit asa multe..
Vreau sa-i buna lui beba muzica seara..

17+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

cauta albumele 'cutiuta muzicala', alea erau cu melodii pt copii.
Vezi ca sunt torrenti.

------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici

simona ce cafeluta buna ai facut numai atat ai mancat de dimineata? cam putin.... acum mi-am adus aminte ca eu de cateva zile nici n-am mai baut cafea deloc.

bb_yasmi exact asa si eu cu sana si iaurturile, nu oricare imi plac. iau mereu numai de la o singura firma care este foarteeee buna.

scrish si eu tot cam asa sunt ca si tine, nu stiu mai deloc ce ar trebui pentru bebe in prima luna. bine ca ai intrebat si fetele ne zic.

anaxena ca tot ziceai tu ca trebuie sa luam minim 8 kg in sarcina. pai si daca n-o sa iau atata?? chiar o sa intreb.

madutza eu nu m-am apucat de curatenie inca. am facut tot asa ca pana acum, nu generala. m-am hotarat sa fac de la 1 decembrie asa. vine si mama sa ma ajute, sa stearga ea pe sus si unde nu pot eu. dar inca mai este timp, ca parca este prea repede acum.

msBB multa sanatate tie si andrei, aveti grija cu raceala si sa va faceti repede bine.

strumphitza tare harnicuta ai fost aseara, ce de mancarica ai facut. si n-ai mancat si tu un pic acolo?? deloc, deloc...? eu nu rezistam

stefy sunt chiar ormale starile de nervi pe care le ai, de la hormonii care isi fac de cap

miki, iony, ionales, djlaura, mandreeac, cami, dorinut, happiness

toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Stefana, MsBB va

Mamica fluturasului Andrei si 26+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Mersi de pont Dorinut.
O sa caut diseara albume..gata il alintam pe bebe cu melodii.

17+

Mergi la inceput

bb_yasmi eu zic sa nu strici si alte perne. daca nu iti iese si le strici degeaba?

alina06 de ce nu poti bea lapte? de fel nu poti sau numai acum in sarcina?

simona stiu ca tu ziceai ca burtica ta pare mai mare in realitate. sa stii ca si la mine la fel. in realitate mi se pare mult mai umflatica si mare si chiar o si simt maricica. dar cand fac poza....iese asa un burtic mic

Mergi la inceput

lalely abia asteptam sa vii cu vestile bune de la eco

Mergi la inceput