Fluturasi de martie-aprilie 2011 (71)
Raspunsuri - Pagina 11
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia aaaaaaaaaa si inca ceva referitor la biberoane antonia nu a putut bea cu tetina normala niciodata dupa ce am intarcat-o la 11 luni jumate a baut din biberon de sticla da cu tetina de canuta ea bea apa din canuta de la 6 luni fata de altii care se innecau la varsta aia si uite asa noi cumparam 2 randuri de biberoane ca sa facem unul pe placul ei dar asta e biberoanele de sticla nu se arunca nu se ingalbenesc eu sunt tare multumita de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+ |
Cu biberoanele din sticla asa este ,si eu am folosit numai dinalea destul de mult timp insa din pacate au un alt dezavantaj si anume se sparg daca le scapi jos. Fata mea are un obicei sa le arunce mereu asa ca am ajuns la cele ce plastic de la Primii pasi, si le schimb lunar.
mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex
dorinut@ spune:
Stefy frumoasa burtica iar hainutele de sunt super.
Puneam si eu poze cu burtica dar mi-am uitat aparatul acasa la Galati . O sa incerc cu telefonul.
------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie
Ana-Maria
lalely07 spune:
Madutza ai cumparat albumele "Cutiuta muzicala" sau le-ai descarcat???
Diseara caut si eu pe torrenti daca nu merg sa vad daca le gasesc de cumparat
17+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
roxy_s spune:
alina.n ai luat 8 kg? oricum si tu esti slabuta, parca si oricum nu cred ca se vad prea tare.
S-a intamplat minunea mult asteptata25+
bb_yasmi spune:
fetele cred ca o sa am pene si in kk
aveam un set de pat pilote cu 5 perne din germania , umplute cu nu stiu ce fel de pene (de pinguin???!! ) si am sacrificat o perna.
anaxena, ai spus tu asa ceva???? wowww....esti bine azi mami??? pai unde ti-a ramas vointa??? dulce la alintata mica (maria bineinteles)
happy, frumos ai incheiat seara!!!
dorinuta are dreptate, papa bine dimi si la amiaza. iar seara legume sau mere sau iaurt.
mami x2 , de fetita cu codite si s 26
roxy_s spune:
stefy ai o burtica frumoasa foc dar nu este foarte mare, mare. si hainutele sunt asa de frumoase si scumpe
dorinut hai ca asteptam pozici si cu burtica ta
S-a intamplat minunea mult asteptata25+
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui lalely07 Madutza ai cumparat albumele "Cutiuta muzicala" sau le-ai descarcat??? Diseara caut si eu pe torrenti daca nu merg sa vad daca le gasesc de cumparat 17+ Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
Le-am cumparat..parca 15 RON bucata
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
dorinut@ spune:
Gata fetele am pus poze cu burtica (le-am facut cu telefonul).
am pus si o poza cu una din nepotelele mele dragi dupa care ma topesc
------------------------------------------------------------------------------------------
24+ cu minunea mea mica si zglobie
Ana-Maria
madutza_bra spune:
Stefy, burtica e ff frumoasa si nu e asa mare, din profil cand stai pare mai mare, dar pozata din fata nu e chiar asa. Botoseii sunt dementiali
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
alina.n spune:
citat din mesajul lui lalely07 BB_Yasmi merg la 12.30 si la 14.00 la medicul ginecolog,dar merg in Bucuresti asa ca intru mai pe seara sa va spun ce am facut. Am asa de multe emotiii 17+ Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
bafta la eco,te asteptam cu vesti
mami de Naty (10.04.2009) si s28 cuAlex