Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 9
freedelia spune:
Salutare fetelor si multumiri pentru urarile de sanatate pentru Aidan. A inceput de 2 zile chimioterapia, inca nu are nici un efect secundar de la ea, e vesel, plin de energie, acum are voie sa primeasca musafiri -- dar in vreo saptamana deja va avea sistemul imunitar distrus si nu va mai putea primi vizite, vor avea acces numai parintii si rar rude apropiate, dupa ce vor fi complet sterilizati (nu stiu cum se spune, ca doctorii inainte de operatii). Noi suntem inca foarte afectati de aceasta veste, Coleman cel putin e terminat, tatal baietelului ii este ca un frate...
Babyangel -- felicitari pentru progresele asa de mari!!!
Briza -- dar daca vine soacra, de ce trebuie sa il si trezeasca pe bebe? La noi vin oameni non stop, femeia intra si iese, mama, tata, Coleman, prieteni, omul care ne livreaza apa, tot timpul se deschide usa, dar cand Jane doarme, inchid usa si ea doarme. De ce nu faci si tu asa? Sa vina daca vrea (desi na, mi se pare cam aiurea sa intre cu cheie in casa la voi) dar la bebe in camera numai cand este treaz...
Cristina -- eu zic ca si Yaia ca cei de la gradinita nu trebuie sa permita asa ceva. Daca acel copil loveste, scuipa, etc, sunt chemati parintii la scoala, daca continua comportamentul, ii mai cheama o data si daca tot nu se rezolva, nu il mai primesc la scoala, il trimit undeva unde pot sa se ocupe de copii cu nevoi speciale. Nu mi se pare normal sa trebuiasca sa iti muti copilul la alta scoala din cauta unuia care il terorizeaza. A, si mersi mult pentru informatia cu privire la pachet.
Erina -- cum zice si Roxana, a luat-o lumea razna... pacat, acolo in inima Moldovei, unde era pentru mine o oaza de curatenie si liniste, aproape de Dumnezeu, sa se petreaza asa ceva...
Am pus poze noi!!!
Nu reusesc sa scriu bolduit sau cu alta culoare, nu stiu de ce, sper sa vedeti linkul si asa.
http://s882.photobucket.com/albums/ac27/delia_forum/Fall%202010/?start=all
Nu mai pusesem de o luna jumate, asa ca sunt multe. Halloween, carnaval, playgroup, zoo, prezentarea copiilor la homeschool co-op, Expo, o prezentare de moda, un proiect de arta cu fructe si legume, vizita intr-un oras vechi, pizza party si altele.
Jodie e bolnavioara azi, ea face des probleme la stomac, virusi, inainte facea in fiecare luna, acum face mai rar, la 2-3 luni... doarme si din pacate isi va rata ora de balet, care ii place foarte mult... dar asta este...
va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
ami_84 spune:
Neata!
Va ofer si eu o cafea pentru cine doreste.
Si la mine a inceput cu treziri nocturne. Cred ca are un puseu de crestere ca altfel nu imi explic.. dinti abia i-au iesit doi zilele astea.
Felicit toti iepurasii pentru progrese/dintisori iesiti: Silvia, Roxana, Oana, Anca si toti ceilalti. De asemenea va urez multa sanatate pt ca am citit ca sunt si iepurasi bolnaviori, Albert de Child, Asteropi de Alina, Iris de Andira.
La noi nimic nu e nou, binenteles in afara de noile treziri.
Ce am mai papat noi: Kiwi, clementine, legume la cuptor (a iesit o nebunie), budinca cu mar (gris) si iaurt, ciorbita de pui...
Meniul de azi
- pepene galben cu pruna si cereale, la sfarsit un pic de iaurt ca nu prea i-a placut;
- carnita de curcan cu sos si paste;
- budinca cu dovlecel.
Salut toate mamicile de la a la z!! Fara exceptie.
O zi buna va doresc!
Mami de fetita cuminte...
in asteptarea mosului!!
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greenfrog Buna dimineata mamici de iepurasi, avem si noi un dintisor nou si spunem de zor ta-ta-ta. la mine forumul nu merge prea bine, nu pot sa accesez mesajele private. Child ti-am trimis un mail acum cateva zile dar nu stiu daca l-ai primit. Sanatate multa lui Albert! mamica de Piscotel Petru Gabriel (24.02.2010) |
Bravo Petru! devii iepuras veritabil!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
honeybaby spune:
Neata !!!
Sanatate multa tuturor iepurasilor cu problemutze de sanatate si nu numai.
Delia - eu am luat pasta de la welada pt dintisorul Mayei dar inca nu o spal. Mai astept un pic, mi se pare sensibila gingia inca.
Am vazu poze cu Silvana rozalie si in piciorusesi pe Ivan alergand un balon. Roxi e frig acolo?
L-am vazut si pe Eric DJ si cum se da el din pat jos rapid. Ce inseamna sa ai pat mic. Ma noi totul e inalt. Canapea din camera Maya e inalta ca sa pot sterge sub ea fara probleme iar patul nostru are sertare.
Am vazut-o pe Alexia de Yaia , frumusica desi mie imi placea de ea si pletoasa.
Am vazut si familia de ochi albastru din tarile calde. Super Diana in carut la ikea.
L-am vazut si pe Petru la plimbare . Deja face pasi ? Baiat mare.
Pe Adelina care doarme in leagan. Maya sare in toate directiile nici gand sa doarma.
PE Daria de marsy la butoane ( al jucariei). Imi place jucaria aia . Ce ochisori frumosi aveti voi acolo
Pe Sofia de kosir, frumos scaunelul de baie. Ce lunguta e SoFia , o frumoasa
PE Briana cu caciulita, alba- alba. O schimba mult, ii sta bine
Cred ca ma uitat pe cineva dar atat ma tine neuronul
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
greenfrog spune:
Denisa intr-adevar, am inceput sa si pasim. Mai bine in casa pe covor, pantofiorii il cam incomodeaza. A sarit partea cu mersul de-a busilea, vrea numai in picioare. E tare scump!
dayanara spune:
fredelia nu ma satur sa ma uit la pozele voastre, de halloween! john in patut de bebe :)))
pozele cu el la defilare de moda sunt tari de tot! si bebelusa in picioare scumpa foc
cumva intr.o poza cu jude e si socrela?:)
ami cum faci mar cu gris
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
babyangel spune:
Freedelia ma uit la pozele voastre si admir varietatea activitatilor pe care le faceti acolo. E frumos sa locuiesti intr-un oras in care distractia copiilor aproape ca devine un cult.
Jane e o minune care se tine f, f bine pe picioruse, iar poza in care are palaria aia de paie, sau de hartie..nu stiu exact ..este best of all!
Dar Jodie ramane febletea mea! pupaturi!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Am vazut-o pe Alexia de Yaia , frumusica desi mie imi placea de ea si pletoasa. |
Multumim! Si mie, dar ii cazuse parul si ii ramasesera smocuri de par lung pe ici pe colo. Acum o sa creasca egal.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)