Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Cristina, am citit cuvint cu cuvint inca de dimineata relatarea ta. Si eu as fi reactionat exact la fel (referitor la tati inalt si in uniforma).

Imi pare rau ca Magnus trebuie sa se confrunte cu asa ceva. E clar ca acel copil are probleme grave iar parintii nu le recunosc si nu sunt dispusi sa colaboreze pentru a schimba situatia.

E bine ca ati gasit o gradinita noua mai ales daca educatoarele fac fata si nu pot rezolva problema.

Sper sa fie totul bine pentru voi!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Roxana, uite aici:

http://www.antena3.ro/romania/reglare-de-conturi-cu-focuri-de-arma-pe-strazile-din-piatra-neamt-un-interlop-local-a-murit-113161.html

I-am vazut pe Silvana si Ivan la mall. Foarte dulci amindoi. Ei ii sta foarte bine in blugi si ce bine se tine de scaunul de masa!!!

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Oana, Eric e foarte dulce. Vad ca deja coboara de pe canapea. Si mie mi-a placut mult cum ii sta in pijamaluta colorata!

Briza, e inadmisibil sa intre in casa fara sa sune iar faza cu trezitul te inteleg perfect. Asa a fost soacra mea joi la mine si a insistat sa deschid ura la dormitor sa il vada pe David. Am cedat am deschis-o si s-a trezit. Mai rau e ca nu am observat nici un regret din partea ei.

Eu ma antrenez sa ma pun pe mine si ai mei pe primul loc inaintea normelor de bun simt.

Din aceeasi categorie de un an de zile am insituit regula: nu merg intr-un loc unde stiu ca nu ma voi simti bine. Cu eleganta reusesc sa scap de toate invitatiile pe care nu le doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

in primul rand, vreau sa imi cer scuze ca am monopolizat forumul cu problema mea. Idee a ca simt ca imi crapa capul de nervi si mi se pare ca nu mai pot judeca clar deloc. Mai ales ca mama tot m-a cicalit la cap azi ca nu trebuia sa-i arat soacrei ca ma deranjeaza ca vine si imi trezeste copilul. Dar altfel nu am cum sa rezolv problema: ca i-am tot zis cu frumosul, si eu si sotul, si degeaba. Problema cea mai mare e, ca sotul e un tip f calm si simtit, si el nu considera ca e normal sa o "ia mai tare" pe soacra si de aia tot ii zice cu frumosul...numai ca rezultatul e fix zero.

Va multumesc ca v-ati spus parerea, si inca o data imi cer scuze ca am fost tare off topic.

Si acum on topic: sunt tare fericita ca azi Ericutu a papat spanac cu pui. Eu sunt mare amatoare de spanac, urzici.., dar sotul meu nici nu le gusta si imi era sa nu fie si fi-miu la fel cu ta-su

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

erina
am vazut articolul , citisem si inainte, ca m.ai facut curioasa si am cautat...ce sa mai, lumea e din ce in ce mai rau, peste tot

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Salutari si de la noi!

Am vazut pozici cu SILVANA si filmuletul Cu ERIC. Ce bine stau ei in picioruse. .

DAvidutu de cateva zile se pune singur in fund, dar alte progrese nu avem. De vb inca nu vrea sa silabiseasca nici ma-ma ,nici ta-ta, asteptam,asteptam.

I-am dat pt prima data ficatel de pui facut la aburi si s-a kk apa ,apa. A mai patit careva?.

VOI ATI INCEPUT SA VA SPALATI IEPURASII PE DINTISORI CU PASTA DE DINTI? AM citit azi pe net ca se recomanda de la primul dintisor spalarea pe dinti. Voi ce stiti?Am o prietena stomatolog , o s-o sun maine sa vad ce-mi zice.

Maine o sa descarc poze.Am vb cu BABYANGEL si cum ea e fata buna ii trimit poze pe mail si le pune ea pe contul comun ca nu ma pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'neata fetele,

Am dormit bineeee....delaora 1 nu s-a mai trezit pana la 7!

Avem progrese...merge in 4 labe...merge ,isi ia jucaria si se aseaza cu ea in fundulet..E ca in filmul ala cu copilasul de 9 luni si carticica Boo-Boo..Il stiti??? E super! Si facem paaaaa cu manuta....Deci e mortal cand isi da el seama ca poate misca asa manuta..se uita si la noi,si la manuta!

Briza, mi se pare normal sa-i spui direct sa nu mai vina inainte de 11!! Poate ea nu intelege ce rau este sa ii dai copilului somnicu peste cap...al meu e marait toata ziua! Deci eu i-as spune direct sa nu vina, dar fara sa ma simt nesimtita

Dayanara pup dulceata de Silvana. sa nu fie Ivan gelos,dar baieti am doi..normal sa pup fata,nu?

delia13 felicitari pt progres...Si stai linistita, ca nici ai nostri nu spun poezii Astept pozicile!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Buna dimineata mamici de iepurasi,
avem si noi un dintisor nou si spunem de zor ta-ta-ta.
la mine forumul nu merge prea bine, nu pot sa accesez mesajele private.

Child ti-am trimis un mail acum cateva zile dar nu stiu daca l-ai primit. Sanatate multa lui Albert!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata invitam pe toate fetele la o

la multe lunite denis,robin,eva,allesandro la toti sarbatoriti de azi,multa sanatate

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

delia, anca

silvia felicitari pt dintisor :)

delia, eu pe ivan nu k.am spalat cu nimic pana pe la 12-18 luni, apoi a vazut la noi si a cerut , niciodata nu am insistat sa se spele, drept pt care se spala singur si daca mergem la culcare si uit sa-i spun de spalat pe dinti, nu uita el sigur, nu are nici.o carie inca, dar cu ce tampenii baga in el, o sa inceapa sa aibe sigur :)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput